Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 hours ago, Valk said:

Najvažnije je što smo dobili trenera sa prošlogodišnjeg FF.

Dobili smo sva 4, a peti nesuđeni se obreo na našoj klupi i igra odbranu kao na Lončaru '93.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Moj post se i odnosio na Sašu.

Aha, F4 2024. isuse

Svejedno, dobismo sva 4 F4 trenera od ove godine, doduše kraljicu je prešao Pirlo.

Edit: čitam od pozadi.

Edited by kralj

Konačno da igrač uzme loptu na par sekundi do kraja napada, šutne trojku preko ruke sa 8 metara, i uđe kao kap, a da nije u protivničkom timu )

Oprali smo sve powerhouseove, nas ovaj drugi esalon jebe

19 minutes ago, Gutterball said:

Konačno da igrač uzme loptu na par sekundi do kraja napada, šutne trojku preko ruke sa 8 metara, i uđe kao kap, a da nije u protivničkom timu )

You sound traumatized, my good sir! 🧐

@kralj ne čitaš uopšte. Dobili smo Sašu as in got, ne beat.

3 minutes ago, Gutterball said:

Selekcija. Mislim da i Sale konta da je ovo suterska ekipa, zato toliko usadjuje tu pricu o odbrani da igraci ne pomisle da mogu da izresetaju svakog i da ce tako da dobijaju utakmice. Batler, Grejem, Nwora, Odzelej, Karter, Kenan imaju visoke procente kroz karijeru, Kalinic, Moneke, Motijeunas, Dobric, Davidovac, Jago ce da pogode ako ih ostavis same. Ove godine ne smes ni Kodija da ostavis na sutu, sut mu varira iz utakmice u utakmicu ali ako nemas srece pa pogodi prvu ili prve dve davace u seriji. Neke nase petorke koje su igrale drugo poluvreme protiv Olimpijakosa su bile sa svih pet igraca koje ne smes da ostavis same na sutu. Olimpijakos tradicionalno ima ozbiljne odbrambene petorke i imao je i sinoc i pored toga sto Nilikina i MekKisik nisu igrali, pa su opet morali veci deo poluvremena da brane preuzimanjem, sto im nije forte u odbrani. Imali smo mi gomilu sharpshooter-a i prosle godine, razlika je u tome sto je vecina bila kriminal u odbrani a sada su nam dva sutera sa najvecim procentima od ovih koji uzimaju najveci broj suteva, Odzelej i Nwora, dva izuzetna odbrambena igraca, Odzelej verovatno i najbolji defanzivac u timu.

U ovom trenutku nama je zapravo jedina pozicija koja donekle skripi posledica povreda Bolomboja i Izundua, sa njima dvojicom smo kompletna ekipa koja moze sve da brani i da napada na gomilu razlicitih nacina. Nismo najbolja ekipa u Evroligi, daleko od toga, ali nije preveliko iznenadjenje ni to sto dobro stojimo na tabeli ako se ima u vidu broj domacih utakmica koje smo odigrali do sada i to kako igraci grizu pred svojom publikom. Ozbiljne smo pare potrosili na ovaj roster ali smo ih ovoga puta veoma pametno potrosili, uglavnom na igrace koji se iz raznih razloga nisu uklapali u planove svojih bivsih ekipa ili im je bilo vreme da odu korak vise. Nworu, Odzeleja, Monekea, Motijeunasa smo dobili ispod cene, Kartera i Izundua smo dobili na konto igranja Evrolige, sa Grejemom i njegovim povredama smo se kockali, to je prilicna gomila igraca za koje se moze pretpostaviti ako nastavimo da igramo ovako da ce imati mnogo vecu cenu sledece godine. I to gde smo krvavo platili, kod Batlera, platili smo zato sto su svi znali kakav je potencijal pa mu je cena bila velika u startu. Plus imamo Hulkalinica i ove dve nase primadone koje su deset godina u klubu i mogu uvek prijatno da iznenade a kad iznenade neprijatno ne prave problem da masu peskirima i navijaju sa najboljih mesta.

Milan Tomic je veverica. Kad smo imali mnogo manji budzet iskopao nam je Berona, Fajea, Reglanda koji se bio izgubio, nagovorio je Stratosa da kod nas zavrsi karijeru, sada sa neuporedivo vecim budzetom opet je skockao skoro savrsenu ekipu za lovu koju smo imali. Zajebana smo ekipa skroz, ne vidim da ima osam timova koji su bolji od nas da bismo verovali kako je ovaj skor koji imamo preveliko iznenadjenje. Hajde, mozda zbog tih silnih povreda, ali ko zna kako bi sve to izgledalo da ih nije bilo. Motijeunas ne bi dosao da se Rivero nije povredio, Batler ne bi dosao da i Karter i Kenan nisu zavrsili sezonu, pitanje je da li bismo pronasli ovakvu i ovoliku ulogu Odzeleju. Izvukli smo dosta toga i iz tih neprijatnih okolnosti.

3 hours ago, Ratamahatta said:

Barsa je metiljava, mene tamo jedino Brizuela plasi zbog one tekme pre 2 sezone kad nas je sahranio i malo me plasi to sto je Veseli naucio da igra kosarku kad je skurcao s atleticizmom. Sad poludistancu i bacanja gadja kao bek, produzio je sebi karijeru time

Mislim da smo jaci i da to treba da se dobije, Panter nije ni blizu sto je bio, nadam se da ce Ojeleye, Kalenic i Moneke uspeti da iskontrolisu prestareli tandem Toko - Klajburn

Cudi me njihov skor u EL iskreno, dosta bi mi lakse bilo da poverujem da imaju 5-8 nego 8-5. U ACB prosipaju gomilu tekmi, nemaju svezine ocigledno, mator iscedjen roster.

