July 25, 2025Jul 25 ovo će biti zanimljiva diskusija tokom sezone, @Heaviside , pod uslovom da je doživimo kao produktivnu, u kojoj nije primarno ko je šta tvrdio, već da pratimo stvari o kojima smo pričali i poziciono i po uverenjima, šta te pozicije danas donose.ja se npr, ne slažem da se sg i sf pozicije udaljavaju, već da se sg-sf-pf pozicije jako približavaju u off-def zahtevima a da PG i C pozicija imaju i dalje specifičnosti, možda i više nego pre 10 ili 20 godali hajde da vidimo najpre šta će & koliko igrati nwora, pa da krenemo odatle. Edited July 25, 2025Jul 25 by uini
July 25, 2025Jul 25 6 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Kranje je očigledno da će Nvora dobar deo vremena na terenu provoditi na dvojci, ne postoji ni gram šanse da ne bude tako.Tako stvari stoje, a šta će praksa pokazati, je li do dobro ili loše, videće se veoma brzo.Zaista ne vidim kako je to krajnje ocigledno, ako jure jos jednu (startnu) dvojku, a vec su tu Karter i Kenan, pa i mali Radosic + Sfero je povremeno koristio Dobrica na 2.Naprotiv, mislim da su vece sanse da ne uzima ni sekund na 2, nego da tu provodi "dobar deo vremena". Uostalom, tip je u Efesu coskario i katovao. Bezao je od igre sa loptom u rukama k'o djavo od krsta. Edited July 25, 2025Jul 25 by FPLS
July 25, 2025Jul 25 23 minutes ago, FPLS said:Zaista ne vidim kako je to krajnje ocigledno, ako jure jos jednu (startnu) dvojku, a vec su tu Karter i Kenan, pa i mali Radosic + Sfero je povremeno koristio Dobrica na 2.pa hajde da uradimo ovaj prosti matiš koji nikodije odbija i da izračunamo gde ti igrači dobijaju minute,pri čemu ja zaista nisam u fazonu da je moja reč svetosavlje, već čekam ceo dan da mi neko pojasni distribuciju minuta na sf-pf Edited July 25, 2025Jul 25 by uini
July 25, 2025Jul 25 1 minute ago, uini said:već čekam ceo dan da mi neko pojasni distribuciju minuta na sf-pfŠta bi naši prađedovi rekli na ovo
July 25, 2025Jul 25 5 minutes ago, Milošica said:Šta bi naši prađedovi rekli na ovobilo bi ih sramota, ja mislim. sramota da se ne iskaže to neko mišljenje. i avramovića bi bilo sramota i maline u betonu.
July 25, 2025Jul 25 sta se desilo sa nedovicem?potpisali ugvor sa njim i onda posle nekoliko dana, info nista od toga ide iz zvezderazumeo bi donekle da se radi o nekom novom igracu, strancu, pa da su se po dolasku ispostavile neke nepoznate stvariali u ovom slucaju se radi o "detetu kluba", igracu koji je prethodne tri sezone proveo u zvezdine znam za takav slucaj, jos videh negde info da ce mu zvezda placati razliku do ugovorene plate, ako ugovor ssa novim klubom bude manjiludilo mozgajel se on potukao sa nekim ili slicno? jel se uopste zna sta se desilo?
July 25, 2025Jul 25 Pomislio bih da žele da se ratosiljaju gomile loših ugovora koje im je Čović ostavio u amanet, ali pošto su najpre sami produžili Nedovića pa ga onda teraju, situacija je krajnje sumanuta.
July 25, 2025Jul 25 Klub objavi svaki potpis, produženje ugovora, toga nije bilo u slučaju Nedović.Bilo je nekih pregovora i na tome se priča završila.
