July 30, 2025Jul 30 1 minute ago, uini said:aha, ti pricas za evroligu i godinu/dve ugovorma svako moze da se povredi a bassey je podizac plafona, sa takvim igracem mozes da napravis iskorak potencijalnoTo svako moze da se povredi ne znaci nista. Naravno da moze. Ali uvek ces pre birati igraca koji je uglavnom zdrav, nego nekoga koji je vecito povredjen, ima operacije i sl..
July 30, 2025Jul 30 ako su približnog kvaliteta i cene a i to nije briga koji brinu pijani milioneri. imamo još četvoricu na lageru za slučaj da se skrši
July 30, 2025Jul 30 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:To svako moze da se povredi ne znaci nista. Naravno da moze. Ali uvek ces pre birati igraca koji je uglavnom zdrav, nego nekoga koji je vecito povredjen, ima operacije i sl..okej, samo, mislim da niko nema u evropi ovo sto bassey nudi osim matorog tavaresa
July 30, 2025Jul 30 44 minutes ago, FPLS said:Jesi gledao mozda ove sg kandidate, Greena i Councila, umeju li ponesto?Reddit komentari navijaca Phile posle vejvovanja Councila su uglavnom ovog tipa - "good kid, but an erratic mess of a player with zero basketball IQ" Koji Green? Councila sam gledao. Sa loptom je katastrofa sve ostalo je elitno za Evropu. U napadu najbolje da trči u leđa (Graham to ume da nagradi) i da ćoškari. U odbrani može maltene 4 pozicije da čuva. Ma sve su to sjajni igrači za EL nivo.
July 30, 2025Jul 30 4 minutes ago, kralj said:Koji Green?Javonte, on je valjda prioritetna meta, a Council plan B. Proslu sezonu zavrsio u Klivlendu, pre toga nekoliko godina solidne minutaze u Cikagu i Pelikansima.
July 30, 2025Jul 30 Ma da, Javonte je igrao nešto za CG. Gde njega iskopaše? Sličan je profil, samo Council ima bolju praćku. Ovaj je u napadu kao JB treći.Zaboravio sam da postoji, sad vidim da je igrao nešto i prošle godine. Ko će popamtiti sve te Greenove. Mislio sam da ima bar 35.Sahraniće uiniju Nworu na bekupre nego što počnu pripreme.
July 31, 2025Jul 31 Nemoguce da niste culi za Malika Bizlija?Mislim da pricu da je on nova bomba koja se sprema. 😁
July 31, 2025Jul 31 1 minute ago, Milosh76 said:Nemoguce da niste culi za Malika Bizlija?Mislim da pricu da je on nova bomba koja se sprema. 😁Je l` mu dodju neka svojta oni ridjani iz Hari Potera?
July 31, 2025Jul 31 15 minutes ago, kronostime said:Je l` mu dodju neka svojta oni ridjani iz Hari Potera?Malik Beasley