January 4Jan 4 25 minutes ago, Nikodije said:To da, ali u kkcz ni sekund nije igrao sa loptom pa me čudi zašto je Harper šokiranNisam sokiran, znam da Miljenovic u Zvezdi uvek igra pored pleja, samo se pitam zasto. I on i Grejem su dovedeni da igraju pleja a ne igraju na toj poziciji ni jedan ni drugi nego igra covek kojeg smo precrtali jos pre pocetka sezone.
January 4Jan 4 Ovo je Sferova selekcija, čak je i Batlera hteo da dovede u toku prelaznog roka. Obrad to sad prepravlja po svom ukusu, kao da je Milojev brat ...FK
January 4Jan 4 1 hour ago, uini said:evo graham ima 31 godinu, celu karijeru u nba igra plejmejkera ali je za obrada i zvezdu spotup suterIliti skuplji Kenan
January 4Jan 4 3 minutes ago, MiddleClass said:Iliti skuplji Kenan ne ynam kako si to zakljucio. lik jednostavno nije SG, iako je dobar suter. ovo je jos gluplje od onoga kada je zeljko stavio frenkija da bude spotup iz coska
January 4Jan 4 Baš mi neka nelagoda prošla kroz epidermis kad sam čuo da se Kalina možda vraća u repku i to povezao sa privatnim problemima i Ćokijem koji to može da reši. Ali nadam se da je ipak razlog ortakluk sa Alimpijem.
January 4Jan 4 Nema šta Ćoki da rešava, otac ima pravo da vidi svoje dete a ako majka to ne omogućuje ona ima pravo da ide u zatvor.
January 4Jan 4 4 minutes ago, JPM said:Nema šta Ćoki da rešava, otac ima pravo da vidi svoje dete a ako majka to ne omogućuje ona ima pravo da ide u zatvor.Jasno, ne znam ni što se sekira.
January 4Jan 4 Verovatno se sekira jer se suprotna strana sluzi vanzakonskim metodama u vezi sa detetom.Meni to vise deluje da je slucaj.
January 4Jan 4 6 minutes ago, kralj said: i Ćokijem koji to može da reši.hajde da pišemo čovketu sms da on preti obradu
January 4Jan 4 1 minute ago, uini said:hajde da pišemo čovketu sms da on preti obraduSlušao sam sad malo uz NBA Radojevića i onog trenera OKK konsultanta, uvek zaboravim kako se zove podkast.Sve u svemu, neverovatno kako se u celom tom uticajnom medijskom bablu vezanim za Zvezdu zapate tako neke bizarne stvari kao što je sad ovo sa odbranom Jaga. Čovek ih spašava redovno, šta god mu daš isporuči, da ga u fudbalu staviš na krilo dao bi gol u najbitnijoj utakmici...Zezanje.
January 4Jan 4 1 minute ago, kralj said:Zezanje.ma to je taj neki post-truth svet koji se izuzetno seljački zapatio u srbiji
January 4Jan 4 36 minutes ago, JPM said:Verovatno se sekira jer se suprotna strana sluzi vanzakonskim metodama u vezi sa detetom.Meni to vise deluje da je slucaj.A to si saznao kako? Da imas imalo iskustva sa takvim stvarima, drzao bi jezik za zubima. Zakonske metode su najsporije i svasta tu moze da se desi i da utice.
January 4Jan 4 41 minutes ago, JPM said:Verovatno se sekira jer se suprotna strana sluzi vanzakonskim metodama u vezi sa detetom.Meni to vise deluje da je slucaj.Pa, pisano je vec o tome. Kaliniceva bivsa je u vezi s nekim "kontroverznim biznismenom" bliskim vlastima (citaj: okorelim kriminalcem) i to koristi da drka Kalinu oko vidjanja cerke. Covic dr Udbojsa takve stvari resava izmedju jutarnje kafe i dorucka.
January 4Jan 4 2 minutes ago, harper lee said:Pa, pisano je vec o tome. Kaliniceva bivsa je u vezi s nekim "kontroverznim biznismenom" bliskim vlastima (citaj: okorelim kriminalcem) i to koristi da drka Kalinu oko vidjanja cerke. Covic dr Udbojsa takve stvari resava izmedju jutarnje kafe i dorucka. Drugar uskoro treba da postane ćale, daću mu ideju za ime.
January 4Jan 4 setio sam se te džiberske fore iz 90ih, muškarci treba da se udaju zato što ud daju : i