July 27, 2025Jul 27 @kralj sto se smejes/jel se meni smejes/drzite me da ga ne udavimklasican skraceni ubica bez plejmekinga tzv divljaku teoriji, kad bi se takav igrac uklopio u timsku igru i prihvatio da pusti pas slobodnom saigracu, sa svojim napadackim skilom u evropi bio bi savrseno oruzje ekipeu praksi, znamo kako to zavrsi u ogromnoj vecini slucajeva
July 27, 2025Jul 27 Pa nije bez plejmejkinga uopšte.Smešno mi je da se takav igrač a priori proglašava za bust. Jel su Mike James ili Kendrick Nunn bolji igrači od njega?
July 27, 2025Jul 27 3 hours ago, kralj said:Pa nije bez plejmejkinga uopšte.Smešno mi je da se takav igrač a priori proglašava za bust. Jel su Mike James ili Kendrick Nunn bolji igrači od njega?po svemu sto citam, lik je bio legit nba igrac, druga je tema sto nisam gledao hornetse do pojave lamele od automobila.pominjao si da cepa pnr dobro a statsi kazu da mu je forte prangijato za tri, u nba uslovima, tj razdaljini i na prilicnom volumenudefanzivac je los & nema dobro zavrsavanje na obrucu ali eto, sve ovo je zapravo idealno da bude partner sa CMMom, tako da, ukoliko bude imao korektan pristup, trebalo bi da fercera.
July 27, 2025Jul 27 zeljku kad pokazu ovo, nikad frenki nece braniti ballhandlera na perimetru, samo coskare i da peva od srece
July 27, 2025Jul 27 3 hours ago, kralj said:Pa nije bez plejmejkinga uopšte.Smešno mi je da se takav igrač a priori proglašava za bust. Jel su Mike James ili Kendrick Nunn bolji igrači od njega?naravno da moze da ode u oba smera u onom odlicnom po tim i onom drugomuostalom i napisah tesko, a ne sasvim sigurno, jer je suludo tako nesto tvrditi unapredjednostavno, sumnjam u takve igrace, narocito ako nisu bar pristojni defanzivcina kraju krajeva, videcemo ako zaista dodjeono sto znam da je meni njegovo ime uvek bilo asocijacija za "nabijaca u neuspesnim klubovima", a na kendrik nana nesto sasvim drugonan je i veci i jos naznije uvek igrao bolju odbranumada i on je odigrao iznad svih ocekivanja, narocito prvu sezonu
July 27, 2025Jul 27 @pbg12345 , spurs saigraci i beatwritteri kazu da je vrlo pozitiva u svlacioniciako nije lik koji se zapustio fizicki ili dozivljava evropu kao sprdnju (al takve stvari treba da znas kada pazaris igraca, svi mozemo za 15min da pregledamo sve vazno sa terena) onda nema dileme da ce biti legit el gornji dom.
July 27, 2025Jul 27 48 minutes ago, pbg12345 said:naravno da moze da ode u oba smera u onom odlicnom po tim i onom drugomuostalom i napisah tesko, a ne sasvim sigurno, jer je suludo tako nesto tvrditi unapredjednostavno, sumnjam u takve igrace, narocito ako nisu bar pristojni defanzivcina kraju krajeva, videcemo ako zaista dodjeono sto znam da je meni njegovo ime uvek bilo asocijacija za "nabijaca u neuspesnim klubovima", a na kendrik nana nesto sasvim drugonan je i veci i jos naznije uvek igrao bolju odbranumada i on je odigrao iznad svih ocekivanja, narocito prvu sezonuPa ne dolazi u Denver da vodi igru već u Evropu da igra na male goliće. Stvarno mi je smešno da se igrač koji je sposoban da u NBA u kontinuitetu daje blizu 20 proglasi štetočinom za EL. To je kao da kažeš da je najebao onaj ko Nedovića dovede u KLS iako će on isporučiti svoje.Zapravo je jedino pitanje da li će isporučiti svoje, ako isporuči, u ovoj konkurenciji će da pobeđuje mnogo više nego svaku treću utakmicu u NBA Naravno pojednostavio sam tek radi odgovora na tvoj "neka bude pinky" hot take.. Čovek dolazi sa CV-em koji teži više nego ijedan pre. Ako je zdrav i motivisan nema nijednog razloga za crne slutnje.
