Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

25 minutes ago, Nikodije said:

To da, ali u kkcz ni sekund nije igrao sa loptom pa me čudi zašto je Harper šokiran

Nisam sokiran, znam da Miljenovic u Zvezdi uvek igra pored pleja, samo se pitam zasto. I on i Grejem su dovedeni da igraju pleja a ne igraju na toj poziciji ni jedan ni drugi nego igra covek kojeg smo precrtali jos pre pocetka sezone.

• Replies 18.4k
  • Views 823.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ovo je Sferova selekcija, čak je i Batlera hteo da dovede u toku prelaznog roka.

Obrad to sad prepravlja po svom ukusu, kao da je Milojev brat ...FK

1 hour ago, uini said:

evo graham ima 31 godinu, celu karijeru u nba igra plejmejkera ali je za obrada i zvezdu spotup suter

Iliti skuplji Kenan fantom

3 minutes ago, MiddleClass said:

Iliti skuplji Kenan fantom

ne ynam kako si to zakljucio. lik jednostavno nije SG, iako je dobar suter. ovo je jos gluplje od onoga kada je zeljko stavio frenkija da bude spotup iz coska

Baš mi neka nelagoda prošla kroz epidermis kad sam čuo da se Kalina možda vraća u repku i to povezao sa privatnim problemima i Ćokijem koji to može da reši.

Ali nadam se da je ipak razlog ortakluk sa Alimpijem.

Nema šta Ćoki da rešava, otac ima pravo da vidi svoje dete a ako majka to ne omogućuje ona ima pravo da ide u zatvor.

4 minutes ago, JPM said:

Nema šta Ćoki da rešava, otac ima pravo da vidi svoje dete a ako majka to ne omogućuje ona ima pravo da ide u zatvor.

Jasno, ne znam ni što se sekira.

Verovatno se sekira jer se suprotna strana sluzi vanzakonskim metodama u vezi sa detetom.

Meni to vise deluje da je slucaj.

6 minutes ago, kralj said:

i Ćokijem koji to može da reši.

hajde da pišemo čovketu sms da on preti obradu

1 minute ago, uini said:

hajde da pišemo čovketu sms da on preti obradu

Slušao sam sad malo uz NBA Radojevića i onog trenera OKK konsultanta, uvek zaboravim kako se zove podkast.

Sve u svemu, neverovatno kako se u celom tom uticajnom medijskom bablu vezanim za Zvezdu zapate tako neke bizarne stvari kao što je sad ovo sa odbranom Jaga.

Čovek ih spašava redovno, šta god mu daš isporuči, da ga u fudbalu staviš na krilo dao bi gol u najbitnijoj utakmici...

Zezanje.

1 minute ago, kralj said:

Zezanje.

ma to je taj neki post-truth svet koji se izuzetno seljački zapatio u srbiji

36 minutes ago, JPM said:

Verovatno se sekira jer se suprotna strana sluzi vanzakonskim metodama u vezi sa detetom.

A to si saznao kako? Da imas imalo iskustva sa takvim stvarima, drzao bi jezik za zubima. Zakonske metode su najsporije i svasta tu moze da se desi i da utice.

41 minutes ago, JPM said:

Pa, pisano je vec o tome. Kaliniceva bivsa je u vezi s nekim "kontroverznim biznismenom" bliskim vlastima (citaj: okorelim kriminalcem) i to koristi da drka Kalinu oko vidjanja cerke. Covic dr Udbojsa takve stvari resava izmedju jutarnje kafe i dorucka.

2 minutes ago, harper lee said:

Pa, pisano je vec o tome. Kaliniceva bivsa je u vezi s nekim "kontroverznim biznismenom" bliskim vlastima (citaj: okorelim kriminalcem) i to koristi da drka Kalinu oko vidjanja cerke. Covic dr Udbojsa takve stvari resava izmedju jutarnje kafe i dorucka.

Drugar uskoro treba da postane ćale, daću mu ideju za ime.

setio sam se te džiberske fore iz 90ih, muškarci treba da se udaju zato što ud daju : i