Mislim da oni nece biti ni u 10 na kraju osim ako se ne pojacaju dodatno. Mi, Monako, oba grcinina, Real, oba zdrava turcina, Hapoel, Zalgiris, Valensija... Svi deluju jace od njih.

Dosta tekmi su dobili u zadnjim sekundama, u tome su dobri.

Matori "iscedjeni" rosteri nisu oni sa kojima zelis da udjes u neizvesnu zavrsnicu, pogotovo ako se ti matorci prezivaju Sengelija, Klajburn, Panter i Veseli. Iako smo u ovom raspolozenju u fazonu "neka dodje ko hoce" bice dobro ako Laprovitola ne bude igrao jer je i Satoranski dosta mator i spor pa nece moci sam da kontrolise ritam utakmice, ako ih uhvatimo u jurnjavu velike su sanse da ih nabijemo jos u trecoj cetvrtini i izbacimo iz utakmice.

Ovo nije vezano za tvoj post ali da ne pisem dva zaredom, koliko je Olimpijakos zapravo mocna i pametna ekipa a jos im dolazi i Hifi. Kako je krenula utakmica mislio sam da cemo da ih pregazimo jer smo stvarno imali dobar plan kako da ih napadamo i mnogo lakse od njih smo davali koseve ali drzali su se u tim momentima zubima i noktima u utakmici, vremenom se prilagodili i potpuno nam razbucali vecinu napadackih opcija. Pitanje je kako bi se ovo zavrsilo da nismo imali onaj period pri kraju trece i pocetkom poslednje cetvrtine kad smo ih pretrcali i dali im gomilu trojki iz polupostavljenih napada. Plus su odigrali fantasticnu utakmicu, gledao sam ih nekoliko puta ove godine i nijednom do sinoc nisu izgledali ovako dobro. Ovo je nasa bas ozbiljna pobeda, verovatno najjaca ove godine do sada, jer nijedna od njihovih glavnih napadackih opcija sinoc nije zakazala a opet su izgubili utakmicu.

4 hours ago, Gutterball said:

Tačno sam to i ja pomislio kad smo krenuli da rešetamo u 4/4. Uzme Batler i reši, uzme Nvora, uzme Grejem, a onda uđe Kodi 4 minuta pre kraja i verovatno sebi u bradu promrmlja "pa nije Kodi pička, ja sam vuk samotnjak kano Slavko Štimac, umem i ja da ga metnem isto kao ovi" i metne 10.

Screenshot-20251127-075307.jpg

Bratina Kalina🤩

Vidim pominju na meridsportu da će Sfero možda u Makabi

Ali trio Kalina, Moneke i Odželej. Kako braća biju, kako braća grade i skaču. U napadu šire, a Moneke katuje za sve pare. Svako od njih može spustiti loptu na parket, napasti leđima, napasti licem, pogoditi otvoren šut, solidni kod izvođenja slobodnih bacanja. I što je najjače nema sebičluka, svi riljaju za drugog.

Mudre reči starog lisca.

Meridian Sport Srbija - Kladionica Meridianbet
No image preview

Pogled Motiejunasa u Zvezdino ogledalo: Zlatna pobeda! De...

Zvezda je moćna. Zvezda je silna. Euforija je prirodno stanje, ali je Donatas Motiejunas istinski inhibitor - koji usporava hemijsku reakciju i stanje ekstaze

nije da nismo 100x napisali, niti ću ovim potceniti obradovića ali imam utisak da je njegov dolazak bio taj ključni switch/prekida/kako god. da je kao iskusan igrač upalio svetlo u svlačionici i da su od tada svi krenuli da pomažu jedan drugom u defanzivi, da takođe drže saigrača odgovornim za urađeno i da se podržavaju kao pravi tim.

mislim da bi zvezda puno izgubila ako on ode, makar bio kontekst da samo trenira i sedi na klupi a trenutno je daleko od toga.

baš smo iznabadali sve akvizicije, bukvalno presedan u zvezdinoj istoriji. al mislim da niko ne bi igrao na ovom nivou da nije motiejunasa

2 hours ago, Jesper23 said:

Ali trio Kalina, Moneke i Odželej. Kako braća biju, kako braća grade i skaču. U napadu šire, a Moneke katuje za sve pare. Svako od njih može spustiti loptu na parket, napasti leđima, napasti licem, pogoditi otvoren šut, solidni kod izvođenja slobodnih bacanja. I što je najjače nema sebičluka, svi riljaju za drugog.

Sinoc sam to hteo da napisem ali je post ionako vec bio isuvise dug. Razni igraci imaju razne uloge u Zvezdinoj slagalici ali njih trojica su elektrana koja proizvodi nasu energiju. Sto je najzanimljivije, sva trojica imaju isti pobednicki nerv i kipte energijom a potpuno su karakterno razliciti. Spadalo, Nervozni Postar i Tihi Ratnik.

Zato sto imamo 5-6 lidera u ekipi i svako moze da preokrene utakmicu ili pokrene tim. Imamo i Kodija i Kalinu i Montija i Nvoru, uskoro ce i Batler i Grejem da se pojave u toj ulozi i naravno neprevazidjeni Odzelej.

A Sale im je nasao ulogu svakome i nebitno da li igra 15 ili 35 minuta, svako daje svoj doprinos i gura tim napred. To smo imali u zlatnom dobu reprezentacije, za Zvezdu nisam siguran da smo ikada imali u skorije vreme.