July 25, 2025Jul 25 5 minutes ago, Nikodije said:druze, nwora nikada, ali bas nikada u karijeri nije igrao dvojku. ja znam da u zelezniku sede kosarkaski inovatori i pregaoci, ali ipak nemoj bas toliko da se uzdas u njihovu inventivnostokej.hajde onda da vidimo kako će da se raspodele kapitalci na SF/PFnwora, moneke, kalinari, ojeleye?dobrić i davidovac su nebitni.ako vi mislite da će ova 4x igrača igrati po 20x minuta, čujemo se kada se to ne dogodi. Edited July 25, 2025Jul 25 by uini
July 25, 2025Jul 25 Biće sigurno i trenutaka kada će trojica da budu na terenu, ali rekoh, iznenadio bih se da je to primarni plan.
July 25, 2025Jul 25 5 minutes ago, Nikodije said:pa ne mora da se deli po pozicijama 20-20, moze i 25-15šta sam ja uopšte pisao u onom 25-15 postu?daj mi kako to izgleda između njihčetvorice na sf-pf ili ćuti zauvek.
July 25, 2025Jul 25 okej, znači, i ti kao i kowalski imate tako neke aksiome šta će biti ali ne znate to da potkrepite niti fewlinersima.
July 25, 2025Jul 25 1 minute ago, uini said:okej, znači, i ti kao i kowalski imate tako neke aksiome šta će biti ali ne znate to da potkrepite niti fewlinersima.ako ti se kaze da covek nikada, ali bas nikada u karijeri (koja nije tako kratka) nije igrao nesto za sta ti tvrdis da ce igrati, zbog cega insistiras na potkrepljivanju, osim zato sto si pakleno dosadan?
July 25, 2025Jul 25 Just now, Nikodije said:ako ti se kaze da covek nikada, ali bas nikada u karijeri (koja nije tako kratka) nije igrao nesto za sta ti tvrdis da ce igrati, zbog cega insistiras na potkrepljivanju, osim zato sto si pakleno dosadan?pa evo, učini mi da vidim kako se između njih četvorice projektuje minutaža na dve pozicije a izbaci dobrića i davidovca iz kombine da ti bude lakše.prosto da vidimo da li ima smisla.
July 25, 2025Jul 25 Just now, uini said:pa evo, učini mi da vidim kako se između njih četvorice projektuje minutaža na dve pozicije a izbaci dobrića i davidovca iz kombine da ti bude lakše.prosto da vidimo da li ima smisla.ne, u stvari ti si admin kkcz naloga na drustvenim mrezama koji je napisao da nwora dolazi da igra beka iako nikada u zivotu to nije igrao
July 25, 2025Jul 25 2 minutes ago, Milošica said:Nvora 10Nvora 15, Kalinić 20, Semi 5Moneke 25, Semi 15Pozdrav svimaevo ovo je recimo borderline izvodljivo.ja ne verujem da će semi-finals igrati samo 20 minuta, kao ni kalinić, pri čemu mislim da će moneke igrati bliže 30.ali da kažemo da je ovo izvodljivo, iako ne verujem u ovaj scenario.
July 25, 2025Jul 25 Juce je sa relevantnih mesta stigla informacija da nudimo 2,5m godisnje Loniju Vokeru, tako da ocito jure jos jednog beka-skorera iz tzv. mamojeb kategorije, koji ce verovatno biti najskuplji igrac ekipe. Ako to realizuju, situacija na dva je sledeca:2) Mamojeb, Karter, Kenan, RadosicNa 3 i 4 imamo ovo:3) Kalinic, Nwora, Ojeleye, Dobric4) Moneke, Davidovac, StojkovicOverkill samo takav, Kenan i jedno od krila su cist visak. Docim smo na 1 i 5 solidan evrokup nivo:1) Mekintajer, Miljenovic5) Rivero, Izundu, PlavsicKako god okrenes - ne znaju gde udaraju.Btw, ja jos uvek ne bih iskljucio odlazak Kalinica, to bi malo procistilo situaciju na 3/4 i dovodjenje dva skupa krila bi dobilo neki smisao. Ovako je potpuni haos.
July 25, 2025Jul 25 1 hour ago, Nikodije said:ne, u stvari ti si admin kkcz naloga na drustvenim mrezama koji je napisao da nwora dolazi da igra beka iako nikada u zivotu to nije igraoTo je to, nema drugog objasnjenja..
July 25, 2025Jul 25 2 hours ago, kralj said:Maltene svuda je u mismeču. Kampaco-Maledon, Nan-Šorts, Vasa-Džons, Satoranski-Panter. Upravo to i podvrđuje tezu da razlika u bekovskim pozicijama maltene nestaje.to je očigledan trend već godinama. razlika između dvojke i trojke je bila mala dok se igralo sporije sa puno napada sa po 3-4 flera za dvojku da izađe i pukne trojku dok plej 10 sekundi drka loptu u mestu i gleda ko će da ostane sam. tako je Uroš Tripković mogao da igra dvojku, pa je kasnije i Marinković projektovan za tu poziciju, a sada je čista trojka. Sad se igraju jednostavni napadi koji se u većini slučajeva završe dva na dva igrom i za to više znači igrač jak na lopti, sa brzim driblingom i dobrim pregledom igre nego dvometraš koji ima elitno navođenje na blok i brzu prangiju. Posledično ti i za odbranu trebaju drugačiji igrači. smanjila se razlika između keca i dvojke i između trojke i četvorke, a razlika između dvojke i trojke se povećala.
July 25, 2025Jul 25 Kranje je očigledno da će Nvora dobar deo vremena na terenu provoditi na dvojci, ne postoji ni gram šanse da ne bude tako.Tako stvari stoje, a šta će praksa pokazati, je li do dobro ili loše, videće se veoma brzo.