October 19, 2025Oct 19 Kad smo kod Žocovog crtanja, trojka Vašingtona je preslikana onoj koju je dao Panter onda protiv Monaka.
October 19, 2025Oct 19 3 hours ago, Uskebasi said:A ja popizdeo, sta mu koji kurac iz auta bacas loptu preko celog terena 😁Kad ono, izgleda da Obradovic nesto zna o košarciOvo je čuvena akcija iz bočnog auta koju je proslavio Bred Stivens, inače se odomaćilo da se zove Winner.Obradović baš često ovo igra, iskreno me čudi da i dalje može da prođe Edited October 19, 2025Oct 19 by theanswer
October 19, 2025Oct 19 Sa ovog mesta sa kog je postigao prvu trojku mislim da je 100% ove sezone. To mu je ocigledno omiljena pozicija..
October 19, 2025Oct 19 Pa bese 4 zicera promasio za tipa 5 minuta na parketu tada?Inace, pocinje da budi neka secanja i asocijacije na Pantera, al mi je je drazi jer deluje kao pravi ludi braat profila Mike Jamesa, dok je KP oduvek imao oreol sisice.
October 20, 2025Oct 20 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:okačite linka dobri ljudibog vam dao zdravljaNe znam kako ovi rade, onaj sajt za Zvezdu je radio a sada nećehttps://kevinsport.digital/nz_1
October 20, 2025Oct 20 komentator spominje nađfejia... mislim da žene beže od njega koliko voli da priča, opasno je naporan sa tim pričama.
October 20, 2025Oct 20 Mika skače do neba. Podsetio me početak na ono pre 15 godina kad je Veselý igrao trojku. Jel beše Marić Roberts i on, mislim da smo u proseku imali 10 of. skokova po tekmi. Danas počeli Mika Poku i Dylan