Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

graham ako dodje imace odlicnu sezonu

zvezda sa njim tesko

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Davidovac prežive i ovo leto D

@kralj sto se smejes/jel se meni smejes/drzite me da ga ne udavim

klasican skraceni ubica bez plejmekinga tzv divljak

u teoriji, kad bi se takav igrac uklopio u timsku igru i prihvatio da pusti pas slobodnom saigracu, sa svojim napadackim skilom u evropi bio bi savrseno oruzje ekipe

u praksi, znamo kako to zavrsi u ogromnoj vecini slucajeva

Pa nije bez plejmejkinga uopšte.

Smešno mi je da se takav igrač a priori proglašava za bust. Jel su Mike James ili Kendrick Nunn bolji igrači od njega?

8 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Davidovac prežive i ovo leto D

vragolan.jpg

D

3 hours ago, kralj said:

Smešno mi je da se takav igrač a priori proglašava za bust. Jel su Mike James ili Kendrick Nunn bolji igrači od njega?

po svemu sto citam, lik je bio legit nba igrac, druga je tema sto nisam gledao hornetse do pojave lamele od automobila.

pominjao si da cepa pnr dobro a statsi kazu da mu je forte prangijato za tri, u nba uslovima, tj razdaljini i na prilicnom volumenu

defanzivac je los & nema dobro zavrsavanje na obrucu ali eto, sve ovo je zapravo idealno da bude partner sa CMMom, tako da, ukoliko bude imao korektan pristup, trebalo bi da fercera.

zeljku kad pokazu ovo, nikad frenki nece braniti ballhandlera na perimetru, samo coskare i da peva od srece

3 hours ago, kralj said:

naravno da moze da ode u oba smera u onom odlicnom po tim i onom drugom

uostalom i napisah tesko, a ne sasvim sigurno, jer je suludo tako nesto tvrditi unapred

jednostavno, sumnjam u takve igrace, narocito ako nisu bar pristojni defanzivci

na kraju krajeva, videcemo ako zaista dodje

ono sto znam da je meni njegovo ime uvek bilo asocijacija za "nabijaca u neuspesnim klubovima", a na kendrik nana nesto sasvim drugo

nan je i veci i jos naznije uvek igrao bolju odbranu

mada i on je odigrao iznad svih ocekivanja, narocito prvu sezonu

@pbg12345 , spurs saigraci i beatwritteri kazu da je vrlo pozitiva u svlacionici

ako nije lik koji se zapustio fizicki ili dozivljava evropu kao sprdnju (al takve stvari treba da znas kada pazaris igraca, svi mozemo za 15min da pregledamo sve vazno sa terena) onda nema dileme da ce biti legit el gornji dom.

48 minutes ago, pbg12345 said:

naravno da moze da ode u oba smera u onom odlicnom po tim i onom drugom

uostalom i napisah tesko, a ne sasvim sigurno, jer je suludo tako nesto tvrditi unapred

jednostavno, sumnjam u takve igrace, narocito ako nisu bar pristojni defanzivci

na kraju krajeva, videcemo ako zaista dodje

ono sto znam da je meni njegovo ime uvek bilo asocijacija za "nabijaca u neuspesnim klubovima", a na kendrik nana nesto sasvim drugo

nan je i veci i jos naznije uvek igrao bolju odbranu

mada i on je odigrao iznad svih ocekivanja, narocito prvu sezonu

Pa ne dolazi u Denver da vodi igru već u Evropu da igra na male goliće. Stvarno mi je smešno da se igrač koji je sposoban da u NBA u kontinuitetu daje blizu 20 proglasi štetočinom za EL. To je kao da kažeš da je najebao onaj ko Nedovića dovede u KLS iako će on isporučiti svoje.

Zapravo je jedino pitanje da li će isporučiti svoje, ako isporuči, u ovoj konkurenciji će da pobeđuje mnogo više nego svaku treću utakmicu u NBA Naravno pojednostavio sam tek radi odgovora na tvoj "neka bude pinky" hot take.. Čovek dolazi sa CV-em koji teži više nego ijedan pre. Ako je zdrav i motivisan nema nijednog razloga za crne slutnje.

1 hour ago, uini said:

po svemu sto citam, lik je bio legit nba igrac, druga je tema sto nisam gledao hornetse do pojave lamele od automobila.

pominjao si da cepa pnr dobro a statsi kazu da mu je forte prangijato za tri, u nba uslovima, tj razdaljini i na prilicnom volumenu

defanzivac je los & nema dobro zavrsavanje na obrucu ali eto, sve ovo je zapravo idealno da bude partner sa CMMom, tako da, ukoliko bude imao korektan pristup, trebalo bi da fercera.

