January 4Jan 4 Jaga da precrtas i drugi put desice se neki splet okolnosti da se vrati i treci put Kao onaj trener Palerma sto se vracao i bivao najuren 3 puta u istoj sezoni, bio onaj vlasnik ludak Zamparini
January 4Jan 4 Kako je moguće da Saša ne vidi da ne koristi Grejema kako bi trebao? Da to ne vide ni pomoćnici, da mu ne ukažu na to? Ili se oni ne miješaju? Baš i ne znam kako ta hijerarhija u stručnim štabovima funkcionise.
January 4Jan 4 1 minute ago, red star forever said:Kako je moguće da Saša ne vidi da ne koristi Grejema kako bi trebao?Da to ne vide ni pomoćnici, da mu ne ukažu na to?Ili se oni ne miješaju? Baš i ne znam kako ta hijerarhija u stručnim štabovima funkcionise.sigurno vidi nešto što vidi i prosečan ljubitelj košarke ali ujedno izgleda i kao čovek koji će da gura svoje, pa taman to uskratilo tim za neki veći berićet.takođe izgleda (meni) i kao lik koji će svoje nedostatke da krije iza ovakvih i sličnih gluposti.ova ekipa može da funkcioniše u sezoni i bez projektovanog grahamovog učinka ali kada stigne plejof, trebaće nam nešto više od ovoga što sada isporučujemo, da bi bili konkurentni.
January 4Jan 4 Pasce neko od bekova u formi/povredice se neminovno i onda ce se hvatati Devontea kad bude morao, umesto sad kad mozeGodinama sam prizivao Jekirija dok je igrao za Asvel i Uniks... Pogodite gde prelazi Nadam se da nije zivotinja kakva je bio Edited January 4Jan 4 by Ratamahatta
January 4Jan 4 Grejem je doveden kao prvi dirigent, tako je jedino i igrao na vrhunskom nivou i to jedino ima smisla. Nešto sumnjam da će sveden na bekap sa vrlo limitiranom ulogom imati prostora da razvije potencijal. To je jedno, a nešto sasvim drugo je to što mu je konkurencija Jago. Pomalo mi je već degutantno ovo konstantno polivanje po malečkom, nije on kriv ni za šta i skroz je simpatičan, ali ovde je problematika takva da je Devonteov patos jasno viši od Jagovog plafona.A naročito se to odnosi na segment koji je Saša naveo kao razlog.
January 4Jan 4 1 hour ago, red star forever said:Kako je moguće da Saša ne vidi da ne koristi Grejema kako bi trebao?Da to ne vide ni pomoćnici, da mu ne ukažu na to?Ili se oni ne miješaju? Baš i ne znam kako ta hijerarhija u stručnim štabovima funkcionise.Zato što je sujetni moron.
January 4Jan 4 45 minutes ago, kralj said:Grejem je doveden kao prvi dirigent, tako je jedino i igrao na vrhunskom nivou i to jedino ima smisla. Nešto sumnjam da će sveden na bekap sa vrlo limitiranom ulogom imati prostora da razvije potencijal.To je jedno, a nešto sasvim drugo je to što mu je konkurencija Jago. Pomalo mi je već degutantno ovo konstantno polivanje po malečkom, nije on kriv ni za šta i skroz je simpatičan, ali ovde je problematika takva da je Devonteov patos jasno viši od Jagovog plafona.A naročito se to odnosi na segment koji je Saša naveo kao razlog.Niko nista ne bi ni komentarisao da ovaj nije doveden s medijskim hajpom i kapiram masnim ugovorom (ne znam koji su novci u pitanju) Kad su se delile karte ko je ko u ekipi, on je bio povredjen i jbg. Sad cekaj red
January 4Jan 4 Sa Jagom 8-2 u EL, sa Grejemom 2-3. 30-7 asisti u EL na duplo vise minuta Jaga. Stvari postaju ozbiljnije kad Aba udje u pricu, Grejem za 62 minuta 3 asista i 3 to, Jago za 168 minuta 41 asist i 14 to. Istina je da su ovo prve utakmice Grejema u evropi ali Obradovic upravo o tome i prica, bukvalno kaze "ne shvata jos stvari u organizaciji kao Jago" i podaci to potvrdjuju. On sad ima 2 izbora, da nastavi da gura igraca koji se trazi ili da gura igraca sa kojim stvari rezultatski i energetski funkcionisu dok se ovaj ne integrise preko treninga i Aba. Nema nikakve potrebe za tenzijama, braca foteljasi kao i uvek povrsni.
January 5Jan 5 Valensija opet spakovala stojadina. Ljudi vrlo uspesno igraju paralelno Evroligu i EvrokupOvo ako dobijemo bice najveca pobeda u sezoni do sada, jebo imena i tradicije Edited January 5Jan 5 by Ratamahatta
January 5Jan 5 "Kodi, definitivno, pošto je Amerikanac, dugo je u inostranstvu. Džordan, jer je njemu ovo druga godina i na neki način ima drugačiji pristup i iskustvo. Donatas je sjajan, veteran je. Kalinić je prilično intenzivan i naterao me je da mi na neki način više stalo do Crvene zvezde, nego što je bio slučaj."Evo Batler veli da mu je Kodi najvise pomogao da se osjeca dobro u klubu. Cek da mu javi pppucanstvo da je ovaj zavidan i da mu namjerno ne dodaje loptu
January 5Jan 5 35 minutes ago, MiddleClass said:Evo Batler veli da mu je Kodi najvise pomogao da se osjeca dobro u klubu. Cek da mu javi pppucanstvo da je ovaj zavidan i da mu namjerno ne dodaje loptu To, to. I da je Kalina u depri i da mrzi ceo svet.Za Motija ne čudi, njega samo @kralj i Žalgiris ne vole.
January 5Jan 5 14 hours ago, Ratamahatta said:Valensija opet spakovala stojadina. Ljudi vrlo uspesno igraju paralelno Evroligu i EvrokupOvo ako dobijemo bice najveca pobeda u sezoni do sada, jebo imena i tradicijeEvrokup = Endesa
January 5Jan 5 Nemoj da se ložiš nemoj da se ložiš nemoj da se ložiš ko klinac od 13 godinaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa