July 26, 2025Jul 26 ma da, fultz bi bio pojačanje i za barcu ili feneruvek može da završi kao DSJ sa realom ali može da bude i mvp el
July 26, 2025Jul 26 4 hours ago, uini said:ma da, fultz bi bio pojačanje i za barcu ili feneruvek može da završi kao DSJ sa realom ali može da bude i mvp elDa li bi celu sezonu stavio Fulcu u ruke? Jer oni to trenutno rade, sa njim ili nekim drugim. Kenana i Nedovića su nesumnjivo hteli da se odreknu. Ne znam gde je zapelo, da li u tome što nisu mogli da im nađu zamene ili da im nađu klubove, ali negde jeste - oni ostaju, drugi ne dolaze. Tu je i Karter, doduše. Nemamo bekove koji grade sebi šut, nemamo centre za šutiraju za tri. Još sa Fulcom spolja koji takođe ne šutira za tri ćemo kroz sezonu proučavati onu NBA analitiku koja kaže da pobeđuje ekipa koja više puta ubaci za tri poena.
July 26, 2025Jul 26 -canaan i nedovic definitivno umeju da kreiraju sut ili prodor za sebe. to sto nisu u cvetu mladosti je druga tema.-cartera nisam nikada gledao-nije tacno da fultz ne sutira za tri, vec ne sutira puno ili dobro. ali kada je igrao oko 27mins, sutirao je oko 2x i to u vreme kada je bio posred tih problema sa ramenom-on i cody nisu ludi suteri ali imaju neke druge kvalitete: imali bi kreaciju za gornji esalon lige, prodor sa perimetra za sam vrh lige, odbranu perimetra a da ne uvodis specijalca defynzive takodjesve u svemu, nije to stavljanje sezone fultzu u ruke ali jeste swinging for the fences, u smislu da ne kupujes siguricu.definitivno sam za taj pristup kada je quelle tema ali iskreno ne verujem da ce doci bas kod nas. Edited July 26, 2025Jul 26 by uini
July 26, 2025Jul 26 Nedović ume da iskreira sut ali je najbolje partije pruzao kad je vise probijao cuvare.Canaan ne ume da iskreira sut jer je nizak i spor. On je najbolji na sutu iz dotrcavanja ili iz mesta.Fultza dovesti na ovu bekovsku liniju je amaterizam. Postoji razlog sto ga u NBA niko nece. Odavno nema sut a od pre par godina ni kolena. Ali Zvezda je to.
July 26, 2025Jul 26 Zvezda nikada nije ni rizikala tako. Možda je Čović bio uzrok, ali ni ovaj prelazni rok ništa na tu temu ne nagoveštava drukčije.Mnogo bi me manje iznenadilo da dovedu Kalatesa i plate koliko Fulca.
July 26, 2025Jul 26 2 minutes ago, JPM said:Fultza dovesti na ovu bekovsku liniju je amaterizam. Postoji razlog sto ga u NBA niko nece. Šta ovo tačno znači? Pa postoji razlog i što Vasu Micića i Bolomboja niko neće.
July 26, 2025Jul 26 11 minutes ago, kralj said:Šta ovo tačno znači? Pa postoji razlog i što Vasu Micića i Bolomboja niko neće.Vasa je u Evropi dobio vise nego sto bi dobio u NBA. Bolomboy nije bio poluinvalid kad je dolazio. Ozbiljne crvene zastave postoje na netu za procitati za Fulca.
July 26, 2025Jul 26 da nema tih crvenih zastava, fultz bi imao ozbiljnu ulogu u nba. vasa i bolomboy ne bi, bez obzira sto nemaju chrveneu tome je rizik, inace ne mozes ni da se pozdravis sa takvim igracem ako si zvezda.mislim, platili smo siguricu shabana napiera bogaoca, svi eksperti interneta hejlovali akviziciju i izduvali bez ispaljenog metkazasto ne rizikovati, nije kao da smo vidjeni svake sezone u plejofu pa razmisljamo da li cemo nesto uprskati na temu. a nije ni kao da su zvezdine teskom mukom zaradjene pare
July 26, 2025Jul 26 4 minutes ago, uini said:fultz bi imao ozbiljnu ulogu u nba. vasa i bolomboy ne biTačno.5 minutes ago, uini said:u tome je rizik, inace ne mozes ni da se pozdravis sa takvim igracem ako si zvezda.Tačno.5 minutes ago, uini said:zasto ne rizikovatiZato što nije stvar u padu forme igrača, već je u pitanju igrač koji je drastično promenio mehaniku šuta zbog zdravstvenih razloga i imao bi beka koji ima šut Luke Mitrovića. Čisto da ljudi koji ne znaju, ako ih ima, shvate o čemu se ovde radi.
July 26, 2025Jul 26 ne da dižem obe ruke za njega nego bi mi fokus svakog leta bio na takvim igračima jer samo uz takve rizike i eventualno nekim klincem koji eksplodira možemo da doživimo sezonu bolju od mediokritetske u smislu rezultata. sa preplaćivanjem vedeta baskonije i valensije smo osuđeni na prosečnost.
July 26, 2025Jul 26 Just now, Heaviside said:sa preplaćivanjem vedeta baskonije i valensije smo osuđeni na prosečnost.I ovo je tačno, nažalost.
July 26, 2025Jul 26 Fulc, koliko cujem, nije opcija. Trenutni fokus klovnova iz kluba je na Majku Dzejmsu.
July 26, 2025Jul 26 @uini @JPM pominje se i devonte graham po nekim grupama, sta mislite kako bi nam legao?