Očajan je na obruču, retko i ulazi unutra, a finishing mu je kao kod Jaga.
U odbrani je korektan koliko pamtim.
Kod akcija koje smo crtali za Kenana, kad ovaj ne može da se odlepi ni posle tri bloka, ovaj će da šuri.
Bila je neka priča da ide u GSW, i baš ga je tada preporučila ta igra bez lopte i kretanje po off-screen detaljima.

35 minutes ago, kralj said:

Pa ne dolazi u Denver da vodi igru već u Evropu da igra na male goliće. Stvarno mi je smešno da se igrač koji je sposoban da u NBA u kontinuitetu daje blizu 20 proglasi štetočinom za EL. To je kao da kažeš da je najebao onaj ko Nedovića dovede u KLS iako će on isporučiti svoje.

Zapravo je jedino pitanje da li će isporučiti svoje, ako isporuči, u ovoj konkurenciji će da pobeđuje mnogo više nego svaku treću utakmicu u NBA Naravno pojednostavio sam tek radi odgovora na tvoj "neka bude pinky" hot take.. Čovek dolazi sa CV-em koji teži više nego ijedan pre. Ako je zdrav i motivisan nema nijednog razloga za crne slutnje.

daje 20 po cenu cega?

evo sad sam pogledao sezonu 19/20 njegovu najbolju i po broju poena i po procentu suta iz igre

od 50 igraca koji su davali 18 ili vise poena on je imao ubedljivo najgore procente u sutu iz igre

ponavljam, te sezone je imao najbolje procente suta u karijeri

kao sto rekoh u prvoj poruci, ja uopste ne sumnjam da ce on imati dobru sezonu u evropi, samo nisam siguran da ce je imati i zvezda sa njim

i time zavrsavam na ovu temu, javio sam se jer je on meni takav zapravo simpatican i pratio sam njegovu karijeru jedno vreme prilicno

nadjoh sad post iz novembra 2019, dakle pocetka te njegove najbolje sezone gde ga spominjem u smislu da treba obraitit paznju na njega

Edited by pbg12345

Zvezda ako ne bude imala dobru sezonu, to neće biti zbog nekog konkretnog igrača i njegovog procenta šuta, već zato što se igrači nabacuju bez ikakvog reda, smisla i ideje šta se želi, i onda treneri do kraja sezone ne uspeju od te papazjanije da naprave nešto gledljivo i funkcionalno.

8 minutes ago, pbg12345 said:

daje 20 po cenu cega?

evo sad sam pogledao sezonu 19/20 njegovu najbolju i po broju poena i po procentu suta iz igre

od 50 igraca koji su davali 18 ili vise poena on je imao ubedljivo najgore procente u sutu iz igre

ponavljam, te sezone je imao najbolje procente suta u karijeri

kao sto rekoh u prvoj poruci, ja uopste ne sumnjam da ce on imati dobru sezonu u evropi, samo nisam siguran da ce je imati i zvezda sa njim

i time zavrsavam na ovu temu, javio sam se jer je on meni takav zapravo simpatican i pratio sam njegovu karijeru jedno vreme prilicno

nadjoh sad post iz novembra 2019, dakle pocetka te njegove najbolje sezone gde ga spominjem u smislu da treba obraitit paznju na njega

Aj daj link samo za tu listu, stvarno me zanima.

Evo vidim da je imao eFg 49.5%, što je sasvim pristojno obzirom kakve šuteve uzima.

Šarlotu ta sezona sigurno nije bila jedna od gorih. Pokupili su u međuvremenu silne talente i nisu prebacili record iz te dve sezone kada je on bio protagonista.

U svakom slučaju, nije ni blizu privatnik-divljak kakvim ga pretstavljaš.

7 minutes ago, kralj said:

Aj daj link samo za tu listu, stvarno me zanima.

Evo vidim da je imao eFg 49.5%, što je sasvim pristojno obzirom kakve šuteve uzima.

Šarlotu ta sezona sigurno nije bila jedna od gorih. Pokupili su u međuvremenu silne talente i nisu prebacili record iz te dve sezone kada je on bio protagonista.

U svakom slučaju, nije ni blizu privatnik-divljak kakvim ga pretstavljaš.

https://www.espn.com/nba/stats/player/_/season/2020/seasontype/2

te sezone su imali 23-42

naredne sa lamelom kad je graham imao svedeniju ulogu 33 -39 i 21/22 kad vise nije bio u ekipi 43-39