January 3Jan 3 10 minutes ago, harper lee said:To vidimo svi, pitao sam te sta ti mislis.Pa to nije bitno, nije bitno sta je Graham u teoriji kada je na vrhuncu karijere (ni tada nista posebno, ali to je druga prica), vec sta je on danas. Do sada je on pokazao malo i sklon sam da verujem treneru. Graham je igrac koji je u slobodnom padu vec duze vreme, uopste me ne bi cudilo da nastavi karijeru u nekom talijanskom timu koji je na sredini tabele. Covek ima jedan od najgorih FG% u modernoj NBA, imao je cak i kada je bio na vrhuncu, vazda je oko obruca zavrsavao nesto bolje od tebe u prajmu. Naravno da je on dosta bolji igrac od Jaga na papiru, to se ne dovodi u pitanje, ali kao sto sam rekao, ova situacija vise govori o njemu nego o Jagu. Zanimljivija tema od ove, a time bi mogao da se pozabavi neki novinar - igraci koji su dosli iz NBA i nisu se pokazali u prvom demu sezone, gde su i sta rade. Ne mislim samo na ovu sezonu vec generalno, a i Partizan i Zvezda imaju takve igrace.
January 3Jan 3 5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Pa to nije bitno, nije bitno sta je Graham u teoriji kada je na vrhuncu karijere (ni tada nista posebno, ali to je druga prica), vec sta je on danas. Do sada je on pokazao malo i sklon sam da verujem treneru. Graham je igrac koji je u slobodnom padu vec duze vreme, uopste me ne bi cudilo da nastavi karijeru u nekom talijanskom timu koji je na sredini tabele. Covek ima jedan od najgorih FG% u modernoj NBA, imao je cak i kada je bio na vrhuncu, vazda je oko obruca zavrsavao nesto bolje od tebe u prajmu. Naravno da je on dosta bolji igrac od Jaga na papiru, to se ne dovodi u pitanje, ali kao sto sam rekao, ova situacija vise govori o njemu nego o Jagu.Zanimljivija tema od ove, a time bi mogao da se pozabavi neki novinar - igraci koji su dosli iz NBA i nisu se pokazali u prvom demu sezone, gde su i sta rade. Ne mislim samo na ovu sezonu vec generalno, a i Partizan i Zvezda imaju takve igrace.To sta je bio ne znam, on u ovom trenutku na terenu deluje bolje od Jaga u ovoj minutazi i sa ovim nedostatkom bilo kakve uloge u timu. Koliko je proslo od utakmice sa Cedolimpijom gde smo u istom vremenu, protiv istog protivnika, na istoj utakmici, gledali i jednog i drugog? Nedelju dana? Ja sam se na trenutak te noci ponadao da je nesto radjeno na implementaciji Grejema jer smo s njim na terenu izgledali odlicno i to je sve polazilo iz njegove pik igre, uglavnom sa Izunduom, ali avaj. Popio je klupu do kraja na toj utakmici a sinoc nije odigrao ni sekund dok se Jago junacki blamirao na 25 razlike i svojerucno nas je ubacio u kontraritam.
