January 5Jan 5 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/bolomboj-trenira-sa-ekipom-batler-mu-nabacuje-alejupove-video/532515
January 5Jan 5 Popular Post Bože, Lakijev dijapazon emocija na topiku kreće se od sahrane do dobijanja milion evra na lutriji
January 5Jan 5 2 minutes ago, Ratamahatta said:Samo da je zdrav i da je tu, neka i 5 minuta igra samo, nema vezeSin vojnog grla, taj je dosao spreman i zategnut kao sajla cim vec trenira sa ekipom. Ne verujem da ce skoro na teren jer... Obradovic... ali sam prilicno siguran da ce posle ove serije gostovanja biti na punoj minutazi. Onaj Bolomboj iz pretprosle i s pocetka prosle sezone je kao nacrtan za ovaj roster, da smo trazili igraca na trzistu ne bismo nasli nekog ko nam vise odgovara.
January 5Jan 5 Nije imao srece s povredama kroz karijeru, bas mi ga je zao. Mnogo posten i gotivan borac, besprekornog duha i ponasanja, na stranu nemali igracki kvaliteti.Retka privilegijaProsle sezone kad se vratio posle prve povrede - kao da nije ni bio povredjen, odmah prvu tekmu igra svoje i ne jebe zivu zilu, nikakva psihicka barijera, nista Omiljeni stranac ikada u KKCZ Edited January 5Jan 5 by Ratamahatta
January 5Jan 5 17 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Nemoj da se ložiš nemoj da se ložiš nemoj da se ložiš ko klinac od 13 godinaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaovo je super, znaci da je prevazisao deo gde ima non-contact aktivnostikontam da je odavde pre svega stvar kondicije i ulaska u ritam Edited January 5Jan 5 by uini
January 5Jan 5 13 minutes ago, Ratamahatta said:Nije imao srece s povredama kroz karijeru, bas mi ga je zao. Mnogo posten i gotivan borac, besprekornog i adekvatnog ponasanja, na stranu igracki kvaliteti. Retka privilegijaProsle sezone kad se vratio posle prve povrede - kao da nije ni bio povredjen, odmah prvu tekmu igra svoje i ne jebe zivu zilu, nikakva psihicka barijera, nista Dzenkins i Bolomboj su toliko omiljeni stranci medju navijacima Zvezde da ce bilo kome biti tesko da ih prevazidje, mozda Moneke dobaci ako ostane duze kod nas. I dok je Dzenkins umeo da komunicira sa publikom i generalno je otvoreno pokazivao koliko je zahvalan klubu, srecan sto je ovde i koliko voli i Zvezdu i Srbiju, Bolomboj je sve to postigao iskljucivo postenim odnosom prema igri i besprekornim ponasanjem. Covek se nikad nije busao u grudi, fleksovao, animirao publiku, nikad nije davao nikakve izjave lojalnosti i preterivao u komentarisanju atmosfere, ponekad cak izgleda kao da mu je neprijatno kad mu publika skandira i pokazuje ljubav. Odnos prema Bolomboju je neopterecen udvaranjem javnosti i dolazi prvenstveno iz postovanja, u tom smislu je verovatno najcistiji oblik ljubavi koju publika moze da ima prema jednom igracu.Nadam se da ce klub imati takta da ga pre utakmice prozove da dobije standing ovation, znacice nam da drugi igraci vide koliko publika zna da ceni takve igrace i takvo ponasanje a uopste ne sumnjam da ce krov Pionira da se srusi od aplauza i skandiranja.
January 5Jan 5 Suštinski, s obzirom da je krenuo da trenira sa timom, realno bi bilo očekivati da bude na parketu unutar mesec dana.
