Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Bizli ce zavrsiti u zatvoru, pod federalnom istragom je zbog namestanja utakmica.

• Replies 18.4k
  • Views 822.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Bones Hyland će da vam objasni šta znači privatnik u košarci, svi ovi drugi o kojima pričate, su male mace. Ovaj će da vam redefiniše.

Koga briga, bićemo super za praćenje. Bones ima logo range, pripaljivaće sa naše polovine iz natrčavanja.

Od loših vesti, Pavi kaže da Vučević nije realan.

24 minutes ago, kralj said:

ajde

28 minutes ago, kralj said:

Pred kraj podkasta kod Edina su pricali na tu temu. Vrlo jasno je rekao da nije iskljuceno da nekada zaigra u Evropi, ali da dokle god se oseca spremnim za NBA, ne razmislja ozbiljno u tom smenu. A oseca se vise nego spremnim da I dalje pegla tamo. Cak je pricao da je spreman na redukovanu ulogu u nekom contenderu, nece juriti uloge koje je imao do sada.

Tako da mislim da je njegovo pominjanje u ovoj, pa i nekim narednim sezonama, verovatno samo u domenu lepih zelja.

ako pored grahama dovedu i hajlanda ili nekog slicnog beka, uloga centara ce biti da trce gore-dole i da ne smetaju previse, braca RIP mogu toliko.

12 minutes ago, Nikodije said:

ako pored grahama dovedu i hajlanda ili nekog slicnog beka, uloga centara ce biti da trce gore-dole i da ne smetaju previse, braca RIP mogu toliko.

djordjije-pavicevic-braca-pavicevic-mornar.webp

do sada su jurili na kraćim deonicama, ali su u skladu sa prethodnom transfer politikom - iskusna dmoaća baza

2 hours ago, kurjak said:

Rekao nam da ima druge planove, isto kao i Feneru ... ne znam šta je nakon toga očekivao.

Da je Terzic tako odustajao sad bi nam igrali gardisti i borili bi se sa Radnickim i Titogradom za mjesto u kupu Mice trofrtaljke fantom

1 hour ago, Segundo said:

Pred kraj podkasta kod Edina su pricali na tu temu. Vrlo jasno je rekao da nije iskljuceno da nekada zaigra u Evropi, ali da dokle god se oseca spremnim za NBA, ne razmislja ozbiljno u tom smenu. A oseca se vise nego spremnim da I dalje pegla tamo. Cak je pricao da je spreman na redukovanu ulogu u nekom contenderu, nece juriti uloge koje je imao do sada.

Tako da mislim da je njegovo pominjanje u ovoj, pa i nekim narednim sezonama, verovatno samo u domenu lepih zelja.

Čovek igra za 20 miliona i pri tome mu se sviđa tamo. Dok ne padne na 2-3 neće ni razmišljati o Evropi.

Edited by Heaviside

1 hour ago, Nikodije said:

mora se priznati da zvezda uvek nudi nesto novo

istovremeno se roster puni centrima koji su upitni i za evrokup nivo, dok se na bekovskim pozicijama iskljucivo prica o legit nba igracima

Just now, pbg12345 said:

mora se priznati da zvezda uvek nudi nesto novo

istovremeno se roster puni centrima koji su upitni i za evrokup nivo, dok se na bekovskim pozicijama iskljucivo prica o legit nba igracima

ako vec ne mozes sve pozicije da punis legit nba igracima, po meni je logicnije da akcenat bude na bekovima, a da se sa centrima zafuseri. proslogodisnja bekovska postava je bila smehotresna.

2 minutes ago, Nikodije said:

ako vec ne mozes sve pozicije da punis legit nba igracima, po meni je logicnije da akcenat bude na bekovima, a da se sa centrima zafuseri. proslogodisnja bekovska postava je bila smehotresna.

slazem se

ali ovo je bas drasticna razlika u kvalitetu

naravno ima i toga da se sa jedne strane radi o igracima koji su zaista dosli, a sa druge o random nabacanim imenima koja realno mozda nemaju nikakve veze sa zvezdom, da je tu i bolomboj i da ce mozda biti jos neko pojacanje pod kosem, ali trenutno je ipak malo "cudna" situacija

1 minute ago, pbg12345 said:

slazem se

ali ovo je bas drasticna razlika u kvalitetu

naravno ima i toga da se sa jedne strane radi o igracima koji su zaista dosli, a sa druge o random nabacanim imenima koja realno mozda nemaju nikakve veze sa zvezdom, da je tu i bolomboj i da ce mozda biti jos neko pojacanje pod kosem, ali trenutno je ipak malo "cudna" situacija

ne ide ni u Partizanu u pravom smeru priča o centrima. neće igrači da dođu u Evropu. a oni koji bi možda došli se premišljaju i onda se zatvaraju i druge opcije