Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Jedina nevolja za Grahama je svih ovih godina bila ta da je on igrač kome treba apsolutna sloboda u igri. Totalno se nije snalazio u ulogama sa klupe, a čini mi se i da je sa Popom nešto mimo terena zasrao. Natprosečan kreator iz pika i za NBA standarde. Nigerija neće morati da uzima hero balls, nadam se da će Kalina i Semi da zadrže procente iz prethodnih sezona. Sasvim pristojan defanzivac, naročito na lopti.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

4 minutes ago, uini said:

zar nije on potpisao za makabi

Aronija©®

Just now, kralj said:

Jedina nevolja za Grahama je svih ovih godina bila ta da je on igrač kome treba apsolutna sloboda u igri. Totalno se nije snalazio u ulogama sa klupe, a čini mi se i da je sa Popom nešto mimo terena zasrao. Natprosečan kreator iz pika i za NBA standarde. Nigerija neće morati da uzima hero balls, nadam se da će Kalina i Semi da zadrže procente iz prethodnih sezona. Sasvim pristojan defanzivac, naročito na lopti.

Što se slobode tiče ako dođe guliće 30 plus minuta.

3 minutes ago, Nikodije said:

Mali Stojković je brutalan talenat. Ali već vidim kako posle ovog EP ide na koledž

Vidi se da ima šlifa, ssmo je slab. Neće moći još dugo u seniorima da se izbori za poziciju čim mu dođe malo jači centar sa nižim težištem. Jel igra sad ovo prvenstvo u beogradu?

1 minute ago, kralj said:

Vidi se da ima šlifa, ssmo je slab. Neće moći još dugo u seniorima da se izbori za poziciju čim mu dođe malo jači centar sa nižim težištem. Jel igra sad ovo prvenstvo u beogradu?

Pa to i gledam sad, igramo sa Grcima. Nije slab, sajla je. Zalepio je 3 banane, jednu na kucanju.

Evo pustio sad. Slab je u nogama, svako će da ga iznese, šta uradi iz rola uradio je.

7 minutes ago, kralj said:

Natprosečan kreator iz pika i za NBA standarde.

stvarno? posto vidim da je vrlo solidan suter sa nba trice na 6-7-8 uzetih po tekmi.

zašto takav napadač nema mesta u nba?

Imao je neku frku sa Popom, u Šarlotu je razvaljivao.

Navijači spursa su po forumima kukali kao ja za Borišu 2016

20 minutes ago, kralj said:

Imao je neku frku sa Popom, u Šarlotu je razvaljivao.

I sa Kalinićem

5 minutes ago, uini said:

nije imao frku, nego je prosto bio veteran u ruki rosteru, sad citam

ali niko ga nije pokupio nakon toga, tj hornetsi su ga odma waivovali i valjda je cepao g ligu

https://www.poundingtherock.com/2024/4/24/24137767/2023-24-spurs-player-reviews-devonte-graham

Još bolje, znam da ga je Pop hvalio, ali u početku je imao minutažu, dobro je igrao, dali su za njega ne tako malo, imao dobar ugovor....

Odjednom mu je na sred sezone pala minutaža, a naredne dve godine je igrao kad nema ko.

Biće to u redu ako je stvarno ovakav car kakav se da naslutiti u tekstovima i statusu kod mladih igrača.

Dajte onu grafiku sa igracima po pozicijama

A fakat, gdje nam je shaq? Bezveze je prelazni rok bez njega, o trajnoj steti za topik da ne govorim..

kkcz-025.jpg