Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

13 minutes ago, Valk said:

I ja videla kod Nwore.

Dobrić je bio u Pioniru, normalno.

Chima, Cody… lidersko jezgro. Moty prodao ali nije frka rolleyes

Edited by ducca

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

motiejunas se dovoljno izlaze riziku sto igra za srpski klub, kada bi ga litvanci videli da gleda repku, popio bi zabranu ulaza kao severina

Edited by uini

20 minutes ago, uini said:

motiejunas se dovoljno izlaze riziku sto igra za srpski klub, kada bi ga litvanci videli da gleda repku, popio bi zabranu ulaza kao severina

Zabole ga djokovicijus, ako im se nije dovoljno zamerio kad smo igrali protiv Zalgirisa sigurno ne bi ni da je cestitao saigracu zbog dobre utakmice. Motijeunas jednostavno nije social network guy.

Što je najgore jeste, svakodnevno kači storije na insta, uglavnom su motivacioni citati i poneka fotka sa utakmice, ali npr. profilna fotka mu je i dalje u dresu Monaka, tako da neka zadrška tu ipak postoji. I gotovo izvesno ima veze sa politikom i pritiscima koje pokušava da izbegne kući, al nije da ga ne razumem.

A možda je čovek jednostavno gledao Litvaniju?

Nije ni povratnik na mreže Kalina okačio ništa, big deal.

2 hours ago, ducca said:

Što je najgore jeste, svakodnevno kači storije na insta, uglavnom su motivacioni citati i poneka fotka sa utakmice, ali npr. profilna fotka mu je i dalje u dresu Monaka, tako da neka zadrška tu ipak postoji. I gotovo izvesno ima veze sa politikom i pritiscima koje pokušava da izbegne kući, al nije da ga ne razumem.

Igrač je na pozajmnici.

11 hours ago, harper lee said:

CMM je vise motor koji iz te hustle energije vuce napred ali on je prilicno introvertan tip koji pre reaguje na dobru energiju nego sto je proizvodi, umeo je on itekako da potone kad je ekipa izduvana.

Ono sto se iz nekog razloga ne pominje je koliko dobre energije u ekipu donosi i Nwora koji ove godine deluje srecno kao kuce u liftu, posle utakmice tokom davanja izjave nije uspevao da skine osmeh sa lica. Ko zna sta je sve njemu prolazilo kroz glavu prosle godine dok je tavorio u Efesu, sada izgleda u potpunosti oseca da je svoj na svome jer mu ekipa veruje, trener mu veruje, ima dobru komunikaciju sa publikom i stvarno mnogo dobro igra od pocetka sezone. Sinoc je ponovo pokidao utakmicu na obe strane terena a o njemu se nekako najmanje prica iako je u ovom trenutku MVP citave lige i bez ikakve sumnje je iz ugla same igre i ucinka najveci pogodak od svih pojacanja koje smo doveli. Nwora je hodajuci miss-match na poziciji na kojoj igra u Zvezdi i odlican je dokaz zaludnosti teorije da igrac sa 203 cm visine nema sta da trazi na poziciji dva.

Imali smo tu raspravu pre sezone i mislim da si ti bio jedini pored mene koji je tvrdio da je Nwora cista dvojka koji u nekim kombinacijama moze da igra sa jos dva beka u petorci zbog netipicne visine, snage i raspona ruku za jednog beka. Obradovic je, naravno, smesta shvatio sta dobija od beka s takvim gabaritima, dao mu je loptu u ruke i Nwora isporucuje za sve pare. Od svih nasih igraca on je najkompletniji napadac, moze da napadne kos i sutem spolja, i prodorom, i katom po ceonoj liniji, i ledjima, davao je do sada u Zvezdi koseve iz svih situacija koje se mogu zamisliti. Opasno dobrog igraca smo dobili za relativno malu lovu zahvaljujuci Efesu.

Pomešao si Vinija i mene.

21 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pomešao si Vinija i mene.

Zato što tebe iza leđa zove Whiney pa pobrkao.

Nego da se vratim na čas na Motyja. On je na pozajmici ali je i dalje registrovan za Monako, kako to ide? Pitam u vezi sa ovom kaznom što je razrezana bogatašima, da li utiče nekako povoljno na to da se on lakše prebaci full kod nas ili ne.

7 hours ago, harper lee said:

Zabole ga djokovicijus, ako im se nije dovoljno zamerio kad smo igrali protiv Zalgirisa sigurno ne bi ni da je cestitao saigracu zbog dobre utakmice. Motijeunas jednostavno nije social network guy.

nisam mislio to bas super ozbiljno ali bi definitivno izgledalo cudno da gleda nasu repku

Изгледало би чудно да навија за нас, а да гледа не. Ја са гледао Партизана против Спартака и Лација на ЈНА (нисам навијао за њих)

Skauting stranaca (po pitanju karaktera) je odrađen u fulu, mislim da tu i CMM radi dosta posla kao starosjedilac. Ranije nam je Bolomboj na tom planu dosta donosio, surovi profesionalac, dobar lik, nije nekim Bum. Ameri kad dođu prvo kontaktiraju svoje, a ako im oni od početka nametnu određeni način ponašanja onda je svima olakšan posao.

rezervisu se karate za f4 a deveti ima pobedu manje, 11. armani dve manje i pobedu u bg.

da ne spominjem da smo dva meseca u bg i je jos same fener odigrao 8 meceva kuci, mi prakticno 9 jer je i makabi bio prakticno na domacem terenu.

bukvalno da smo izgubili od olimpiakosa bili bi 6., ili recimo ako izgubimo od barse komotno idemo na 6-7 mesto.

imamo jedan brejk u istanbulu ali smo pukli od izlapelog mesine u bg. ovo ostalo je sve i bilo realno da se dobije, i bili smo blagi autsajderi samo protiv reala i monaka. protiv olimpijakosa i panatinaikosa je bilo 50-50.

oly i pao su 99% na f4, a tu su i fener, monako, hapoel, real, barsa, efes, armani, zalgiris.

22-24 pobede ce nam trebati za 6, a za prvih 4 25+.

a bez domaceg terena u po f4 je teska prica, jedino da idemo na monako...

i gde je pumpanje? dobija se pa je sve ok, jebeno niko zivi to ni ne spominje. yucky

ne smetaju ni caci pare, ni caci uprava ni to sto je ovo kk caci.

i ne mogu da verujem kakve sve budalatine se pisu o cokiju i kako on toboze sad pati a on je licno postavio ovo sns govedo i njegovog pulena na mesto predsednika i i dalje je itekako bitan u klubu samo je prepustio vodjenje jer je hteo da on bude taj koji je bio na celu saveza kad smo ponovo uzeli zlato pa da tako ode u penziju i seiri o tome do kraja zivota... al jbg jantunen...

Idi gledaj Igokeu. Frka vam je u klubu a ti gubis vreme na Zvezdinom topiku.

Odakle je ovaj ispao?