July 27, 2025Jul 27 1 hour ago, uini said:po svemu sto citam, lik je bio legit nba igrac, druga je tema sto nisam gledao hornetse do pojave lamele od automobila.pominjao si da cepa pnr dobro a statsi kazu da mu je forte prangijato za tri, u nba uslovima, tj razdaljini i na prilicnom volumenudefanzivac je los & nema dobro zavrsavanje na obrucu ali eto, sve ovo je zapravo idealno da bude partner sa CMMom, tako da, ukoliko bude imao korektan pristup, trebalo bi da fercera.Očajan je na obruču, retko i ulazi unutra, a finishing mu je kao kod Jaga.U odbrani je korektan koliko pamtim.Kod akcija koje smo crtali za Kenana, kad ovaj ne može da se odlepi ni posle tri bloka, ovaj će da šuri.Bila je neka priča da ide u GSW, i baš ga je tada preporučila ta igra bez lopte i kretanje po off-screen detaljima.
July 27, 2025Jul 27 35 minutes ago, kralj said:Pa ne dolazi u Denver da vodi igru već u Evropu da igra na male goliće. Stvarno mi je smešno da se igrač koji je sposoban da u NBA u kontinuitetu daje blizu 20 proglasi štetočinom za EL. To je kao da kažeš da je najebao onaj ko Nedovića dovede u KLS iako će on isporučiti svoje.Zapravo je jedino pitanje da li će isporučiti svoje, ako isporuči, u ovoj konkurenciji će da pobeđuje mnogo više nego svaku treću utakmicu u NBA Naravno pojednostavio sam tek radi odgovora na tvoj "neka bude pinky" hot take.. Čovek dolazi sa CV-em koji teži više nego ijedan pre. Ako je zdrav i motivisan nema nijednog razloga za crne slutnje.daje 20 po cenu cega?evo sad sam pogledao sezonu 19/20 njegovu najbolju i po broju poena i po procentu suta iz igreod 50 igraca koji su davali 18 ili vise poena on je imao ubedljivo najgore procente u sutu iz igreponavljam, te sezone je imao najbolje procente suta u karijerikao sto rekoh u prvoj poruci, ja uopste ne sumnjam da ce on imati dobru sezonu u evropi, samo nisam siguran da ce je imati i zvezda sa njimi time zavrsavam na ovu temu, javio sam se jer je on meni takav zapravo simpatican i pratio sam njegovu karijeru jedno vreme prilicnonadjoh sad post iz novembra 2019, dakle pocetka te njegove najbolje sezone gde ga spominjem u smislu da treba obraitit paznju na njega Edited July 27, 2025Jul 27 by pbg12345
July 27, 2025Jul 27 Zvezda ako ne bude imala dobru sezonu, to neće biti zbog nekog konkretnog igrača i njegovog procenta šuta, već zato što se igrači nabacuju bez ikakvog reda, smisla i ideje šta se želi, i onda treneri do kraja sezone ne uspeju od te papazjanije da naprave nešto gledljivo i funkcionalno.
July 27, 2025Jul 27 8 minutes ago, pbg12345 said:daje 20 po cenu cega?evo sad sam pogledao sezonu 19/20 njegovu najbolju i po broju poena i po procentu suta iz igreod 50 igraca koji su davali 18 ili vise poena on je imao ubedljivo najgore procente u sutu iz igreponavljam, te sezone je imao najbolje procente suta u karijerikao sto rekoh u prvoj poruci, ja uopste ne sumnjam da ce on imati dobru sezonu u evropi, samo nisam siguran da ce je imati i zvezda sa njimi time zavrsavam na ovu temu, javio sam se jer je on meni takav zapravo simpatican i pratio sam njegovu karijeru jedno vreme prilicnonadjoh sad post iz novembra 2019, dakle pocetka te njegove najbolje sezone gde ga spominjem u smislu da treba obraitit paznju na njegaAj daj link samo za tu listu, stvarno me zanima. Evo vidim da je imao eFg 49.5%, što je sasvim pristojno obzirom kakve šuteve uzima. Šarlotu ta sezona sigurno nije bila jedna od gorih. Pokupili su u međuvremenu silne talente i nisu prebacili record iz te dve sezone kada je on bio protagonista.U svakom slučaju, nije ni blizu privatnik-divljak kakvim ga pretstavljaš.
July 27, 2025Jul 27 7 minutes ago, kralj said:Aj daj link samo za tu listu, stvarno me zanima.Evo vidim da je imao eFg 49.5%, što je sasvim pristojno obzirom kakve šuteve uzima.Šarlotu ta sezona sigurno nije bila jedna od gorih. Pokupili su u međuvremenu silne talente i nisu prebacili record iz te dve sezone kada je on bio protagonista.U svakom slučaju, nije ni blizu privatnik-divljak kakvim ga pretstavljaš.https://www.espn.com/nba/stats/player/_/season/2020/seasontype/2te sezone su imali 23-42naredne sa lamelom kad je graham imao svedeniju ulogu 33 -39 i 21/22 kad vise nije bio u ekipi 43-39