January 4Jan 4 Mene obradovic bas razocarava, iz utakmice u utakmicu.Ovoliko forsiranje jaga, koji je minus i u odbrani i u napadu, i stalno lopta njemu u rukama.Ako nista, grejm, koji me do sada nicim nije odusevio je bar ozbiljnije telo u odbrani, i igra je, za razliku od prdavca
January 4Jan 4 Jeste Boban neoprezno uleteo laktom, ali ono je baš bilo ružno od Kaline, srećom ga je promašio. Mnogo je nervozan.
January 4Jan 4 27 minutes ago, MeanM@ said:Kakva jbna budala. Skace telom direkt u igraca na ulazu. Bez ideje o lopti.Zato ga je Djenka preselio u Evrokup/FIBA LS na desetak godinaOsim privatnih problema, Kalenic postaje nervozan jer stari. Ne moze vise sta je mogo i to bole Edited January 4Jan 4 by Ratamahatta
January 4Jan 4 18 minutes ago, Drako said:Mene obradovic bas razocarava, iz utakmice u utakmicu.Ovoliko forsiranje jaga, koji je minus i u odbrani i u napadu, i stalno lopta njemu u rukama.Ako nista, grejm, koji me do sada nicim nije odusevio je bar ozbiljnije telo u odbrani, i igra je, za razliku od prdavcaJago nije bio problem veceras, danas smo zahvaljujuci Kodiju ponovo videli zasto nam je potrebno stabilno resenje na poziciji drugog pleja i zasto na njega ne mozemo da se oslonimo. Kodi bira utakmice a nije toliko dobar kao, recimo, Nwora da odigra preko kurca ali svejedno svoje igranje preko kurca ponisti sa laganih 15 poena na drugoj strani kad odluci da je vreme da se dobije utakmica. Kodi kad bira utakmice i odluci da ga zabole da igra celu ekipu svojerucno odvede u kanal. Umesto pokusaja da se od Grejema napravi to stabilno resenje covek je danas coskario celu utakmicu i glumio beka sutera bez ikakvog uticaja na igru, ako ne racunamo poene koje je ubacio. Stoga cemo i protiv Valensije gledati Jaga kako glavinja dok Kodi odmara na klupi i da se molimo bogovima da opet ne upadne u depresiju ako promasi prva dva suta a Grejem ce da mase peskirom celu utakmicu.Jago je to sto jeste, sto svi odavno znamo da jeste i sto svaki skauting report zna da jeste, undersized divljak s inteligencijom mladjeg tinejdzera koji ce da igra neku svoju utakmicu u nekom svom ritmu jer drugacije ne zna. S obzirom na to da Valensija igra u jako brzom ritmu i svi sutiraju preko ruke bez oklevanja kad god imaju priliku propisacemo Jagove minute u utorak i ostaje samo da se nadamo da ce u tim periodima utakmice promasivati otvorene suteve. Obradovic je samog sebe osudio na Jaga kao rezervnog pleja i tu nema pomoci.
January 4Jan 4 24 minutes ago, Nikodije said:Svaka čast Bobiju kako je spreman i kako se bori za jebenu Iliriju u 38.godini. legendaĆaci ne može da sedi miran, voli reflektore.Ja zaboravila da gledam, bila na snegu sa decom. Time well spent.
January 4Jan 4 Uzgred, nama je i Miljenovic danas igrao na dvojci. Obradovicu da das Stoktona igrao bi mu na dvojci a Jago bi glumio pleja.
January 4Jan 4 1 hour ago, Nikodije said:Svaka čast Bobiju kako je spreman i kako se bori za jebenu Iliriju u 38.godini. legendaBobi je kockar, i pitanje koliko mu je para ostalo od ugovora po NBA, zato se cima po Kini i Sloveniji
January 4Jan 4 24 minutes ago, harper lee said: Obradovic je samog sebe osudio na Jaga kao rezervnog pleja i tu nema pomoci.ukratko, idiot.
January 4Jan 4 7 minutes ago, Nikodije said:Miljenović cele sezone igra 2, zar ne?jeste ali su pisali ljudi, konkretno miloshica, da je miljenovic igrao i pleja ranije
January 4Jan 4 1 minute ago, uini said:jeste ali su pisali ljudi, konkretno miloshica, da je miljenovic igrao i pleja ranijeUvek je igrao pleja, to mu je prirodna pozicija.
January 4Jan 4 1 minute ago, uini said:jeste ali su pisali ljudi, konkretno miloshica, da je miljenovic igrao i pleja ranijeTo da, ali u kkcz ni sekund nije igrao sa loptom pa me čudi zašto je Harper šokiran
January 4Jan 4 2 minutes ago, Nikodije said:To da, ali u kkcz ni sekund nije igrao sa loptom pa me čudi zašto je Harper šokiranpa ako pola zivota nesto radis a poslednja dva dana te trener baca levo, zasto ne bi bio sokiran.evo graham ima 31 godinu, celu karijeru u nba igra plejmejkera ali je za obrada i zvezdu spotup suter Edited January 4Jan 4 by uini
January 4Jan 4 15 minutes ago, LeBron said:Bobi je kockar, i pitanje koliko mu je para ostalo od ugovora po NBA, zato se cima po Kini i SlovenijiMoraće da igra do 50.