July 25, 2025Jul 25 21 minutes ago, pbg12345 said:nece on u evropu ispod milion evra nema trika, a realnije je da trzi 2-3, uzevsi u obzir kako se u EL dele pare NBA skartuPa ne znam baš. Ovaj nije samo NBA škart, može biti i da je telesni škart. Može on da traži koliko hoće ali je pitanje šta može da dobije. I sam si svestan koliko je promenio mehaniku šuta i sveukupni ofanzivni potencijal.Ja pre mislim da on, ako hoće da dođe u Evropu prvo mora da se zadovolji sa nekim kratkoročnim ugovorom od otprilike milion dolara, a onda ako se pokaže dobro može da traži i te cifre koje pominješ.
July 25, 2025Jul 25 Pomenuo ih @uini da ima neke informacije. Ako nije pisao ozbiljno, izvinjavam se.
July 25, 2025Jul 25 1 hour ago, JPM said:Basi je sasvim korektno rešenje ali pitanje je adaptacije naravno.bassey bi mogao da bude najveci brute force oko obruca i ofanzivno i defanzivno u evroligi, korektno resenje nije opis koji trazimo.sto se fultza tice, sigurno nece da napusti nba za iste ili manje novce. morace to da se plati ozbiljno, mada meni ta prica zvuci suplje, pogotovo za zvezdin kontekst.
July 25, 2025Jul 25 5 minutes ago, Nikodije said:A što pišete o igračima koji nemaju nikakve veze sa Zvezdom?idu neki rumors da se raspitujemo oko fultza. bassey je moja zelja ali covek je iz nigerije, tako da je prirodno Edited July 25, 2025Jul 25 by uini
July 25, 2025Jul 25 Veliki je rizik da se mnogo plati igrac sa takvom istorijom povreda. Ne verujem da će neko biti toliko slobodan, pa čak ni mi, da ga plati više od milion. Pričam samo za prvu sezonu. Posle je nebo granica.
July 25, 2025Jul 25 2 minutes ago, Nikodije said:A što pišete o igračima koji nemaju nikakve veze sa Zvezdom?Aj ti jedan traktat o Dos Santosu, ne bilo ti teskoba.Fulc je uz sve te silne felere odigrao sezonu sa 15p poena, nisam gledao statse, ali verujem da je i prebacio granicu od 65, posle je opet skrajnut, bile su neke povredice, ali ništa dramatično. Nije najjasnije šta se kasnije desilo, tražio je mid level ext, bio sam ubeđen da će da ga dobije, ali jbg, rizično je, a Orlando više nije ta ekipa.
July 25, 2025Jul 25 Kralju mojne si bezobrazan. Pitao sam jer mi je nešto očigledno promaklo, jpm je lepo odgovorio i pozvao se na uinijeve informacije koje su sigurno tačne, čak se i izvinio i sve 5.
July 25, 2025Jul 25 4 minutes ago, Nikodije said:Kralju mojne si bezobrazan. Pitao sam jer mi je nešto očigledno promaklo, jpm je lepo odgovorio i pozvao se na uinijeve informacije koje su sigurno tačne, čak se i izvinio i sve 5.Jebi ga Nikodije, ja neću da ti se izvinjavam što ti je nešto promaklo, pa si otud uzeo da gunđaš.Vrlo važno, krajem jula pričamo o potencijalnim pojačanjima. To je ionako jedan od manje antipatičnih trejdmarkova koji se zapatio oko kluba. Uostalom, Fulc nije bilo kakav rumor, može i topik da se odškrine.
July 25, 2025Jul 25 40 minutes ago, kralj said:može i topik da se odškrine.Ali na medicinskom podforumu :P
July 25, 2025Jul 25 2 hours ago, kralj said:Jebi ga Nikodije, ja neću da ti se izvinjavam što ti je nešto promaklo, pa si otud uzeo da gunđaš.Vrlo važno, krajem jula pričamo o potencijalnim pojačanjima. To je ionako jedan od manje antipatičnih trejdmarkova koji se zapatio oko kluba.Uostalom, Fulc nije bilo kakav rumor, može i topik da se odškrine.Šta znam™, meni je dosadno da čitam skautiranje random igrača iz grobarskih vajber grupa, i to kada se uini nakači na nekog igrača pa drvi sa njim, na boga ne misli, sad je našao tog nekog Basija. Da imamo moderaciju ovde kao što nemamo, to bi trebalo da se briše.
July 25, 2025Jul 25 1 hour ago, Nikodije said:Šta znam™, meni je dosadno da čitam skautiranje random igrača iz grobarskih vajber grupaImaš potvrdu upravo na Voxu od strane jedinog lika koji je blizu neke pristojne uspešnosti u insajderisanju, da nam je Fultz ponuđen. To naravno ne znači ništa jer je verovatno svima ponuđen. Ali znači da želi u Evropu.