July 27, 2025Jul 27 27 minutes ago, Nikodije said:Zvezda ako ne bude imala dobru sezonu, to neće biti zbog nekog konkretnog igrača i njegovog procenta šuta, već zato što se igrači nabacuju bez ikakvog reda, smisla i ideje šta se želi, i onda treneri do kraja sezone ne uspeju od te papazjanije da naprave nešto gledljivo i funkcionalno.
July 27, 2025Jul 27 25 minutes ago, Nikodije said:Zvezda ako ne bude imala dobru sezonu, to neće biti zbog nekog konkretnog igrača i njegovog procenta šuta, već zato što se igrači nabacuju bez ikakvog reda, smisla i ideje šta se želi, i onda treneri do kraja sezone ne uspeju od te papazjanije da naprave nešto gledljivo i funkcionalno.naravnokao sto znas ne pratim zvezdu, koliko sam video na topiku neki opsti stav je da ekipi fali neki bek ubica koji bi razigrao i ekipu i sebe, jer oko ima dosta fizike & defanziveizrazavam jaku sumnju da je devonte taj i takav igrac
July 27, 2025Jul 27 1 hour ago, kralj said:Pa ne dolazi u Denver da vodi igru već u Evropu da igra na male goliće. Stvarno mi je smešno da se igrač koji je sposoban da u NBA u kontinuitetu daje blizu 20 proglasi štetočinom za EL. To je kao da kažeš da je najebao onaj ko Nedovića dovede u KLS iako će on isporučiti svoje.Tom logikom je isto smešno porediti igrača koji nikad nije imao sezonu u Evropi sa Majk Džejmsom. Ko ti je bolji igrač Majk Džejms ili Loni Voker?
July 27, 2025Jul 27 8 minutes ago, pbg12345 said:naravnokao sto znas ne pratim zvezdu, koliko sam video na topiku neki opsti stav je da ekipi fali neki bek ubica koji bi razigrao i ekipu i sebe, jer oko ima dosta fizike & defanziveizrazavam jaku sumnju da je devonte taj i takav igracSve je sumnjivo kada dolazi iz nba jer nemamo pojma kako će se adaptirati. Taj potez ima logike, za razliku od recimo CMM za kojeg smo platili obeštećenje i dali mu ogromnu platu, iako smo znali ili morali da znamo da on ne može da donese to što se od njega očekivalo.
July 27, 2025Jul 27 2 minutes ago, Nikodije said:Sve je sumnjivo kada dolazi iz nba jer nemamo pojma kako će se adaptirati. Taj potez ima logike, za razliku od recimo CMM za kojeg smo platili obeštećenje i dali mu ogromnu platu, iako smo znali ili morali da znamo da on ne može da donese to što se od njega očekivalo.meni se generalno svidja trend dovodjenja "grahamolikih" igraca u evropu, odnosno prvenstveno ELposlednjih 2-3 godine, a cini mi se trend ide uzlaznom linijom je stiglo dosta tih igraca koji su do pre godinu, dve imali bitne uloge u nbaranije su mahom stizali igraci koji su u nba bili na kraju klupeto svakako dize kvalitet igraca, a samim tim i kvalitet takmicenjajedino, sto bih ja uvek pre uzeo nekog ko je u nba bio dobar u defanzivi, a napadacki solidan a npr ogranicen fizikomtakav ce u evropi dominirati na obe stranenego nekog lelemuda koji je ubacivao 15+, sa 35% suta iz igre, nikad nije igrao defanzivutaj sigurno nece proigrati odbranu u evropi, sve i da sad ima preduslove sto se tice fizike koja ga je ventualno kocila na toj strani u nba, ako je nije igrao do sad u karijeri tesko da ce u evropi odjednom voljni momenat skociti nevidjenonaravno uvek postoje izuzecikao sto i generalno kosarka sve manje trpi jednodimenzionalne igrace
July 27, 2025Jul 27 Moraš da vodiš računa o tome šta već imaš u timu i da ovaj što dolazi bude kompatibilan. Ako CMM ostaje, a očigledno ostaje, onda ti ne treba još jedan gabaritni kamenjar, već neki strelac, po mogućstvu da nije operisan od organizacije pa makar i slabiji defanzivac. U tom smislu ovaj eventualni dolazak ima logike. Edited July 27, 2025Jul 27 by Nikodije
July 27, 2025Jul 27 8 minutes ago, theanswer said:Tom logikom je isto smešno porediti igrača koji nikad nije imao sezonu u Evropi sa Majk Džejmsom. Ko ti je bolji igrač Majk Džejms ili Loni Voker?Nije smešno porediti, smešno je unapred odbacivati ili dovoditi u pitanje činjenicu da takvi igrači mogu da u Evroligi igraju pobedničku košarku. Vokera ne volim kao igrača, što se tiče kvaliteta ne bih nijednog favorizavao, zavisi od sistema, ali se ni bih iznenadio da LV ima bolju sezonu od MJ. Džejms je naravno bolji izbor ovako a priori, jer kod ova dva imaš silnih upitnika, ali ni Zvezda nije birala između Džejmsa i Grahama, nego između Grahama, Kalatesa, Krisa Džonsa, Darijusa Tomsona i sličnih.
July 27, 2025Jul 27 53 minutes ago, pbg12345 said:https://www.espn.com/nba/stats/player/_/season/2020/seasontype/2te sezone su imali 23-42naredne sa lamelom kad je graham imao svedeniju ulogu 33 -39 i 21/22 kad vise nije bio u ekipi 43-39Zaboravio sam na tu preko 50% sezonu, mogao si da nastaviš jer posle toga sigurno nisu imali ništa blizu ovih plejin skorova sa Grahamom.Gledam ovaj Lakijev video, prebacih odmah na asist segment i mislim se nesrećni Filip kako bi ovde profitirao, ali avaj, ode da mu Aleksa organizuje napade.
July 27, 2025Jul 27 1 hour ago, theanswer said:Tom logikom je isto smešno porediti igrača koji nikad nije imao sezonu u Evropi sa Majk Džejmsom. Ko ti je bolji igrač Majk Džejms ili Loni Voker?nije evropa neki ultimativni test, vec za dve klase slabije takmicenje od nba i to sam velikodusan. majk dzejms i shane larkin nisu mogli da se zadrze u nba a ovde su overlords.
July 27, 2025Jul 27 33 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Filip je definitivno jedan od najgljpljih igrača što se vođenja karijere tiče.izgleda i u zivotu po rumorsima
July 27, 2025Jul 27 ja sam srecan zbog filipa, nasao je sredinu i vajb™ koji su nesto najpribliznije nba ligi, kada vec nije mogao u praaavu nba
July 27, 2025Jul 27 59 minutes ago, Dankan Ajdaho said:laki, jel imas ti dozvolu da postujes frenkijeve neuspehe i to nakon sto sam ih posadio? dugujes mi 4k dolara, kao i zeljko za otkrice basseyja