October 18, 2025Oct 18 3 hours ago, Milošica said:Rangirao bih 1. Achiuwa 2. Besi 3. Bambazbog cega? dragoceni achiuwa je smallball centar-skorer, koji nije bas izvanredan defanzivno.bassey je za klasu-dve bolji od njega i la bambe
October 18, 2025Oct 18 Imam u vidu sklonost povredama.Znam šta si napisao Džimiju nedavno, ali neki igrači prosto jesu skloniji povredama.Svakako bih ga doveo, da se razumemo.
October 18, 2025Oct 18 U međuvremenu, Atlanta zvanično otkačila Besija. Edited October 18, 2025Oct 18 by Milošica
October 18, 2025Oct 18 26 minutes ago, Milošica said:U međuvremenu, Atlanta zvanično otkačila Besija.
October 18, 2025Oct 18 2 hours ago, Milošica said:Imam u vidu sklonost povredama.Znam šta si napisao Džimiju nedavno, ali neki igrači prosto jesu skloniji povredama.Svakako bih ga doveo, da se razumemo.osim što su drugačiji igrači, za dragocenog nisam siguran da li bi bio izvrstan evroligaški igrač, to bi zavisilo na njegovu visinu od hustlea (ima) i pameti (ne znam, iskreno), pošto nema neki range. za basseyja mi je potpuno jasno na koji način bi se uklopio u svaku ekipu, pa i partizan.
October 19, 2025Oct 19 A ja popizdeo, sta mu koji kurac iz auta bacas loptu preko celog terena 😁Kad ono, izgleda da Obradovic nesto zna o košarci
October 19, 2025Oct 19 Jel ima klip kako je 'maut pre toga crtao da Tajrik prenosi loptu i da porodimo koš koji lomi utakmicu?
October 19, 2025Oct 19 I Lesor je ako se ne varam preneo za Panterov buzzer-bitter Realu. Može Žoc to da nacrta, ima u rukama. Bar kao plan C.
October 19, 2025Oct 19 Ma zezao sam se, ovo sigurno nije bilo crtano nego iznudjeno rešenje, jer Dujan nije uspeo da se oslobodi čuvara i uzme loptu, a ostali su bili smušeni.
October 19, 2025Oct 19 1 hour ago, goofs said:Ma zezao sam se, ovo sigurno nije bilo crtano nego iznudjeno rešenje, jer Dujan nije uspeo da se oslobodi čuvara i uzme loptu, a ostali su bili smušeni.Cekaj, jesi li odgledao klip? Bukvalno čovek crta ovu akciju. Cak je na snimak akcije nasnimljen audio iz tajm auta
October 19, 2025Oct 19 Pogledao sam klip, tu je sve legit, nisam mislio na taj napad nego na jedan ili dva napada pre toga kad je Tajrik prenosio loptu preko pola, delovalo je najblaze receno nezgrapno.
October 19, 2025Oct 19 A to da, to jeste iznudjeno resenje, ali to se ne tako retko vidja na nasim utakmicama. Ali definitivno nije crtano