July 31, 2025Jul 31 SportklubGudurić o povratku: Zvezda nije bila konkretnaŠampion Evrolige i reprezentativac Srbije otkrio je detalje oko povratka u voljeni klub. Postojala je šansa da obuče crveno-beli dres, ali...Štimac je sve u pravu. Nismo ga ni kontaktirali..
July 31, 2025Jul 31 Insajderi jako krenuli od jutros sa novim imenima...Dva ex-Denverovca, Beasley i Hyland.
July 31, 2025Jul 31 18 minutes ago, MiddleClass said:Štimac je sve u pravu. Nismo ga ni kontaktirali..Kaže čovek da od marta nije bilo kontakta, što znači da smo bili kao zainteresovani ali konkretne ponude nije bilo.
July 31, 2025Jul 31 23 minutes ago, FPLS said:Insajderi jako krenuli od jutros sa novim imenima...Dva ex-Denverovca, Beasley i Hyland.bones nema logike za nas a zvezda nema logike za beasleyja ( :
July 31, 2025Jul 31 To se uvek tako kaze, da se ne bi zamerili navijacima zasto nisu prihvatili ponudu voljenog kluba, nego nekog drugog. Pa kao bilo je nekih razgovora, ali nista konkretno. Dovodis strance za milione, a nemas konkretne ponude za domace igrace. How yes no.
July 31, 2025Jul 31 1 minute ago, uini said:bones nema logike za nas a zvezda nema logike za beasleyja ( :Bones je neki kombo, tipa ovaj Carter sto smo ga vec doveli? Beasleyu se valjda smeska dozivotna nba suspenzija zbog kladjenja, pa mu ne gine Evropa, ali sumnjam da ce bas kod nas...
July 31, 2025Jul 31 Rekao nam da ima druge planove, isto kao i Feneru ... ne znam šta je nakon toga očekivao.
July 31, 2025Jul 31 6 minutes ago, FPLS said:Bones je neki kombo, tipa ovaj Carter sto smo ga vec doveli?Beasleyu se valjda smeska dozivotna nba suspenzija zbog kladjenja, pa mu ne gine Evropa, ali sumnjam da ce bas kod nas...aa cekaj, beasly mozda i ima bogaoca raznih dugovanja, tipa i fensi frizeru? onda ce direktno u cjacilend, samo da izlazi da igra tekme i trenirazab9ravio sam na to sve
July 31, 2025Jul 31 Neki dan sam čuo za Bizlija i Boston JR. To bi tek bio WTF.Bizli je imao najbolju sezonu karijere.
July 31, 2025Jul 31 1 minute ago, kralj said:Neki dan sam čuo za Bizlija i Boston JR.To bi tek bio WTF.Bizli je imao najbolju sezonu karijere.mozda je najbolje za njega direktno za crnu goru da kreneSBNation.comMalik Beasley owed $8M to debtors, had wages garnished by...One of the wildest stories of the year got even weirder this week.
July 31, 2025Jul 31 procitaj tekst, nije imao 35k da platikao nacrtan da mu precednik alek vuchi crta napad na zonu na tabli rano ujutru na pinku
July 31, 2025Jul 31 Ajde, kasnije ću, mada me apsolutno ne zanima.Skupiće tu crkavicu Cigani ludaci, samo nek nas zaprati na Insta.Btw, jutros sam shvatio da na X-u pratim Jaga. Verovatno sam bio pijan kad je rešio Grobare.