Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

kemba odavno nema kolena, ovaj lik je zdrav i prav, takodje poznat (receno od igraca i front officea spurs fransize, ne hornetsa) - kao 'veteran' koji ima izuzetno pozitiva uticaj na svlacionicu

mislim, butler koga obozava je tipican nba scrub, ojeleye nije tipican ali je bio nba igrac i tako redom.

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Kad je odabran Obradović kao zamena Sferopulosu nisam bio srećan (jer Paskval), ali sam bio relativno optimističan jer sam naivno mislio da je nakon KATASTROFALNOG prvog mandata u Zvezdi napredovao kao trener. Međutim, optimizam mi je bio bez pokrića, jer činjenica je ne da nije napredovao već je nazadovao.

Za razliku od prvog mandata, sada mu je data u ruke jaaaaako skupa igračka s kojom on očito nema ideju šta da radi, ko da meni daš da vozim Formulu 1 a do sada najskuplja stvar koju sam terao je Oktavija.

Očekujem jedno epsko opaljenje kurcem o ledinu ako mu uspe da razjebe i (trenutno) dobre međuljudske odnose u timu. Ove imbecilne izjave u vezi Grejema su najbolji put u tom pravcu.

Dabome, najgori covek i trener na svetu, svi treneri Zvezde ikada su tukli Efes u Konstantinopolju samo on nije

Grem ako igra kako je igrao do sada - ni ne treba da igra. Ili neka igra keca kad CMM odmara, na 2 nema sta da trazi u ovoj ekipi, trojica igraca koji volu loptu u rukama su miljama ispred njega po pokazanom

Paradoksalno, ovaj tim je lakse sklopiti kad nije kompletan nego kad jeste. Sta ce da bude s Izunduom i Motijem kad se vrate Bolomboj i Rivero, usput je moguce da ce se skratiti minuti i Monekeu i Kalenicu i Semiju, a Dedi visi i mesto u 12 kad su svi fit. One sezone kad smo jedvacekali Kampacoa smo jebali keve dok on nije poceo da igra. Vildoza i Nedara su marisali sve redom. Kad je ovaj poceo da igra, vezali smo neke potpuno sulude poraze u EL, i taman kad je leglo sve - 5 pobeda smo vezali u zadnjih 5 kola mislim, ali prekasno. Izgubili smo drugi ABA derbi i domaci teren sumnjivim sudjenjem (bas na Kampacou) i jbg.

Obicno ga branim, ali ove sezone mi se ne svidja kako Deda igra. Imamo bolje igrace nego ikada pre i sada bas strce sve njegove mane, vise nece ni dobiti priliku da se redeemuje kosevima kad se svima stegnu ruke. Pre je bilo Lojd zakazao, ajmo Deda. Gidra, Neda i Kenan zakazali - ajmo Deda. Holins ne moze, Dobric ne moze, ajmo Deda. Mitar ne moze Ledeja, ajmo Deda.

Sad koje su sanse da ne mogu ni Batler, ni Nvora, ni CMM, ni Moneke, ni Semi, ni Kalenic. U oba smera.

SeTiTe sE gDe sMo BiLi

Edited by Ratamahatta

4 minutes ago, Ratamahatta said:

Dabome, najgori covek i trener na svetu, svi treneri Zvezde ikada su tukli Efes u Konstantinopolju samo on nije

Graham ako igra kako je igrao do sada - ni ne treba da igra. Ili neka igra keca, na 2 nema sta da trazi u ovoj ekipi, bar 3 igraca koji volu loptu u rukama su miljama ispred njega po pokazanom

Paradoksalno, ovaj tim je lakse sklopiti kad nije kompletan nego kad jeste

Grejem je i doveden da igra keca, ne znam otkud uopste dilema oko toga. Grejem, Kodi i Miljenovic su bili predvidjeni da igraju na toj poziciji, Jago je vracen u tim kad se Grejem povredio, inace bi jos uvek cepao pivo s drugarima iz favele i niko ga ne bi ni pominjao. Na dvojci je trebalo da igraju Karter, Kenan i Dobric. Batler je doveden kad je postalo jasno da ni od Kartera ni od Kenana nema nista ove sezone, mada smo hteli da ga dovedemo svejedno da smo uspeli da se otarasimo Kenanovog ugovora. Ima u toj prvobitno zamisljenoj sestorci kombo bekova ali osnovna podela je bila takva.

Uzgred, Grejem nicim do sada nije pokazao na utakmicama da je ball-stopper a loptu u rukama "voli" koliko i svaki drugi plejmejker cija je uloga da postavlja i organizuje napade.

1 hour ago, Ratamahatta said:

Obicno ga branim, ali ove sezone mi se ne svidja kako Deda igra.

Niko od nas, osim tebe, ne zaslužuje Davidovac Dejana.

Slazem se

Vi ne zasluzujete nista sto je Deda do sada podario ovom ozlojedjenom narodu fantom

Nijednu interkontinentalnu kolajnu, nijedno ice cold resavanje tekmi koje su donosile plasman u EL, nijedno konkvistadorovanje Barselone zimus...

vlade

Edited by Ratamahatta

Youre Back Ryan Reynolds GIF by Welcome to Wrexham

16 hours ago, Valk said:

...Videćemo već koliko protiv Valensije šta će se dešavati, to je ekipa koja će da brutalno kazni svaku našu glupost, za razliku od drogiranog Efesa...

Olešićemo ih 20+ razlike. Bogougodno, na Badnje veče.

7 hours ago, Valk said:

Niko od nas, osim tebe, ne zaslužuje Davidovac Dejana.

Niko ne zasluzuje ni triper pa ga neki svejedno dobiju.dry

Izgurasmo mi cigani evo cele karijere nasih stress brothers Davidovca i Dobrica ali i decenijsko lukokuzmanje na racun njihovog nevidjenog (neko bi rekao nevidljivog) ucinka opevanog recima "ono njegovo, bocne neku trojcicu, iznudi neki faul, pojavi se niotkuda, ukrade neku loptu, jaka cetvorka". Morao bi da postoji neki beneficirani navijacki staz za navijace izlozene tom epskom blagoslovu. Volim ih obojicu kao drugare koje znam jos od osnovne skole ali da li je ikada postojalo par igraca na svetu prema kojima je pokazano toliko bolecivosti i gledanja kroz prste od strane sportske javnosti. Davidovac je cak uspeo sve da ubedi da je normalno da se on budi tamo negde u aprilu i da je preambiciozno ocekivati od njega pre tog prolecnog meseca da makar ostane budan na utakmicama. Preziveli smo i odlazak vecnog Branka Lazica ali kad ova dvojica odu u penziju bice cudno gledati Zvezdu, godinama nakon toga cemo zacudjeno gledati klupu za rezervne igrace i pitati se gde su i sta je sa njima.

ma davidovac radi pos'o povremeno, nema on dodirnih tacaka sa ovom obradovom yago-graham sharadom

Danas pleše Devonte

Bobi kao sa djecom hail

Kad vidim Edu Murica odmah mi pripadne muka.

50 minutes ago, Nikodije said:

Danas pleše Devonte

7 minuta. jos 6min i gotova tekma

Ova petorka sa Miljenovicem i Jagom je skandalozna.