September 5, 2025Sep 5 50 minutes ago, JPM said:klasičan ultrakop ćaci, građevinac. RSB osnivač. Mogu i ime da ti kažem ali whats the point to su sve amorfne mase.Hvala, ne treba ime.Dobrić je kapiten pro forme, cigan do penzije.Kalina je alfa i to će biti presudno.E sad, ako su Sfero i igrači hteli Kalinu a spuštena mu rampa od strane Ćacilenda, to je druga stvar skroz. Biće zanimljivo čuti šta Sfero ima da kaže na to.
September 5, 2025Sep 5 Zar nije bio onaj intervju sa Kalinićem gde je rekao da je spreman da bude kapiten? Tako da mu je Sfero sigurno rekao da će da bude kapiten, a onda uskočili "pametni".
September 5, 2025Sep 5 Just now, garmonbozia said:Zar nije bio onaj intervju sa Kalinićem gde je rekao da je spreman da bude kapiten? Tako da mu je Sfero sigurno rekao da će da bude kapiten, a onda uskočili "pametni".Ja sam to skontala da ga novinar pita hipotetički. Pri tom, sumnjam da bi Sfero radio nešto tako na svoju ruku, obećao nešto čoveku bez da pita gde treba, kapiram da je do sad shvatio kako funkcioniše klub, nažalost.
September 5, 2025Sep 5 Znaci zato je Sferopulos dolazio na pripremne utakmice reprezentacije - da vidi Dobrica i Davidovca sta mogu kod drugog trenera?Onda i ne cudi odluka.
September 5, 2025Sep 5 1 hour ago, assignment said:Ocigledno ovaj Vasil Z Zanimljivo je da mu je Ultrakop zabranio RSB forum jer je 95% upisa tamo po svim temama bilo kontra zvaničnog stava generalštaba.Čako je bilo glasina da je dobio batine da bi revidirao. Šargarepa nije bila dovoljna. Od tada 100% na liniji.
September 5, 2025Sep 5 3 minutes ago, sigurnost said:Zanimljivo je da mu je Ultrakop zabranio RSB forum jer je 95% upisa tamo po svim temama bilo kontra zvaničnog stava generalštaba.Čako je bilo glasina da je dobio batine da bi revidirao. Šargarepa nije bila dovoljna. Od tada 100% na liniji.Nije niko dobio batine. Pomešao si sa jednim drugim forumom.
September 5, 2025Sep 5 Ovo sa grbom na sredini je ugly as it gets, mora da je neki nov trend...Što bi rekao Trump, I don't like it...Ps Dres kao dress, ok...
September 5, 2025Sep 5 2 hours ago, assignment said:Ovo sa grbom na sredini je ugly as it gets, mora da je neki nov trend...Što bi rekao Trump, I don't like it...Ps Dres kao dress, ok...Procitah juce da je to po instrukcijama EL za predstojecu sezonu.
September 5, 2025Sep 5 12 hours ago, Facundo Orellana said:Ulogu koju ima kod Pešića može da iznese i u EL po meni na većem broju utakmica. Svakako nije Larkin ili Nan, ali nije ni totalna neznalica, koja ne može da čuva bekove, pripali trojku iz otvorenih pozicija, odigra u tranziciji. Nije mi za 14-15 igrača Zvezde. Ima u EL sasvim solidno igrača, koji su sa tehnikom na vi, pa obitavaju tu godinama.Dobric nema nikakvu poziciju kod Pesica. Ima samo Jokica koji ga cini boljim, kao i sve druge saigrace.
September 5, 2025Sep 5 dobric na ovom turniru igra 13ipo minuta, ima 3.4pts, 1.4 rebs i 0.4 astnije to neophodno zvezdi u 13 minuta, taman da ima jokaru a nema. Edited September 5, 2025Sep 5 by uini
September 5, 2025Sep 5 4 hours ago, assignment said:Ovo sa grbom na sredini je ugly as it gets, mora da je neki nov trend...Što bi rekao Trump, I don't like it...Ps Dres kao dress, ok...Novi pravilink EL. Svi klubovi će imati grb na sredini.A izgleda može i ovako Jbga ne da mi se čitati u ovo doba. Edited September 5, 2025Sep 5 by smooth.Op
September 6, 2025Sep 6 Легенда Црвене звезде и један од најважнијих људи у историји кошаркашке и фудбалске секције – Владимир Цветковић налази се на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње" где се тренутно лечи, и где ће добити инструкције за даље лечење и опоравак.Цвеле, желимо ти брз опоравак, место у нашој хали те чека!
September 6, 2025Sep 6 Cvele je legenda KK i FK. Ne verujem da je to ikome drugom uspelo. Želim mu brz oporavak.