January 6Jan 6 4 hours ago, John Dies at the End said:Sad, izvini sto ti kvarim "foru" 😜 ... rece Miljenovic da su on, Bolomboy i zaboravio koliko jos 😁 , nakon zavrsetka treninga ostali da rade 2na2Batler i Izundu, ima ih na pet klipova.Bre, kakav si čovek, i nick ti je spojler
January 6Jan 6 Usporite ih bre malo koji djavo ,nećemo se valjda opet juriti sa njima .Seci to bre faulom . Kuzma na aparatima 😁 Edited January 6Jan 6 by elementary
January 6Jan 6 Jago krenuo jako.Opet vruć krompir Kaliniću na 0.3 do isteka napada pa šta uradi.Čima i slobodna bacanja su moja nova KKCZ trauma.
January 6Jan 6 Jago odlicno razumeva evrogilaski koncept zabijanja u reket protiv trojice sa svojih 175 i prekasno izbacuje prekratak pas Kalenicu za 3 U sledecoj kontri ga Moneke odjebo i preneo sam Daj Devontea
January 6Jan 6 Prebrz tempo za nas. Batlera u odbrani prolaze kao da je Jago plus je cijela hala cula Sasu da pravi faul, ali on je odlucio da ne pravi i jbg...
January 6Jan 6 Loše ovo izgleda, čekaj ladno mu Nwora nije igrao do sada .Uspori ih bar prekršajima pokušaj nešto a ne da ih gledaju kako se šetaju . Edited January 6Jan 6 by elementary
January 6Jan 6 Evo prizvali ste Jaga, kakva majstorijaAl se zalecemo kao majmuni, uzas Edited January 6Jan 6 by Zli Gli
January 6Jan 6 Kad vidim da mu je Yago postao legitimna opcija na 1, izgubim uopste volju za kosarkom. Nevjerovatno je sta covjel radi..
January 6Jan 6 Nwora mu nes igra uopšte ,igra nam Jago ,ovaj Obradovic nije bas pod libelu .Uopšte mi se ne gleda ova košarka .Bolje smo mnogi izgledali kada je Obradovic tek došao i nije promenio ništa i uigravao .Ja ovakvu košarku gde primiš 30 poena za četvrtinu da hocu da gledam gledao bih Partizan .Pogledam drugo poluvreme ,šta koji djavo sprema ovaj trener-sramota . Edited January 6Jan 6 by elementary
January 6Jan 6 Ništa ne možemo da odbranimo i brat pošalje na teren defanzivno najgoru petorku koju može.
January 6Jan 6 Vreme nekako drugacije tece kad Jago igra keca, nestaje sekund i po za sekund, svaki napad odjednom samo 5 sec do kraja i lopta kod njega i svi stojeSad i Nwora krece u svoj fatality, saberite se, ode ovo na +20 za tili cas™ u suprotnomDevonte odigrao prvu nasu odlicnu odbranu dole i onda nas izrade iz prekida Edited January 6Jan 6 by Ratamahatta