September 6, 2025Sep 6 Koliko mi je samo drago što više neću gledati ono govno u dresu Zvezde. A i beskrajno smo srećni što smo izbegli metak zvani Marko Gudurić.
September 6, 2025Sep 6 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Koliko mi je samo drago što više neću gledati ono govno u dresu Zvezde. A i beskrajno smo srećni što smo izbegli metak zvani Marko Gudurić.Varaš se. Gudurić u klubovima igra odlično. On ne zna da igra za reprezentaciju.
September 6, 2025Sep 6 Metak je bio Vasilije™ Gudura u Feneru na kecu odigro odlicne zadnje 2 sezone Uostalom, boli me kurac i za Zvezdu mestimicno, kako smo dobili licencu i kako se oko nas desava™, ne znace mi ni pobede niti mi smetaju porazi, sve ok.
September 8, 2025Sep 8 4 hours ago, JPM said:Gostujući dres bolji...Zar crveni nije bio gostujuci dres? Znaci nema vise klassicno sa prugama?
September 8, 2025Sep 8 33 minutes ago, assignment said:Zar crveni nije bio gostujuci dres? Znaci nema vise klassicno sa prugama?Ima, ovo je sad domaci. Ali onaj full red mi je bolji.
September 8, 2025Sep 8 Pa pruge su malo demode ali šta sad, nećemo ih ukidati.Lepo su urađeni, ckupo ckupo, puno kosta
September 8, 2025Sep 8 Odlicni su dresovi, nema tu demode. Neke ekipe se verno drze prugastih i po tome su prepoznatljivi.
September 8, 2025Sep 8 41 minutes ago, Valk said:Pa pruge su malo demode ali šta sad, nećemo ih ukidati.Lepo su urađeni, ckupo ckupo, puno kostanista lepse od crveno belih pruga
September 9, 2025Sep 9 Nova nadmajica KK Crvena zvezda Meridianbet (video i foto...KK Crvena zvezda Meridianbet u saradnji sa svojim tehničkim partnerom i sponzorom nemačkom kompanijom adidas, pripremio je nakon promocije dva dresa za takmičarsku sezonu 2025-2026 još jedno iznenađen Nadmajica KK Crvena zvezda Meridianbet za novu takmičarsku sezonu u kojoj će se igrači našeg prvog tima zagrevati pred sve utakmice, biće dostupna u narednom periodu i u zvaničnim prodavnicama KK Crvena zvezda!