January 5Jan 5 1 hour ago, Ratamahatta said:10-6 ima covek, pustite ga da radi, da ima 16-0 kenjali biste mu sto vise nema kosuod kolege iy vajbera
January 6Jan 6 Primetio sam to vec na utakmicama a na ovom klipu se takodje vidi. Batler ima neobican nacin na koji resava agresivne odbrane, dok je u driblingu bukvalno se uvali licem odbrambenom igracu kao da hoce da udribla kroz njega a onda se samo izmigolji na stranu na koju dribla. Napadaci obicno vole da ostave malo prostora za zalet ako imaju nameru da prodru ili uvale dupe da zastite loptu, on ocigledno ima bas veliko poverenje u brzinu kojom promeni ritam i ostavi igraca na ledjima. Vildozu, koji nije neki defanzivac ali je opasan kradljivac lopti, je na tu foru nasamario kad je dao kos za pobedu protiv Virtusa.
January 6Jan 6 Neverovatno je snalazljiv u reketu, dao je vec dosta koseva driblinzima u njemu na malom prostoru
January 6Jan 6 6 minutes ago, Ratamahatta said:Neverovatno je snalazljiv u reketu, dao je vec dosta koseva driblinzima u njemu na malom prostoruCenim da bi Obradovic izgubio kosu zbog te navike da je vec odavno nije izgubio.
January 6Jan 6 5 hours ago, Ratamahatta said:Neverovatno je snalazljiv u reketu, dao je vec dosta koseva driblinzima u njemu na malom prostoruKakvih koševa?
January 6Jan 6 Popular Post 15 hours ago, sigurnost said:Video sliku pre nego sto sam stavio sociva, gledam i pitam se u delicu sekunde sta je zgresio Vlade Djurovic
January 6Jan 6 8 hours ago, Valk said:Ubiše se ljudi od treniranja, a šef Čima sedi sa trenerom i smatra Sad, izvini sto ti kvarim "foru" 😜 ... rece Miljenovic da su on, Bolomboy i zaboravio koliko jos 😁 , nakon zavrsetka treninga ostali da rade 2na2
January 6Jan 6 14 minutes ago, uini said:laže miljenović, deo je promotivne mašinerije čime monekeaJa sam čuo da mu se uvalio na gajbu, ne izbija odande. Sve se uklapa
January 6Jan 6 17 hours ago, Nikodije said:Bože, Lakijev dijapazon emocija na topiku kreće se od sahrane do dobijanja milion evra na lutrijiI sve to obrne u roku od 15-ak sati.
January 6Jan 6 9 minutes ago, MeanM@ said:Ja sam čuo da mu se uvalio na gajbu, ne izbija odande. Sve se uklapazauzeo je medino mesto Edited January 6Jan 6 by uini