September 9, 2025Sep 9 Kalina je bio nacrtan za kapitena. To je čekalo Ćaciji da aminuju.Šegi je za ovu priliku poslužio kao 1/2 srednja Daltona, da ne kažem Đuro Macut.
September 9, 2025Sep 9 1 hour ago, Dankan Ajdaho said:BTW, neko mi je ovde pričao kako Nvora neće biti starter na dvaverovatno @Nikodije
September 9, 2025Sep 9 Nije samo Niki, i ja sam. Doduše, ne rukovodeći se vlastitom stručnošću i ekspertizom, nego pukom pretpostavkom da tim koji dovodi 10 novih igrača za startnog SG neće dovesti igrača koji to nikad pre nije igrao. Al prošlo je i Kariju sa Belim.
September 9, 2025Sep 9 nije ti bas neko poredjenjeja sam iz gledanja nwore u pacersima zakljucio da za njegov nacin igre nije toliko bitno da li igra sg ili sf, bitnije je da ima ekipa dobar protok lopte i dobrog pleja a ovo drugo imamo
September 11, 2025Sep 11 Sportklub"Kaliniću blokaderu uctašo": Poruke mržnje legendarnom ko...Nikola Kalinić, legendarni košarkaš reprezentacije Srbije i Crvene zvezde, koji se prošle sezone vratio u Beograd posle dve godine provedene u inostranstvu ponovo je meta uvreda i govora mržnje.
September 11, 2025Sep 11 bas me zanima da li ce klub da se oglasi ovim povodom Edited September 11, 2025Sep 11 by Nikodije
September 11, 2025Sep 11 5 minutes ago, Valk said:Uctaso, pisao a nije uključio tastaturu s kukicama.hteo je da kalinic ustasa razume pa izlozio problem na latinici ali ga vuce pravoslavna cirilica i otud C