Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Sterling Braun

• Replies 18.4k
  • Views 822.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Koga bi Nwora čuvao u bekovskom tandemu M. James - Okobo?

Elem, to za PG i SG približavanje sam čuo kod Edina iz ustiju nekog prekaljenog, možda i Žoca, nisam pre toga razmišljao o tome, ali ima smisla kad bolje razmislim. Naletao sam i kasnije na stavove tog tipa.

Edited by kralj

Just now, kralj said:

Istog onog koga cuva Sterling Braun (krilo koje se kod Zelimira naglumilo beka)

1 minute ago, kralj said:

cekaj, navodis dva ekstremno brza igraca i pretpostavljas da ce u tom scenariju nwora da ih cuva?? Ybice valjda nekoga za taj kejs a nwora ce na sf ili na klupu

CMM, Kalates, pa čak i Karter.

Neka vama Kalates umjesto Frenka. Imamo dovoljno ciglara

16 minutes ago, uini said:

nemoj biti recency bias lik; sad ce jedna sezona kalinarija da ti potre sve sto je uradio do tada.

nije bias u smislu kognitivne greške da se kod prognoze budućih performansi sportiste u srednjim tridesetim najveća težina pridaje poslednjoj sezoni. to su godine u kojima se nepovratno usporava. možda to nije slučaj kod njega, možda je samo random slabija sezona ali to je manje verovatan scenario. pri tome se ni ne radi samo o poslednjoj sezoni nego ni u barsi nije bio baš kreativan.

i ne potire mi to ništa od kalinćevog legasija nego bi upravo previše oslanjanje na stvari koje je on radio pre 5+ godina u cilju prognoze budućih performansi bio bias. kapa dole za sve što je uradio, a i dalje je odličan igrač, ali da bude sekundarni kreator ekipe koja cilja plejof i f4 je preveliki zalogaj u ovom trenutku.

Edited by Heaviside

1 minute ago, uini said:

cekaj, navodis dva ekstremno brza igraca i pretpostavljas da ce u tom scenariju nwora da ih cuva?? Ybice valjda nekoga za taj kejs a nwora ce na sf ili na klupu

Maltene svuda je u mismeču. Kampaco-Maledon, Nan-Šorts, Vasa-Džons, Satoranski-Panter. Upravo to i podvrđuje tezu da razlika u bekovskim pozicijama maltene nestaje.

1 minute ago, kralj said:

Maltene svuda je u mismeču. Kampaco-Maledon, Nan-Šorts, Vasa-Džons, Satoranski-Panter. Upravo to i podvrđuje tezu da razlika u bekovskim pozicijama maltene nestaje.

onda da zadrzimo yaga i canaana, zbog vidine (?), eventualno dovedemo ntilikinu zbog defanzivnog grejtnesa i toeto

Moneke je preozbiljan u sviču.

Mi smo često naše niže igrače uspešno pokrivali Bongom koji čuva protivničke male.

Nornalno je da visoki igrac preuzme beka. To da bekovi cuvaju bekove je zabiravljeno u '98.

Just now, MiddleClass said:

Nornalno je da visoki igrac preuzme beka. To da bekovi cuvaju bekove je zabiravljeno u '98.

Zato i kažem.

Preuzimanje je kompromis na koji te protivnik natera.

Nije Moneke Dangubić ili Lazić pa će karijeru da gradi presingom ili jurnjavom za Hauardom i Larkinom kroz blokove.

Dovešće garant još jednog igrača spolja, i dva ako ode i Kenan. Prilično bih se iznenadio ako Nwora bude igrao beka sa nekom iole primetnom minutažom.

17 minutes ago, kralj said:

Prilično bih se iznenadio ako Nwora bude igrao beka sa nekom iole primetnom minutažom.

ja pretpostavljam, mislim zdravorazumski, da će moneke (minimum, a to važi i za ostale nabrojane), igrati 25mins.

kalinari 25 mins.

-ostaje po 15 mins na SF i na PF. hajde da pretpostavimo, (sporta radi), kako će semi ojeleye igrati minimum 15 i 10 minuta na pozicijama SF & PF

ovo znači da su SF i PF pozicije popunjene, minus nekih 5mins nekog smallballa sa monekeom na C, koji je daleko veći hail mary nego nwora na SG.

---

nadam se da kapirate sada šta želim da kažem

pg CMM / plej, možda startni

sg nwora / carter

sf kalinari / ojeleye

pf moneke / ojeleye / kalinari / davidovac

c (bolomboy ili neki xy) rivero, izundu, plavšić.

ovo je neka minutaža u kojoj starter igra 20-25mins, backup(s) 20-15.

to je to, plus-minus upadi od 5mins, gde nisam ni uračunao SF/SG ognjena mofo dobrića.

druze, nwora nikada, ali bas nikada u karijeri nije igrao dvojku. ja znam da u zelezniku sede kosarkaski inovatori i pregaoci, ali ipak nemoj bas toliko da se uzdas u njihovu inventivnost