Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

7 minutes ago, Nikodije said:

bas me zanima da li ce klub da se oglasi ovim povodom

Hoce sigurno, onako nemusto. Kao osudjuje, ali bez da se zameri..

• Replies 18.4k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da su slike grafita na ulazu u stambenu zgradu u kojoj živi jedan od prvotimaca našeg kluba, a koje su se pojavile u srpskoj javnosti, prvenstveno društvenim mrežama - grub pokušaj pojedinca (za sada NN lica) da na ličnom planu (ne sportskom ili bilo kakvom drugom) diskredituje lik i delo našeg igrača.

Kako bi sprečili bilo kakve dalje spekulacije, moguću politizaciju ovog slučaja ili dalju diskreditaciju našeg igrača, obaveštavamo javnost da je klub u stalnom kontaktu sa igračem, kao i da je policija pravovremeno informisana o ovom događaju i već ima određene informacije o motivu i počiniocu ovog (ne)dela.

Klub se, kao i igrač neće dalje oglašavati u javnosti do zaključenja istrage nadležnih organa. KK Crvena zvezda Meridianbet

Samo da ne dodje do politizacije

izgleda da je jimmy bio u pravu. barem se ovo (ne)delo nije desilo u kalininoj nbg zgradi, u mom komsiluku, ovo je negde drugde.

Koliko dugo su smisljali ovaj deo sa cinom pojedinca. I ovo sa sprecavanjem politizacije.

Mogu u qrc da se teraju. Nema sporta do daljnjeg, ovo postaje svakim danom sve gore

Ovo saopštenje je gore od umobolnih grafita.

Jebem mater svim članovima uprave KK CZ.

19 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da su slike grafita na ulazu u stambenu zgradu u kojoj živi jedan od prvotimaca našeg kluba, a koje su se pojavile u srpskoj javnosti, prvenstveno društvenim mrežama - grub pokušaj pojedinca (za sada NN lica) da na ličnom planu (ne sportskom ili bilo kakvom drugom) diskredituje lik i delo našeg igrača.

Kako bi sprečili bilo kakve dalje spekulacije, moguću politizaciju ovog slučaja ili dalju diskreditaciju našeg igrača, obaveštavamo javnost da je klub u stalnom kontaktu sa igračem, kao i da je policija pravovremeno informisana o ovom događaju i već ima određene informacije o motivu i počiniocu ovog (ne)dela.

Klub se, kao i igrač neće dalje oglašavati u javnosti do zaključenja istrage nadležnih organa. KK Crvena zvezda Meridianbet

TL DR

Oglasili smo se da potvrdimo da se desilo i da se o tome nećemo više oglašavati.

Dobro je da su nas javno obavestili da je klub u stalnoj komunikaciji sa igracem. Mislio sam da se igrac vidja s klubom za koji igra samo vikendom i praznikom.

Inace, ako je ovo neki Dileja Caci ne bi me zacudilo da eskalacija sranja krene u Areni izmedju Cigana i Delija. Mnogo su nam duzni ovi drugi.

16 minutes ago, Nikodije said:

izgleda da je jimmy bio u pravu. barem se ovo (ne)delo nije desilo u kalininoj nbg zgradi, u mom komsiluku, ovo je negde drugde.

Vračar, često sam ga viđao u tom kraju. Pri tom prilikom blizu policijske stanice

Ne znam gde postaviti pitanje, odnosi se na oba blizanca i vezano je za ovaj slučaj.

Da li da očekujemo ekipu iz Rige - sa Marakane i na utakmicama eurolige ili se možda planira neki podmukliji scenario, tipa prazne tribine?

Cta ynaci uctaso !

"Jedan od prvotimaca našeg kluba"

Nisu napisali čak ni kako se zove.

Just now, napadaj said:

"Jedan od prvotimaca našeg kluba"

To je standardna forma i tako se i pisu saopstenja na temu ovakvih stvari. Formalno sluzi da se zastiti integritet ostecenog mada ovde nema svrhe jer svi znamo o kome se radi. No, forma se postuje i kad je redundantna.

3 minutes ago, napadaj said:

Da policija ne bi prepoznala isti rukopis.