January 5Jan 5 7 minutes ago, harper lee said:Dzenkins i Bolomboj su toliko omiljeni stranci medju navijacima Zvezde da ce bilo kome biti tesko da ih prevazidje, mozda Moneke dobaci ako ostane duze kod nas. I dok je Dzenkins umeo da komunicira sa publikom i generalno je otvoreno pokazivao koliko je zahvalan klubu, srecan sto je ovde i koliko voli i Zvezdu i Srbiju, Bolomboj je sve to postigao iskljucivo postenim odnosom prema igri i besprekornim ponasanjem. Covek se nikad nije busao u grudi, fleksovao, animirao publiku, nikad nije davao nikakve izjave lojalnosti i preterivao u komentarisanju atmosfere, ponekad cak izgleda kao da mu je neprijatno kad mu publika skandira i pokazuje ljubav. Odnos prema Bolomboju je neopterecen udvaranjem javnosti i dolazi prvenstveno iz postovanja, u tom smislu je verovatno najcistiji oblik ljubavi koju publika moze da ima prema jednom igracu.Nadam se da ce klub imati takta da ga pre utakmice prozove da dobije standing ovation, znacice nam da drugi igraci vide koliko publika zna da ceni takve igrace i takvo ponasanje a uopste ne sumnjam da ce krov Pionira da se srusi od aplauza i skandiranja.Role model bukvalnoDjenka je imao i losih (polu)sezona, ali je kupio sve trudom, zalaganjem i ludackim cimanjem u odbrani kad nije mogao da pogodi nista Slicno tako se cimao i Rajan Tompson, i dobio je podrsku publike za ono kratko sto je bio ovde, ako ga se iko vise seca. Ubi se covek u odbrani ali nista nije mogao da pogodi, cak je imao i neke bizarne promasaje gde je lopta usla 80% u kos pa ispala napolje, nije mu se dalo. Pa je menjan na polusezoni za Kinsija Samo sto on nije ubio Budiveljnik pred prepunom halom i Partizan u najbitnijim utakmicama te decenije, to je Djenkin legacy i odatle sve krece. Posle je na spisak zasluga u drugom mandatu dodao i onaj midrange protiv Fenera kad je Zelimir izjavio da vise nismo prijatenji Edited January 5Jan 5 by Ratamahatta
January 5Jan 5 "Bolomboj i Rivero su tu, Džoel izgleda bolje, rekao bih, to nisam ni ja očekivao. Ne znam da li će momenat njegovog povratka na teren biti meren danima ili nedeljama, ali s obzirom na njegovo stanje, dosta je ohrabrujuće. Pogotovo jer nam ta pozicija ", rekao je Obradović"
January 5Jan 5 Od Grejema se očekuje više i Obradović veruje da će biti bolji:"Devonte je došao malo kasnije, treba mu malo vremena da prepozna šta trener iz Evrope želi od njega. To je ono što sam rekao za Jaga koji, recimo, perfektno zna šta treba da radi i savršeno povezuje ljude. Nije mu potrebna lopta da bi davao poene, on razmišlja za čitav tim. U tome Devonteu treba više vremena. Odličan je momak, dobro radi, vremenom će možda imati i bolju poziciju. Fizički jeste spreman, ali čini mi se da mu još treba da bude bolje taktički pripremljen, pa i fizički još malo, možda i malo brzine, da obiđe agresivne odbrane na celom terenu... Verujem da će to doći na svoje".
January 5Jan 5 jasno mi je da sam sad nadrndan na obrada pa seciram svaku izjavu ali ne ohrabruje me ovaj niz mini-dijaloga sa samim sobom u toku jedne celine"Svi su tu i svi su spremni. Sada treba imati na okupu ne 12 najboljih pojedinaca, već onih koji mogu jedni s drugima dobro da funkcionišu. To treba da se prepozna iz utakmice u utakmicu. Neke stvari su mi sada malo i jasnije, šta treba da radim... Sada mi je najvažnija ova poslednja utakmica, koju smo igrali bez Odželeja i Batlera, da imam raspoložene igrače, one koji mogu da preuzmu ulogu i rasterete one koji su izneli glavni deo. Na tome se radi, dobra je matematika, nije možda dobro za menadžment ekipe i hemiju svaki dan, ali bitno je da imam podršku".
January 5Jan 5 36 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Jbga, ako već nismo mogli do Paskala, stvarno nije baš morao ovaj...A ko drugi 10-6 ima covek, pustite ga da radi, da ima 16-0 kenjali biste mu sto vise nema kosu Edited January 5Jan 5 by Ratamahatta