January 3Jan 3 izmisljas dosta dobro, mozda bi mogao da nasledis obrada ako nemas problem da ljubis grb na parketu^mislim, ovde se ignorise bilo kakav reply koji je uradjen na prethodni posttako mi samo opusteno pise kako yago ima puno vise asistencija od grahama, pa je zato u pravuedit @lumumbo Edited January 3Jan 3 by uini
January 3Jan 3 1 hour ago, Milošica said:Uini nikada neće oprostiti Saši što je tražio pare Nebojši kad sam pročitao sinoć ono govno od izjave, najpre sam pomislio, gde je gazda čovke kada ti treba#bušenje
January 3Jan 3 1 hour ago, harper lee said:To sta je bio ne znam, on u ovom trenutku na terenu deluje bolje od Jaga u ovoj minutazi i sa ovim nedostatkom bilo kakve uloge u timu. Koliko je proslo od utakmice sa Cedolimpijom gde smo u istom vremenu, protiv istog protivnika, na istoj utakmici, gledali i jednog i drugog? Nedelju dana? Ja sam se na trenutak te noci ponadao da je nesto radjeno na implementaciji Grejema jer smo s njim na terenu izgledali odlicno i to je sve polazilo iz njegove pik igre, uglavnom sa Izunduom, ali avaj. Popio je klupu do kraja na toj utakmici a sinoc nije odigrao ni sekund dok se Jago junacki blamirao na 25 razlike i svojerucno nas je ubacio u kontraritam.U ovom trenutku Jago ima 11 asistencija na poslednje 2 utakmice a Grejem 8 ukupno u Zvezdi. Obradovic nema vremena da se zajebava sa uklapanjem igraca, proci ce sezona. Zvezda je pocela lose da igra, gubi utakmice i covek je odlucio da pokusa da vrati postavke na one kad smo gazili. Fora je sto je to dalo rezultat a ljudi histerisu kao da smo sa Grejemom igrali dobro a sad izgubili 20 razlike. Stvarno je zvezdaska javnost jedan veliki cirkus odsustva bilo kakve logike.
January 3Jan 3 Svakako bih i ja Grejma ili Miljenovica pre Yaga.Al opet kad pogledam kad izuzmemo utakmicu sa Olijem Grejm ima:1-5 za 2, 3-15 za 3 i 1-5 za 1 i na to 8a 7to.Da je bilo ko drugi bilo bi urlanje da se tera iz ekipe.Naravno Grejm je na svom vrhuncu bolji od mnogih EL igraca ovde ali problem je sto je on daleko od toga i sto je generalno igrac u padu.I da nije tako on ne bi bio kod nas.
January 3Jan 3 23 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Stavljam kuću da Obradović lista forume i društvene mreže i namerno kontrira.Ti si Obradoviću??
January 3Jan 3 4 hours ago, harper lee said:Ja se jos uvek nadam da nesto slicno pokusava i Obradovic sa Grejemom (sistem "jebo te, Jago te pretekao u rotaciji, saberi se")U ovo sumnjam, ali da je dobio možda sugestiju da promoviše Jagoa ne bismo li ga nekome uvalili - ne bih se iznenadila.Sve u svemu, ova cela diskusija je malo deplasirana kad je Saša u ovom kockanju dobio jack pot. Da smo pukli zbog isključivo Brazioca™ i njegovog sumraka svesti pa bi bilo razumljivije.3 hours ago, kralj said:Al ajd da ispoštujemo vučicu Valk, koja na sve njih gleda kao na vlastite mladunce. bukvalno, ne dam na moju čeljad nikako, a Jago mi je Mogli.
January 3Jan 3 57 minutes ago, samo_opusteno said:U ovom trenutku Jago ima 11 asistencija na poslednje 2 utakmice a Grejem 8 ukupno u Zvezdi.Obradovic nema vremena da se zajebava sa uklapanjem igraca, proci ce sezona. Zvezda je pocela lose da igra, gubi utakmice i covek je odlucio da pokusa da vrati postavke na one kad smo gazili. Fora je sto je to dalo rezultat a ljudi histerisu kao da smo sa Grejemom igrali dobro a sad izgubili 20 razlike.Stvarno je zvezdaska javnost jedan veliki cirkus odsustva bilo kakve logike.Jago ima vise asistencija i od Rivera, od Kartera, od Kenana iz veoma jednostavnog razloga, za razliku od tih igraca on dobija minute i igra. To je argument ni za sta, glupavo izvlacenje jednog statistickog pokazatelja iz gaca koje ne znaci nista i ne dokazuje nista.Jebo te, kao da je Jago od juce u klubu pa nam se dokazuje kakva je on igracina. Zaista cirkus.