January 4Jan 4 1 minute ago, harper lee said:Kako neko ovom Muricu konacno ne razbije picku zbog ovih kurvinskih pokusaja da nam povredi igraca? Na svakoj utakmici protiv nas uradi bar jednu ovakvu svinjariju.Kakva jbna budala. Skace telom direkt u igraca na ulazu. Bez ideje o lopti.
January 4Jan 4 Ali Jago kad krene da pokazuje igracima gde da se postave da bi bila odigrana akcija koju pozove a onda se zaleti u reket i baci preko glave loptu u bunar.
January 4Jan 4 1 minute ago, MeanM@ said:Kakva jbna budala. Skace telom direkt u igraca na ulazu. Bez ideje o lopti.Klasicni psihopata.
January 4Jan 4 Just now, harper lee said:Ali Jago kad krene da pokazuje igracima gde da se postave da bi bila odigrana akcija koju pozove a onda se zaleti u reket i baci preko glave loptu u bunar.Bitno je da bolje razume...Obradović da minute Grejhemu ali pored Kodija umesto da igra na 1, možda mu niko nije rekao da je čovek pley...
January 4Jan 4 Kalina je sad pokusao da udari Bobija od svih igraca, definitivno mu je potreban odmor od kosarke da se malo sabere.
January 4Jan 4 6 minutes ago, harper lee said:Ali Jago kad krene da pokazuje igracima gde da se postave da bi bila odigrana akcija koju pozove a onda se zaleti u reket i baci preko glave loptu u bunar.Nema veze, bar je gotivac. Ja nešto ne mogu da se ljutim na njega, svi u klubu ga vole. Bolje da je on tu nego neki malo bolji igrač drkadžija i saboter poput ovih u kkp.
January 4Jan 4 2 minutes ago, MiddleClass said:Hajlajt mi je izdrkavanje sudija na EbukomMa, to je ovaj debil od treceg sudije, isti koji nije video nameran faul Murica na Monekeu nego je sudio faul drugom igracu koji je stajao pored. Na svakoj utakmici nam delegiraju nekog takvog debila.
January 4Jan 4 Hajde, Obradovicu, izvadi Kalinica jebem mu mater. Coveku nije do zivota a kamoli kosarke u ovoj gimnazijskoj hali, ne moras ovoliko da ga cedis.
January 4Jan 4 Svaka čast Bobiju kako je spreman i kako se bori za jebenu Iliriju u 38.godini. legenda Edited January 4Jan 4 by Nikodije
January 4Jan 4 Ova tehnicka Kalinicu je bila upisana bar dva minuta pre nego sto je dobio. Nikad mi nece biti jasno kako iskusni treneri ne mogu da osete ovoliko ociglednu nervozu igraca.