November 30, 2025Nov 30 Tužno je reći da su čak i ovi sajtovi kladionica manje đubre od sport kluba koji je postao clickbait sajt na kvadrat. O onom Nikoli Stameniću koji piše o Zvezdu u fudbalu da ne pričam, njemu je baš praznik kad izgubimo.Edit.Ovo je zbog "povrede" Monekea i njihovog naslova :Zvezda ima dve vesti o Monekeu: Manje dobru i dobru! Edited November 30, 2025Nov 30 by sasha
November 30, 2025Nov 30 Posebna muzika za moje usi i dodatna radost zbog ovih rezultata i atmosfere u Zvezdi je sto Covic dr Nebojsa pizdi kao nikad.
November 30, 2025Nov 30 Je li tačno da je Bagzi bio kasir u teretani pre direktorskog mesta u Zvezdi?
November 30, 2025Nov 30 8 hours ago, harper lee said:Gresis. Ja bih rado napisao da ti je vic bio duhovit i manje podao ali sta da radim kad moram da pisem istinu.Ja napravim extra foru sa Sokratovom metodom porađanja istine (i mojim nikom) pre negi dan, a ti mi onako spustiš.
November 30, 2025Nov 30 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Je li tačno da je Bagzi bio kasir u teretani pre direktorskog mesta u Zvezdi?Sve i da jeste tacno, taj isti Covic ga je postavio za direktora dok je on bio predsednik kluba a sada ga javno vredja i ponizava. Koliko ja znam taj Vasiljevic je dugo nesto radio za Evroligu i zbog tih kontakata ga je Covic zaposlio. Mozda i jeste nekada radio kao kasir u teretani ili nesto slicno, svako od nas ko nije ziveo na racun roditelja je prve pare zaradio na nekim opskurnim poslovima. U svakom slucaju, hiljadu puta je bolje biti kasir u teretani nego udbaska ustva kao Covic dr Nebojsa.
November 30, 2025Nov 30 9 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Je li tačno da je Bagzi bio kasir u teretani pre direktorskog mesta u Zvezdi?mislim da nije.Bio je menadžer u kafiću čiji vlasnik verovatno njegov kum Raduljica sa kojim se zna iz mladih kategorija FMP-a (lupam za vlasnika ali jeste radio u kafiću). Radio je još nešto za Raduljicu, kao neki menadžer, makrketing, tako nešto bezveze, ne verujem da mu je bio agent. Onda je završio neki kurs, skraćeni master, tako nešto, tema marketing, koji organizuje Evroliga. Gledao sam šta je to i sećam se da traje kratko i da je skupo. Verovatno mu Radulja platio. Posle toga se ubacio u Zvezdu kao marketing slecijalista pa avanzovao u direktora kluba kada je Ristović dao otkaz.
November 30, 2025Nov 30 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Pa neko naplaćuje ulazCcc, pa nije to stadion, si bio nekad u teretani?
November 30, 2025Nov 30 samo da podržim harpera. sramotno je napadati ga ovako.ali i da ispravim - nije radio za Evroligu nego je samo pohađao neki njihov edukacioni program za marketing. Edited November 30, 2025Nov 30 by Heaviside
November 30, 2025Nov 30 2 minutes ago, garmonbozia said:Ccc, pa nije to stadion, si bio nekad u teretani?Covic ocigledno nije
November 30, 2025Nov 30 Pre kasira Bagzija direktor kluba je bio tip čija jedina kvalifikacija je bilo to što je dotični muž Nebojšine ćerke Tijane, tako da je Bagzi daleko kvalifikovaniji.Jbt kakvim kadrovima je on punio klub striktno vodeći računa da tu ne bude niko kompetentan.
November 30, 2025Nov 30 3 minutes ago, Filozof manijak said:Ja napravim extra foru sa Sokratovom metodom porađanja istine (i mojim nikom) pre negi dan, a ti mi onako spustiš.Zato sto si primenio majeutiku na pogresan nacin i savrseno si svestan toga ako si polozio Anticku i usput procitao Drzavu i Menona. Majeutika se ne primenjuje na suprostavljena misljenja o predmetu vec na izgubljeno secanje o istinitoj formi opstih pojmova. Kao filozof imas manijakalnu obavezu da filozofske pojmove prenosis na forum u njihovom pravom znacenju.