July 25, 2025Jul 25 43 minutes ago, pbg12345 said:sta se desilo sa nedovicem?potpisali ugvor sa njim i onda posle nekoliko dana, info nista od toga ide iz zvezderazumeo bi donekle da se radi o nekom novom igracu, strancu, pa da su se po dolasku ispostavile neke nepoznate stvariali u ovom slucaju se radi o "detetu kluba", igracu koji je prethodne tri sezone proveo u zvezdine znam za takav slucaj, jos videh negde info da ce mu zvezda placati razliku do ugovorene plate, ako ugovor ssa novim klubom bude manjiludilo mozgajel se on potukao sa nekim ili slicno? jel se uopste zna sta se desilo?Desilo se polufinale kls-a sa Spartakom gde je Nedovic pokazao bednu kosarku i pozamasnu bol u kurcu, te je Sfero preneo upravi da ga ne zeli u timu za sledecu sezonu, pa mu je saopsteno da potrazi novi klub. Prethodno jesu bili vodjeni razgovori o njegovom ostanku uz redukovanu platu i ulogu, na sta je on nacelno pristao, ali nikakav ugovor nije potpisan.Klub odlucio da ipak ne zadrzi igraca nakon sto je prethodno razmatrao da ga produzi, stvarno tezak presedan.
July 25, 2025Jul 25 a jel su ostali igrali manje bedno od nedovica, izuzev dzon brauna ili kakoi jel dzon braun dobio neku nagradu sto jedini nije igrao kao govno ili kako pt.3?
July 25, 2025Jul 25 1 hour ago, FPLS said:Zaista ne vidim kako je to krajnje ocigledno, ako jure jos jednu (startnu) dvojku, a vec su tu Karter i Kenan, pa i mali Radosic + Sfero je povremeno koristio Dobrica na 2.Naprotiv, mislim da su vece sanse da ne uzima ni sekund na 2, nego da tu provodi "dobar deo vremena". Uostalom, tip je u Efesu coskario i katovao. Bezao je od igre sa loptom u rukama k'o djavo od krsta.Krajnje je jednostavno. Gro minuta na tri će pojesti Odžele i Kalinić, možda i neka mrvica za Dobrića, mada će on biti potpuno skrajnut i moguće je da će do početka sezone otići negde.Nvora će prema tome većinu vremena provesti na dva, i nešto sitno na tri.Karter je tu, on će imati i minuta na jedan, a Kenan je očito, kao i Nedović bivši.
July 25, 2025Jul 25 1 hour ago, uini said:pa hajde da uradimo ovaj prosti matiš koji nikodije odbija i da izračunamo gde ti igrači dobijaju minute,pri čemu ja zaista nisam u fazonu da je moja reč svetosavlje, već čekam ceo dan da mi neko pojasni distribuciju minuta na sf-pfčetvorica igrača na dve pozicije plus dobrić i Davidovac za aba i da se uskoče kada je neko povređen. nwora, kalinić, odželej, moneketo su nam krila i dvojica pokrivaju obe pozicije. ne znam šta te tu toliko inspiriše na diskusiju o tačnoj podeli minuta. to je zna niko i neće biti fiksno nego će da igraju između 15-25 minuta u zavisnosti od protivnika i forme. na dvojci imamo kartera, kenana i dovešće još jednog igrača.
July 25, 2025Jul 25 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Krajnje je jednostavno. Gro minuta na tri će pojesti Odžele i Kalinić, možda i neka mrvica za Dobrića, mada će on biti potpuno skrajnut i moguće je da će do početka sezone otići negde.Nvora će prema tome većinu vremena provesti na dva, i nešto sitno na tri.Karter je tu, on će imati i minuta na jedan, a Kenan je očito, kao i Nedović bivši.ma igraće na 4 Odželej, a i Kalinić. Davidovac neće videti parketa kada su svi zdravi. četvorica igrača na 3 i 4.
July 25, 2025Jul 25 2 minutes ago, uini said:ja mislim da svi oni treba da igraju vise od 20mins, pa da vidimoMože prva petorka CMM, Nvora, Kalinić, Odželej, Moneke, pa da svi imaju 25+. Zaigrajmo taj rukomet.