Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

3 minutes ago, Nikodije said:

Srećom upoznao je Kodija pa barem zna kako izgleda vuk Jova

Kodi na Šemijevu fotku stavio 🦍🦍 reakciju tako da bi zlobnici (ne ti, nego neki zlobnici) rekli i da on zna kako izgleda silverback.

Ranije mi bila malo krindž CMM opsesija vukovima ali njega radi pa prema tome šta ima ja da serem koji moj.

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 minutes ago, Valk said:

Kodi na Šemijevu fotku stavio 🦍🦍 reakciju tako da bi zlobnici (ne ti, nego neki zlobnici) rekli i da on zna kako izgleda silverback.

Ranije mi bila malo krindž CMM opsesija vukovima ali njega radi pa prema tome šta ima ja da serem koji moj.

Ne mogu da vidim jer me ladno blokirao na IG, pojma nemam zašto, ne sećam se da sam mu se obratio. Pada mi na pamet samo da je u meni prepoznao alfa vuka, pa se prepao Jova

Nema šanse, em ne blokira em šalje invites za svoj channel.

Možda je naleteo na nekoj levoj objavi na nekakav tvoj komentar iz edicije govna kašikama pa te blokirao.

Stvarno pojma nemam, baš retko bilo šta pišem na ig, posebno ne vređam bilo koga. Misterija, moja Slavice

Posle toliko dugih godina, konacno i mi imamo team i pojedince u njemu, koji mogu da budu cheat code, i preokrenu tekmu dok si rekao piksla. Stim da to radimo protiv najjacih timova...

Ako sada jos uspemo da dobijemo po neku u gostima, pocecu da verum ne samo u plej of, vec i u F4----

21 hours ago, Ivo Petović said:

Samo još Izundu, pa da zatvaramo utakmice sa verovatno najbrutalnijom defanzivnom petorkom u EL (što jasno nećemo raditi jer a) Sale neće klupirati Čimu i b) Izgleda da postoji pravilo da u svakom trenutku jedan domaći igrač mora biti na parketu).

Moneke je nas ubedljivo najbolji skakac i treci skakac Evrolige sa istim prosekom po utakmici koliko i Vezenkov koji je drugi. Nas prvi sledeci igrac na toj listi je Nwora koji je osamnaesti, nijedan nas drugi igrac nije u prvih 25. Ne postoji nijedan razlog da Moneke bude klupiran, naprotiv, koliko god ga ljudi dozivljavali neozbiljno zbog cirkusantskog karaktera covek radi gomilu prljavog posla oko obruca i verovatno je jedan od najboljih igraca u Evropi kad je u pitanju osvajanje nicijih lopti. Izundu ce nam pomoci, tim pre sto nam je druga opcija na petici trenutno Plavsic, ali ne verujem da ce Sasha u zavrsnicama vecine utakmica odustajati od ove "niske" petorke od pet dvometrasa. Uostalom, sve je manje ekipa koje imaju old school centre kojima veruju u zavrsnicama utakmica a ako je neko primer za old school centre onda je to Milutinov.

Protiv Hapoela igramo u Tel Avivu, to će im biti prva utakmica kući, 16.decembra

Edited by sasha

Just now, sasha said:

Protiv Hapoela igramo u Tel Avivu, to će im biti prva utakmica kući

Ne verujem da će to biti izglasano. Nema nikakvog smisla jer dodatno pojačava neregularnost.

što kažu drevni amerikanci, pišemo scheduled loss

Just now, kralj said:

Ne verujem da će to biti izglasano. Nema nikakvog smisla jer dodatno pojačava neregularnost.

Sportklub
No image preview

Potvrđeno: Zvezda gostuje na "velikom povratku" u Tel Aviv

Ostvaruje se plan Evrolige da se takmičenje u decembru vrati u Izrael. Kako saznaje Sport klub, određen je termin.

E svašta. Fener i Efes su morali zbog bezbedonosne situacije da igraju protiv njih kao domaćini u Nemačkoj i Morači i sad su glasali da idu u drugom delu u punu halu u Izraelu.

13 minutes ago, kralj said:

leonardo dicaprio gatsby GIF

3 minutes ago, kralj said:

E svašta. Fener i Efes su morali zbog bezbedonosne situacije da igraju protiv njih kao domaćini u Nemačkoj i Morači i sad su glasali da idu u drugom delu u punu halu u Izraelu.

Da, ali nije to bila odluka Evrolige vec drzave Turske koja nije Izraelcima garantovala bezbjednost.

Kamaraderija i dalje na max, svi redom sheruju Miljenovićev učinak večeras za repku wub

I ja videla kod Nwore.

Dobrić je bio u Pioniru, normalno.