November 27, 2025Nov 27 2 hours ago, uini said:nije da nismo 100x napisali, niti ću ovim potceniti obradovića ali imam utisak da je njegov dolazak bio taj ključni switch/prekida/kako god. da je kao iskusan igrač upalio svetlo u svlačionici i da su od tada svi krenuli da pomažu jedan drugom u defanzivi, da takođe drže saigrača odgovornim za urađeno i da se podržavaju kao pravi tim.mislim da bi zvezda puno izgubila ako on ode, makar bio kontekst da samo trenira i sedi na klupi a trenutno je daleko od toga.baš smo iznabadali sve akvizicije, bukvalno presedan u zvezdinoj istoriji. al mislim da niko ne bi igrao na ovom nivou da nije motiejunasaJa se iskreno nadam da se u klubu nece zajebavati s Motijeunasom i da ga vec ceka ugovor, on i Jagoooooooooooooo Dos Santos na kraju predstavljanja igraca su nam amajlije koje se moraju cuvati po svaku cenu da ne cackamo karmu. Ipak, nekako se zanemaruje to koliku nam reklamu prema igracima drugih timova pravi Moneke i koliko je lik angazovan u propagiranju kluba a svuda stize po internetu i po tom pitanju je hiperaktivan. PR kluba je odavno vec trebalo da napravi kompilaciju njegovih izjava o tome kako on ne zeli nigde drugde da bude na svetu i kako bi voleo da ostane u Zvezdi do kraja karijere. To su neverovatno vazne stvari kad se igraci odlucuju za neki klub a mala je razlika u parama ili je nema, Moneke ocigledno odrzava komunikaciju sa velikim brojem igraca i ima karakter da bude ozbiljno oruzje u pregovorima sa igracima i reklamiranju kluba. Mozemo mi da se busamo u grudi koliko hocemo navijackom atmosferom i slicno ali realnost je da nemamo reputaciju ni blizu onoj koju imaju najveci evropski klubovi, aktuelni i bivsi strani igraci nam mogu biti ozbiljan resurs da podignemo reputaciju na visi nivo.
November 27, 2025Nov 27 Iskočio mi je sinoć pred spavanje yt klip kako Čima predstavlja svoju kuću na svom nalogu, dobar insight o koliko pozitivnom i duhovitom liku se radi a kroz neke momente, opise nekih fotografija sa njegovih zidova i slično može se i videti koliko ozbiljno shvata profesionalnu košarku, navijače i sl. Sve u svemu mnogo gotivan lik, kada ode ostaće rupčaga.https://www.youtube.com/watch?v=i4IvcTHaR4g
November 27, 2025Nov 27 gledao sam i ja i neverovatno mi je bilo da on u bg ima kucu kao da zivi u los andjelesu. sigurno mu klub ovo ne placa vec doplacuje.
November 27, 2025Nov 27 17 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:gledao sam i ja i neverovatno mi je bilo da on u bg ima kucu kao da zivi u los andjelesu. sigurno mu klub ovo ne placa vec doplacuje.Da, isto sam se pitao koja je tu priča. Bukvalno pola m2 je višak, ima tipa 4, 5 nekih spratova/nivoa.
November 27, 2025Nov 27 20 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:gledao sam i ja i neverovatno mi je bilo da on u bg ima kucu kao da zivi u los andjelesu. sigurno mu klub ovo ne placa vec doplacuje.Moneke je dete diplomata i pare mu od rodjenja nisu problem, navikao je na luksuz i poslugu, mada je i sam u karijeri zaradio dosta.
November 27, 2025Nov 27 2 hours ago, harper lee said:Sinoc sam to hteo da napisem ali je post ionako vec bio isuvise dug. Razni igraci imaju razne uloge u Zvezdinoj slagalici ali njih trojica su elektrana koja proizvodi nasu energiju. Sto je najzanimljivije, sva trojica imaju isti pobednicki nerv i kipte energijom a potpuno su karakterno razliciti. Spadalo, Nervozni Postar i Tihi Ratnik.CMM takođe.
