July 31, 2025Jul 31 Bizli ce zavrsiti u zatvoru, pod federalnom istragom je zbog namestanja utakmica.
July 31, 2025Jul 31 Bones Hyland će da vam objasni šta znači privatnik u košarci, svi ovi drugi o kojima pričate, su male mace. Ovaj će da vam redefiniše.
July 31, 2025Jul 31 Koga briga, bićemo super za praćenje. Bones ima logo range, pripaljivaće sa naše polovine iz natrčavanja.Od loših vesti, Pavi kaže da Vučević nije realan.
July 31, 2025Jul 31 28 minutes ago, kralj said:Od loših vesti, Pavi kaže da Vučević nije realan.Pred kraj podkasta kod Edina su pricali na tu temu. Vrlo jasno je rekao da nije iskljuceno da nekada zaigra u Evropi, ali da dokle god se oseca spremnim za NBA, ne razmislja ozbiljno u tom smenu. A oseca se vise nego spremnim da I dalje pegla tamo. Cak je pricao da je spreman na redukovanu ulogu u nekom contenderu, nece juriti uloge koje je imao do sada.Tako da mislim da je njegovo pominjanje u ovoj, pa i nekim narednim sezonama, verovatno samo u domenu lepih zelja.
July 31, 2025Jul 31 ako pored grahama dovedu i hajlanda ili nekog slicnog beka, uloga centara ce biti da trce gore-dole i da ne smetaju previse, braca RIP mogu toliko.
July 31, 2025Jul 31 12 minutes ago, Nikodije said:ako pored grahama dovedu i hajlanda ili nekog slicnog beka, uloga centara ce biti da trce gore-dole i da ne smetaju previse, braca RIP mogu toliko.do sada su jurili na kraćim deonicama, ali su u skladu sa prethodnom transfer politikom - iskusna dmoaća baza
July 31, 2025Jul 31 2 hours ago, kurjak said:Rekao nam da ima druge planove, isto kao i Feneru ... ne znam šta je nakon toga očekivao.Da je Terzic tako odustajao sad bi nam igrali gardisti i borili bi se sa Radnickim i Titogradom za mjesto u kupu Mice trofrtaljke
July 31, 2025Jul 31 1 hour ago, Segundo said:Pred kraj podkasta kod Edina su pricali na tu temu. Vrlo jasno je rekao da nije iskljuceno da nekada zaigra u Evropi, ali da dokle god se oseca spremnim za NBA, ne razmislja ozbiljno u tom smenu. A oseca se vise nego spremnim da I dalje pegla tamo. Cak je pricao da je spreman na redukovanu ulogu u nekom contenderu, nece juriti uloge koje je imao do sada.Tako da mislim da je njegovo pominjanje u ovoj, pa i nekim narednim sezonama, verovatno samo u domenu lepih zelja.Čovek igra za 20 miliona i pri tome mu se sviđa tamo. Dok ne padne na 2-3 neće ni razmišljati o Evropi. Edited July 31, 2025Jul 31 by Heaviside
July 31, 2025Jul 31 1 hour ago, Nikodije said:ako pored grahama dovedu i hajlanda ili nekog slicnog beka, uloga centara ce biti da trce gore-dole i da ne smetaju previse, braca RIP mogu toliko.mora se priznati da zvezda uvek nudi nesto novoistovremeno se roster puni centrima koji su upitni i za evrokup nivo, dok se na bekovskim pozicijama iskljucivo prica o legit nba igracima
July 31, 2025Jul 31 Just now, pbg12345 said:mora se priznati da zvezda uvek nudi nesto novoistovremeno se roster puni centrima koji su upitni i za evrokup nivo, dok se na bekovskim pozicijama iskljucivo prica o legit nba igracimaako vec ne mozes sve pozicije da punis legit nba igracima, po meni je logicnije da akcenat bude na bekovima, a da se sa centrima zafuseri™. proslogodisnja bekovska postava je bila smehotresna.
July 31, 2025Jul 31 https://telesport.rs/2025/07/31/jago-imam-ugovor-vracam-se-posle-reprezentacije/Čestitke
July 31, 2025Jul 31 2 minutes ago, Nikodije said:ako vec ne mozes sve pozicije da punis legit nba igracima, po meni je logicnije da akcenat bude na bekovima, a da se sa centrima zafuseri™. proslogodisnja bekovska postava je bila smehotresna.slazem seali ovo je bas drasticna razlika u kvalitetunaravno ima i toga da se sa jedne strane radi o igracima koji su zaista dosli, a sa druge o random nabacanim imenima koja realno mozda nemaju nikakve veze sa zvezdom, da je tu i bolomboj i da ce mozda biti jos neko pojacanje pod kosem, ali trenutno je ipak malo "cudna" situacija
July 31, 2025Jul 31 4 minutes ago, *edited by mod said:https://telesport.rs/2025/07/31/jago-imam-ugovor-vracam-se-posle-reprezentacije/Čestitke
July 31, 2025Jul 31 1 minute ago, pbg12345 said:slazem seali ovo je bas drasticna razlika u kvalitetunaravno ima i toga da se sa jedne strane radi o igracima koji su zaista dosli, a sa druge o random nabacanim imenima koja realno mozda nemaju nikakve veze sa zvezdom, da je tu i bolomboj i da ce mozda biti jos neko pojacanje pod kosem, ali trenutno je ipak malo "cudna" situacijane ide ni u Partizanu u pravom smeru priča o centrima. neće igrači da dođu u Evropu. a oni koji bi možda došli se premišljaju i onda se zatvaraju i druge opcije