Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, Nikodije said:

ja sam srecan zbog filipa, nasao je sredinu i vajb koji su nesto najpribliznije nba ligi, kada vec nije mogao u praaavu nba

njet, nasao je nesto najblize luksuznom trznom centru ali kontam da je to njemu raj

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

41 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Filip je definitivno jedan od najgljpljih igrača što se vođenja karijere tiče.

Može se sad povući crta jer deluje da je malo izgledno da ćemo gledati film "Fića po treći put među ciganima"

Ni jedna strana tu nije dobila šta je očekivala, Zvezda trofeje i iskorak u F8 a Petrušev povratak u NBA. U oba slučaja stalo se blizu ali ipak neuspešno, Filip otišao na NBA izlet u par trejdova pre povratka u Evropu a Zvezda ostala u plejinu.

Što se tiče grešaka Petrušev je pogrešio što se nije ozbiljno okrenuo EL i to nekom powerhouse-u već jednim okom gleda loptu a drugim merka NBA. Zvezda je pogrešila što ga nije ugrabila pre Olimpijakosa, a tada su mogli da ga uzmu za ukupno manje pare od onih koje su nudili Oliju ovog leta.

Na kraju balade Zvezda u avgustu juri centra na tržištu koje je već dugo slabo sa centrima, a Filip plaća obeštećenje samo da bi otišao u treći tim ABA lige i upisao se u u malu grupu sportskih radnika omraženih sa obe strane brda.

@*edited by mod , zvuci relevantno to sto pises ali je za mene nekakva basketaska istina da petrusev ne moze da bude top3 igrac el contendera ali voli da tako bude tretiran i placen. zvezda naravni nije zasluzila ni pedalj bolje od toga, samo kazem da je to nekakva realnost, gde on ima glavu u oblacima, navijaci zvezde best case scenario a nba zabole pajone, jer imaju dobre skaute a lik petrusev je vec mator. sve se odvija kako bog kosarke zapoveda.

To što je omražen u oba navijačka tora svakako nije negativna stvar. Svaki deficit lokalnog klubaštva je za mene afirmativna referenca, zamerio se ultrasima i navijačkim fanaticima isključivo iz dva srodna razloga - jedni ga mrze što nije igrao za njih, drugi što više ne igra. Niko tu ne favorizuje potencijal da momak ima dobru karijeru, da bude akter u osvajanju reprezentativnih znamenja. Kod njega se da naslutiti neki defekt, ali tokom utakmica, osim recentnog prigovaranja sudijama preko svake mere, nije ostavio nikakav povod da ga se ne voli.

Ja i dalje o njemu pišem kao o hipertalentovanom pristojnom momku koji bi mogao da ima mnogo bolju karijeru od ove koju do sada ima i koji bi mogao da bude protagonista reprezentativnih uspeha. Ne bih imao ništa protiv da je otišao u Olimpijakos ili Real i tako se makao iz ove radioaktivne zone, ali Dubai mi je baš tužan ma kako dobro zaradio. Čak i za Aleksu, a Filip ima jasno mnogo veći plafon. Sa Uinijem se slažem da nije top 3 kontendera isključivo zato što mu fali kontinuiteta i fokusa, po talentu je sam vrh što se tiče visokih.

ma jasno, on ima korektnu karijeru i korektan je basketas ali nije him, recima velecasnog nedovica, tako da nema sta da se brine oko njegovih odluka.

pa i olimpijakos je radiokativan sa tim bolesnim rivalitetom sa zelenim narkomanom, negde mogu da razumem igrace koji zele da se pomere iz takvih sredina i odu negde gde mogu da se takmice liseni tako bolesnih rivaliteta, a opet su dobro placeni, klub ambiciozan, trener gospodin, puno nasih igraca, zivot mimo kosarke dobar... cudniji mi je vasin izbor igranja u bugarskoj, ali ok, i to je verovatno bolje nego drcelina zvezda.

Edited by Nikodije

10 minutes ago, Nikodije said:

pa i olimpijakos je radiokativan sa tim bolesnim rivalitetom sa zelenim narkomanom, negde mogu da razumem igrace koji zele da se pomere iz takvih sredina i odu negde gde mogu da se takmice liseni tako bolesnih rivaliteta, a opet su dobro placeni, klub ambiciozan, trener gospodin, puno nasih igraca, zivot mimo kosarke dobar... cudniji mi je vasin izbor igranja u bugarskoj, ali ok, i to je verovatno bolje nego drcelina zvezda.

Tačno, daleko od očiju, daleko od mozga. Ipak, kao stranac verujem da tamo ne bi bio toliko u fokusu i na meti polusveta, a to ga očigledno pomera. Inače, ko bi normalan odgovarao idiotu koji ga vređa na društvenim mrežama što neće da ostane u klubu.

ma petrushev je dalabu i to je okej za sve, cak i za one koji zele da zive sa njim

bice mu ok u dubaiju, i on ce biti ok njima, a to je najvaznije

A dalabu je i Aleksa i ovaj što ću da ga preskočim da Valk ne pošizi. Ne vidim ja nikakve maliciozne elemente kod njega, a kako vidim i u reprezentaciji ga redom gotive.

Mislim, verujem da je umišljen, ali to nije neki greh, nisu ni Dončić ni Jokić mogli da igraju sa Nacionaletom, pa je ovaj ništa manje lafčina.

2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Filip je definitivno jedan od najgljpljih igrača što se vođenja karijere tiče.

Kanda ne bi imao problem sa vodjenjem karijere da nije impresivno kognitivan i u nekim drugim segmentima

filip nece da igra u ovakvoj zvezdi i gleda druge opcije = glup ko kurac

lazic, lazarevic, baba, deda i svi ostali koji su nas opeljesili jer nigde drugde ne bi mogli da uzmu ni petinu para = mnogo pametni

I dalje o Petrusevu, a?

2 hours ago, uini said:

njet, nasao je nesto najblize luksuznom trznom centru ali kontam da je to njemu raj

Sažeto sve o čemu raspravljamo godinama u jednu rečenicu.

Cigani uvređene snaše. Pa eto, zato niko neće da igra ovde ako ima drugu opciju.