November 27, 2025Nov 27 36 minutes ago, Mil@n said:Iskočio mi je sinoć pred spavanje yt klip kako Čima predstavlja svoju kuću na svom nalogu, dobar insight o koliko pozitivnom i duhovitom liku se radi a kroz neke momente, opise nekih fotografija sa njegovih zidova i slično može se i videti koliko ozbiljno shvata profesionalnu košarku, navijače i sl. Sve u svemu mnogo gotivan lik, kada ode ostaće rupčaga.https://www.youtube.com/watch?v=i4IvcTHaR4gdrugog ronalda i prvog lebrona smatra goatovima; ne mogu da kažem da me to čudi ali ni da sam srećan
November 27, 2025Nov 27 1 hour ago, harper lee said:Ja se iskreno nadam da se u klubu nece zajebavati s Motijeunasom i da ga vec ceka ugovor, on i Jagoooooooooooooo Dos Santos na kraju predstavljanja igraca su nam amajlije koje se moraju cuvati po svaku cenu da ne cackamo karmu. Ipak, nekako se zanemaruje to koliku nam reklamu prema igracima drugih timova pravi Moneke i koliko je lik angazovan u propagiranju kluba a svuda stize po internetu i po tom pitanju je hiperaktivan. PR kluba je odavno vec trebalo da napravi kompilaciju njegovih izjava o tome kako on ne zeli nigde drugde da bude na svetu i kako bi voleo da ostane u Zvezdi do kraja karijere. To su neverovatno vazne stvari kad se igraci odlucuju za neki klub a mala je razlika u parama ili je nema, Moneke ocigledno odrzava komunikaciju sa velikim brojem igraca i ima karakter da bude ozbiljno oruzje u pregovorima sa igracima i reklamiranju kluba. Mozemo mi da se busamo u grudi koliko hocemo navijackom atmosferom i slicno ali realnost je da nemamo reputaciju ni blizu onoj koju imaju najveci evropski klubovi, aktuelni i bivsi strani igraci nam mogu biti ozbiljan resurs da podignemo reputaciju na visi nivo.Ne treba preskočiti ni brata Fredi Gilespija, koji je možda bio tas na vagi koji je prelomio Batlera da od silnih ponuda izabere baš Zvezdinu.Marketing od uha do uha.
November 27, 2025Nov 27 5 minutes ago, uini said:drugog ronalda i prvog lebrona smatra goatovima; ne mogu da kažem da me to čudi ali ni da sam srećanYes, that was bad...
November 27, 2025Nov 27 25 minutes ago, uini said:CMM takođe.CMM je vise motor koji iz te hustle energije vuce napred ali on je prilicno introvertan tip koji pre reaguje na dobru energiju nego sto je proizvodi, umeo je on itekako da potone kad je ekipa izduvana. Ono sto se iz nekog razloga ne pominje je koliko dobre energije u ekipu donosi i Nwora koji ove godine deluje srecno kao kuce u liftu, posle utakmice tokom davanja izjave nije uspevao da skine osmeh sa lica. Ko zna sta je sve njemu prolazilo kroz glavu prosle godine dok je tavorio u Efesu, sada izgleda u potpunosti oseca da je svoj na svome jer mu ekipa veruje, trener mu veruje, ima dobru komunikaciju sa publikom i stvarno mnogo dobro igra od pocetka sezone. Sinoc je ponovo pokidao utakmicu na obe strane terena a o njemu se nekako najmanje prica iako je u ovom trenutku MVP citave lige i bez ikakve sumnje je iz ugla same igre i ucinka najveci pogodak od svih pojacanja koje smo doveli. Nwora je hodajuci miss-match na poziciji na kojoj igra u Zvezdi i odlican je dokaz zaludnosti teorije da igrac sa 203 cm visine nema sta da trazi na poziciji dva.Imali smo tu raspravu pre sezone i mislim da si ti bio jedini pored mene koji je tvrdio da je Nwora cista dvojka koji u nekim kombinacijama moze da igra sa jos dva beka u petorci zbog netipicne visine, snage i raspona ruku za jednog beka. Obradovic je, naravno, smesta shvatio sta dobija od beka s takvim gabaritima, dao mu je loptu u ruke i Nwora isporucuje za sve pare. Od svih nasih igraca on je najkompletniji napadac, moze da napadne kos i sutem spolja, i prodorom, i katom po ceonoj liniji, i ledjima, davao je do sada u Zvezdi koseve iz svih situacija koje se mogu zamisliti. Opasno dobrog igraca smo dobili za relativno malu lovu zahvaljujuci Efesu.
November 27, 2025Nov 27 @harper lee , nisam tvrdio da je cista dvojka, vec da za njegovu igru uopste nije bitno da li cepa na SF ili SG.
November 27, 2025Nov 27 2 hours ago, harper lee said:PR kluba je odavno vec trebalo da napravi kompilaciju njegovih izjavaHoće, čim Čima progovori na ћирилици.Klub da ima normalan PR reagovao bi na onu prozivku Čime zbog KK Nigeria storyja i napravio od toga pozitivnu priču. Ne samo zbog Monekea, koji apsolutno zaslužuje da ga klub podrži, nego i zbog ostalih Nigerijaca u timu. Kuća više ide uvis nego po površini, zato ima 5 spratova. Sad mi je jasno što su se Bugari bečili na "kadu na sred spavaću sobu" i lele lele.Će plivaju oni za časni krst u tu kadu, će vide koe je smešno.Problematično mi je samo što lik ne zna kako izgleda tigar a kako leopard, to što mu je Kristijano GOAT je normalno kod mlađih generacija.