July 25, 2025Jul 25 Ja kapiram nama samo jos fali neki plejmejker koji je bolji od Yaga, pod ovrucem i na ostalim pozicijama ne vidim neku potrebu... Ili gresim?
July 25, 2025Jul 25 4 minutes ago, assignment said:Ja kapiram nama samo jos fali neki plejmejker koji je bolji od Yaga, pod ovrucem i na ostalim pozicijama ne vidim neku potrebu... Ili gresim?Ne grijesis da je Dzoel fit. Ovako drugi centar Makabija ce nama glumiti prvog. I nenamo beka sutera, ali na to smo oguglali
July 25, 2025Jul 25 @assignment , treba nam partner za cmm-a kao sto kazes, treba nam centar ukoliko bolomboy tek startuje u januaru, posto ne moze da dostigne neku ludu formu onda do marta i treba videti sta je sa bekovima pod ugovorom, canaan & nedovic, posto nam i tu onda treba jedan i to pod pretpostavkom da ce nwora biti startni SG. Edited July 25, 2025Jul 25 by uini
July 25, 2025Jul 25 2 hours ago, Nikodije said:Šta znam™, meni je dosadno da čitam skautiranje random igrača iz grobarskih vajber grupa, i to kada se uini nakači na nekog igrača pa drvi sa njim, na boga ne misli, sad je našao tog nekog Basija. Da imamo moderaciju ovde kao što nemamo, to bi trebalo da se briše.ako sam dobro razumeo, ti bi citao samo o igracima koji su potpisani? za to moras na drugi forum, samo da znas da tamo imas nekoliko licenciranih insajdera koji imaju pravo da pisu o nepotpisanim kandidatima.
July 25, 2025Jul 25 Pralina kaže da želimo da se rastanemo sa Kenanom. Good luck with that s obzirom na ugovor koji ima.
July 25, 2025Jul 25 2 minutes ago, MiddleClass said:Ne grijesis da je Dzoel fit. Ovako drugi centar Makabija ce nama glumiti prvog.I nenamo beka sutera, ali na to smo oguglaliKoliko znam Kenan i Nedovic su bekovi, tu su... Ovaj prvi obecao da ce biti bolji.Sto se tice centra, zajebano je. Niko tacno ne zna kada i u kakvom stanju ce se Bolo vratiti, sa druge strane dovesti prvog centra nije lako, jer ih nema previse, i njemu tesko mozes reci, ej ti si "kao" prvi centar, ali ono, ako se Bolo vrati i u dobrom je stanju, selis se na klupu...
July 25, 2025Jul 25 Nwora je cista 3, svako stavljanje na 2 bi bilo katastrofalno. A nema ni potrebe pored Cartera i Canaan/Nedovica (odlazak bilo kog od njih znaci i dolazak nekog novog igraca, sto i objasnjava zelju za Walkerom).
July 25, 2025Jul 25 Just now, Jimmy Kowalski said:Nwora je cista 3, svako stavljanje na 2 bi bilo katastrofalno. A nema ni potrebe pored Cartera i Canaan/Nedovica (odlazak bilo kog od njih znaci i dolazak nekog novog igraca, sto i objasnjava zelju za Walkerom).jel mozes da mi pojasnis zasto bi bilo katastrofalno, imajuci u vidu tanane ili nikakve razlike u igri beka sutera i niskog krila ovih dana?par napomena oko stvari koje pretpostavljam da ces pomenuti:- ne, SG ne mora da bude ludi ballhandler nivoa plejmejkera, dovoljno je da ima toliko skilla da kreira za sebe [edit: neki ne moraju ni toliko, ako su izuzetni suteri]- da, nwora toliko ima ballhandlingaps. nwora na SG ima prednost i ofanzivno i defanzivno u fizikalijama u odnosu na vecinu euroleague takmaca na poziciji.0 Edited July 25, 2025Jul 25 by uini
July 25, 2025Jul 25 Ja sam bio šokiran tom idejom Nwore na 2, ali onda sam u nekoliko dana pročitao iz nekoliko izvora, koji ko zna koliko su verodostojni, da smo mi njega između ostalog i time naveli da dođe. Da je on sam hteo da igra na 2. U svakom slučaju bolje Nwora nego Dobrić na 2.Ali da, lik je trojka. Ako ode samo Nedović očekujem igrača sličnog Baldwinu iz Fenera, takav tip igrača, dobrog ballhandlera. Ako ode i Canaan onda dvojicu bekova.Na centru je baš frka. Bolomboya kao imamo kao nemamo. Petrušev nas zajebao za desetku iako je dugoročno bolje po meni što je otišao. Sad imamo jednog realno bekapa u Riveru, jednog jebem li ga na šta će ispadne u Izunduu i jednog klasičnog trećeg centra u Plavšiću. Ne bi nam bio u koži. Da dovodiš nekog a Bolomboy se vrati relativno kasvetan, onda Izundu nema minute. Da ne dovodiš a Bolomboy ispadne da ne može ili neće, tek smo ga najebali.Jebiga, kako god se okrenemo, dupe nam pozadi.
July 25, 2025Jul 25 sve je stvar konteksta, a kontekst je takav da vreme koje nwora provede na 2 znači isto vreme sa kenanom na klupi i kabastom trojkom na terenu u vidu Kaline ili Odželeja. nije katastrofa i igraće se u zavisnosti od protivnika i forme. CMM, nwora, kalina od prošle sezone je visoka spoljna linija koja donosi svoje prednosti, ali je izuzetno slaba u kreaciji i nadam da se nećemo to gledati kao našu go-to postavu. Može nwora na dva i full time, ali sa drugačijim plejmejkerom od Kodija.
July 25, 2025Jul 25 6 minutes ago, uini said:ako sam dobro razumeo, ti bi citao samo o igracima koji su potpisani? za to moras na drugi forum, samo da znas da tamo imas nekoliko licenciranih insajdera koji imaju pravo da pisu o nepotpisanim kandidatima.Ne mora da budu potpisani, ali da postoji neka relativno pouzdana info da će doći ili da su blizu. Te info ovog leta imao je uglavnom tips'n'lips koji je pogodio sva pojačanja. Očito je blizak Mišku.Tada ima smisla analizirati te igrače, a ovo što ti radiš nema smisla. "Šta mislite kako bi nam legao Basi". I onda ti i jpm krenete da analizirate Basija. Čisto trolovanje iz dosade.
July 25, 2025Jul 25 znaci predlazes da pricamo o tips n lips ako nisu zvanicno potpisani, @Nikodije ?
July 25, 2025Jul 25 ..a najvise me boli sto ti smeta diskusija o charles basseyju, rodjenom nigerijcu. kao da si mi kosovo dirao.
July 25, 2025Jul 25 10 minutes ago, uini said:jel mozes da mi pojasnis zasto bi bilo katastrofalno, imajuci u vidu tanane ili nikakve razlike u igri beka sutera i niskog krila ovih dana?par napomena oko stvari koje pretpostavljam da ces pomenuti:- ne, SG ne mora da bude ludi ballhandler nivoa plejmejkera, dovoljno je da ima toliko skilla da kreira za sebe [edit: neki ne moraju ni toliko, ako su izuzetni suteri]- da, nwora toliko ima ballhandlingaps. nwora na SG ima prednost i ofanzivno i defanzivno u fizikalijama u odnosu na vecinu euroleague takmaca na poziciji.0Zato sto nikad nije igrao 2. Covek je cista 3, koja u odredjenim situacijama moze i na 4. Sve ostalo su fantazije.