July 30, 2025Jul 30 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Intenzivno trazite igraca na poziciji 2. Tek onda se moze govoriti o zatvaranju rostera.ja ne verujem ni da cemo izaci sa rivero-izundu-plavsic triom na centru ako bolomboy krece oko januara
July 30, 2025Jul 30 5 minutes ago, uini said:ja ne verujem ni da cemo izaci sa rivero-izundu-plavsic triom na centru ako bolomboy krece oko januaraTrenutno je akcenat na popunjavaju pozicija 1 i 2. Sta planiraju na 5 i kada se povratak Bolomboja zaista moze ocekivati, to je misterija.
July 30, 2025Jul 30 2 minutes ago, uini said:ja ne verujem ni da cemo izaci sa rivero-izundu-plavsic triom na centru ako bolomboy krece oko januaraTzv. RIP trio.Pod pretpostavkom da ce Bolomboy na parket od nove godine, na 5 smo znacajno tanji nego na 2. Idealno bi bilo da nam bezveznjak Plavsic sjase sa grbace i ode u neku Megu, a da se dovede jedan upotrebljiv, defanzivno orijentisan centar. Evo, nek komsije sebi izaberu Bassey/Tshiebwe, a drugog nek prepuste nama.
July 30, 2025Jul 30 Mi smo izabrali Oscara, tako da evo vama Basseyja. Samo sto nisam siguran da ce odigrati vise utakmica od Bolomboja..
July 30, 2025Jul 30 Meni je Bassey no brainer u odnosu na Holmesa i Bryanta.Kakve su ovo budalaštine od timova. Blizanci vrede više od Reala.
July 30, 2025Jul 30 9 minutes ago, kralj said:Meni je Bassey no brainer u odnosu na Holmesa i Bryanta.Kakve su ovo budalaštine od timova. Blizanci vrede više od Reala.Jesi gledao mozda ove sg kandidate, Greena i Councila, umeju li ponesto?Reddit komentari navijaca Phile posle vejvovanja Councila su uglavnom ovog tipa - "good kid, but an erratic mess of a player with zero basketball IQ"
July 30, 2025Jul 30 bassey uopste nije kurton, ja ne razumem zasto on ne moze da nadje backup rolu u nekoj osrednjoj ekipi
July 30, 2025Jul 30 2 minutes ago, uini said:bassey uopste nije kurton, ja ne razumem zasto on ne moze da nadje backup rolu u nekoj osrednjoj ekipiValjda ima podebeo zdravstveni karton za svoje godine i neki hronican problem sa kolenom.
July 30, 2025Jul 30 daj ga vamo, za delove. može jedna top momčina da se sastavi od njega i Bolomboja
July 30, 2025Jul 30 20 minutes ago, uini said:bassey uopste nije kurton, ja ne razumem zasto on ne moze da nadje backup rolu u nekoj osrednjoj ekipiVeliki je rizik potpisati ga zbog istorije povreda, pogotovo ako planiras da ti bude jedan od nosilaca i da guli dosta minuta svaka 2-3 dana.
July 30, 2025Jul 30 Just now, Milošica said:Javljaj Zoranu, on izgleda ne brine za to Zna Zoran, ne brini..
July 30, 2025Jul 30 @FPLS & @Jimmy Kowalski , kidao je acl pre par godina ali nije sad bas tako grdno kao sto piseteuostalom, nije kao da bi mu neka nba ekipa dala 30+ miliona pa im je frka od zdr kartona
July 30, 2025Jul 30 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Veliki je rizik potpisati ga zbog istorije povreda, pogotovo ako planiras da ti bude jedan od nosilaca i da guli dosta minuta svaka 2-3 dana.aha, ti pricas za evroligu i godinu/dve ugovorma svako moze da se povredi a bassey je podizac plafona, sa takvim igracem mozes da napravis iskorak potencijalno