July 25, 2025Jul 25 Koga bi Nwora čuvao u bekovskom tandemu M. James - Okobo?Elem, to za PG i SG približavanje sam čuo kod Edina iz ustiju nekog prekaljenog, možda i Žoca, nisam pre toga razmišljao o tome, ali ima smisla kad bolje razmislim. Naletao sam i kasnije na stavove tog tipa. Edited July 25, 2025Jul 25 by kralj
July 25, 2025Jul 25 Just now, kralj said:Koga bi Nwora čuvao u bekovskom tandemu M. James - Okobo?Istog onog koga cuva Sterling Braun (krilo koje se kod Zelimira naglumilo beka)
July 25, 2025Jul 25 1 minute ago, kralj said:Koga bi Nwora čuvao u bekovskom tandemu M. James - Okobo?cekaj, navodis dva ekstremno brza igraca i pretpostavljas da ce u tom scenariju nwora da ih cuva?? Ybice valjda nekoga za taj kejs a nwora ce na sf ili na klupu
July 25, 2025Jul 25 16 minutes ago, uini said:nemoj biti recency bias lik; sad ce jedna sezona kalinarija da ti potre sve sto je uradio do tada.nije bias u smislu kognitivne greške da se kod prognoze budućih performansi sportiste u srednjim tridesetim najveća težina pridaje poslednjoj sezoni. to su godine u kojima se nepovratno usporava. možda to nije slučaj kod njega, možda je samo random slabija sezona ali to je manje verovatan scenario. pri tome se ni ne radi samo o poslednjoj sezoni nego ni u barsi nije bio baš kreativan.i ne potire mi to ništa od kalinćevog legasija nego bi upravo previše oslanjanje na stvari koje je on radio pre 5+ godina u cilju prognoze budućih performansi bio bias. kapa dole za sve što je uradio, a i dalje je odličan igrač, ali da bude sekundarni kreator ekipe koja cilja plejof i f4 je preveliki zalogaj u ovom trenutku. Edited July 25, 2025Jul 25 by Heaviside
July 25, 2025Jul 25 1 minute ago, uini said:cekaj, navodis dva ekstremno brza igraca i pretpostavljas da ce u tom scenariju nwora da ih cuva?? Ybice valjda nekoga za taj kejs a nwora ce na sf ili na klupuMaltene svuda je u mismeču. Kampaco-Maledon, Nan-Šorts, Vasa-Džons, Satoranski-Panter. Upravo to i podvrđuje tezu da razlika u bekovskim pozicijama maltene nestaje.
July 25, 2025Jul 25 1 minute ago, kralj said:Maltene svuda je u mismeču. Kampaco-Maledon, Nan-Šorts, Vasa-Džons, Satoranski-Panter. Upravo to i podvrđuje tezu da razlika u bekovskim pozicijama maltene nestaje.onda da zadrzimo yaga i canaana, zbog vidine (?), eventualno dovedemo ntilikinu zbog defanzivnog grejtnesa i toeto
July 25, 2025Jul 25 Moneke je preozbiljan u sviču.Mi smo često naše niže igrače uspešno pokrivali Bongom koji čuva protivničke male.
July 25, 2025Jul 25 Nornalno je da visoki igrac preuzme beka. To da bekovi cuvaju bekove je zabiravljeno u '98.
July 25, 2025Jul 25 Just now, MiddleClass said:Nornalno je da visoki igrac preuzme beka. To da bekovi cuvaju bekove je zabiravljeno u '98.Zato i kažem.
July 25, 2025Jul 25 Preuzimanje je kompromis na koji te protivnik natera. Nije Moneke Dangubić ili Lazić pa će karijeru da gradi presingom ili jurnjavom za Hauardom i Larkinom kroz blokove. Dovešće garant još jednog igrača spolja, i dva ako ode i Kenan. Prilično bih se iznenadio ako Nwora bude igrao beka sa nekom iole primetnom minutažom.
July 25, 2025Jul 25 17 minutes ago, kralj said:Prilično bih se iznenadio ako Nwora bude igrao beka sa nekom iole primetnom minutažom.ja pretpostavljam, mislim zdravorazumski, da će moneke (minimum, a to važi i za ostale nabrojane), igrati 25mins. kalinari 25 mins. -ostaje po 15 mins na SF i na PF. hajde da pretpostavimo, (sporta radi), kako će semi ojeleye igrati minimum 15 i 10 minuta na pozicijama SF & PFovo znači da su SF i PF pozicije popunjene, minus nekih 5mins nekog smallballa sa monekeom na C, koji je daleko veći hail mary nego nwora na SG.---nadam se da kapirate sada šta želim da kažempg CMM / plej, možda startnisg nwora / cartersf kalinari / ojeleyepf moneke / ojeleye / kalinari / davidovacc (bolomboy ili neki xy) rivero, izundu, plavšić.ovo je neka minutaža u kojoj starter igra 20-25mins, backup(s) 20-15.to je to, plus-minus upadi od 5mins, gde nisam ni uračunao SF/SG ognjena mofo dobrića.
July 25, 2025Jul 25 druze, nwora nikada, ali bas nikada u karijeri nije igrao dvojku. ja znam da u zelezniku sede kosarkaski inovatori i pregaoci, ali ipak nemoj bas toliko da se uzdas u njihovu inventivnost