November 28, 2025Nov 28 2 hours ago, smooth.Op said:Mi cemo morati da se naoruzavamo protiv ovoga. Mislio bih da je u pitanju poslovicni retard iz vica da nisam cuo ono horsko skandiranje "da umru sva ciganska deca" na aerodromskom doceku Obradovica, od tada ozbiljno sumnjam da je ovo sa slike profil prosecnog navijaca Partizana. Neke ozbiljne psihosocijalne nejasnoce su se poslednjih godina pojavile medju njima i s tim treba racunati. Mislim, imaju i ovi nasi one "Indija, Pakistan" bolestine ali sta se nalazi u glavi nekog ko egzaltirano peva "neka umru sva ciganska deca" ne zelim ni da spekulisem. Radije bih da se naoruzam.Takodje, izvinjavam se @smooth.Op -u sto sam citirao njegov post u kojem se nalazi ovaj snimak, verujem da ga je on postavio jer je i njemu bizaran koliko i meni. Edited November 28, 2025Nov 28 by harper lee
November 28, 2025Nov 28 @harper lee Ja sam postavio klip gde se lik moli da Željko sa kkp bude prvak Evrope. Nemam pojma šta ovaj na profilu inače kači. Za konkretnu pesmu stvarno ne znam. Do juče nisam ni čuo za taj stih. Naravno da ne podržavam to. Inače sam po prirodi reaktivan. U smislu biću grub ako je druga strana preterala. Ne idem okolo i mlatim. Daleko od toga da promovišem tako nešto.
November 28, 2025Nov 28 2 minutes ago, smooth.Op said:@harper leeJa sam postavio klip gde se lik moli da Željko sa kkp bude prvak Evrope. Nemam pojma šta ovaj na profilu inače kači.Za konkretnu pesmu stvarno ne znam. Do juče nisam ni čuo za taj stih. Naravno da ne podržavam to.Inače sam po prirodi reaktivan. U smislu biću grub ako je druga strana preterala. Ne idem okolo i mlatim. Daleko od toga da promovišem tako nešto.Ma, nista protiv tvojih stavova, zato sam se unapred izvinio. Prosto si ti postavio taj klip i najlakse mi je bilo da ga odatle prebacim i iskoristim kao ilustraciju.
November 28, 2025Nov 28 jbg realnost. klub je101% caci, od kako smo krenuli u seriju pobeda pumpalo se mozda jednom. dok se pobedjuje cveta cvece, a ne treba sumnjati ako krene sa porazima da ce opet simpatizeri da se sete nekog tamo pumpanja i sta se desava van arene i gde zive i sta je najbitnije. jbg realnost je da je narod, simptizeri kupljen i namiren pobedama i skupim timom i zato cuti sto govori sve o tom narodu...mrzi me da odgovaram na ovo idi gledaj i blatruc, a uzeo jaku za nik.i sto se tice el, ne znam sta je nejasno, 9 tekmi u bg (uz dva najlaksa domacinstva u celoj sezoni) i 4 u gostima. za dva meseca jedina prava vredna pobeda u gostima fener, 50-50 tekme izgubili. u drugom delu gostujemo i realu i barsi i grcima i armaniju + ceo januar putujemo i gostujemo.i bukvalno 10 timova nam je na pobedu dve uz ovaj fantastican skor. lagano je i pored 9-4 barsa must win kao sto je bio i oly i sve kuci. jer ako izgubimo od barse a ide derbi u gostima osim sto ce nas poraz spustiti par mesta dole moguce je da sa samo dva vezana poraza ispadnemo iz 8. a posle derbija hapoel nas docekuje na premijeri u izraelu gde ce realno biti tesko dobiti. po meni i barsa i komsije su must win, jedna pobeda i pred izrael smo na 10-5 a pola lige ce i dalje biti na pobedu-dve. mnogo bitnija je barsa jer tu na pobedu i tek treba da im gostujemo.jbg zajebana je el, bukvalno dva vezana poraza te izbacuju iz po i jednostavno ne treba leteti jer smo imali najlaksi raspored od svih i tabela govori da je 6 ekipa na pobedu a armani dve uz brejk.
November 28, 2025Nov 28 Kaki ste to ljudi cigani kad sumnjate u namere osobe koja se očigledno potpisuje po uzoru na slavnog yaku blažiča
November 28, 2025Nov 28 47 minutes ago, yakab said:i sto se tice el, ne znam sta je nejasno, 9 tekmi u bg (uz dva najlaksa domacinstva u celoj sezoni) i 4 u gostima. za dva meseca jedina prava vredna pobeda u gostima fener, 50-50 tekme izgubili.kapiram šta želiš da kažeš, samo, svaka pobeda u gostima je prava pobeda.ako pogledamo pobede i poraze svih timova u gostima, jedino je hapoel deljao, koji, osim što je prvi, je takođe imao dosta mečeva pred praznim tribinama, na neutralnim terenima i sl.
November 28, 2025Nov 28 55 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kaki ste to ljudi cigani kad sumnjate u namere osobe koja se očigledno potpisuje po uzoru na slavnog yaku blažičaMa, zezam se ja s njim, to je jedan od Velikih Zakukatora sa VOX-a koji je verovatno tamo dobio nogu pa je malo svratio kod nas.
November 28, 2025Nov 28 Pa kad je dolazio prošli put, bio u euforiji zbog rezultata i "gazimo sve".Sad se nešto nadrkao, moguće je doživeo slom kad nas je pobedila Cedolimpija, rascep ličnosti neki...
November 28, 2025Nov 28 58 minutes ago, uini said:kapiram šta želiš da kažeš, samo, svaka pobeda u gostima je prava pobeda.ako pogledamo pobede i poraze svih timova u gostima, jedino je hapoel deljao, koji, osim što je prvi, je takođe imao dosta mečeva pred praznim tribinama, na neutralnim terenima i sl.Sto je i dobar deo razloga zasto su prvi. Zamisli bilo koju ekipu da dobije takav free card da ne igra u Turskoj protiv turskih klubova i ne putuje u Dubai, to je luksuz sastavljen od tri od sedam najtezih gostovanja u Evroligi kad su u pitanju atmosfera i vansportske okolnosti.Naravno da i mi kao i svaka druga ekipa na svetu igramo kuci bolje, cak i igraci obavezno podvuku posle svake utakmice da je vazno da odbrane home court, ali za sada je premali uzorak gostovanja da bismo zakljucili bilo sta. Od ekipe koja je bila toliko opterecena povredama i igrala sa skracenom rotacijom na gostujucem terenu nije ni moglo da se ocekuje da ce iz gaca da izvuce taj dodatni impuls energije koji dobija kuci od publike, sad cemo valjda biti kompletniji i uigraniji posle ove pauze pa cemo videti ima li tu materijala da se pobijemo i na "neprijateljskom" terenu na suvi kvalitet.Ali, gledati u zube Zvezdinom rezultatu u Evroligi moze samo totalni degenerik ili neko ko nikad u zivotu nije sutnuo nikakvu loptu, cak ni onu za plazu.
November 28, 2025Nov 28 poenta je da je cela evroliga domacinski nastrojena, pobede na strani su mali mirakul, cak i kada ides kod nekoga ko je prezaljen Edited November 28, 2025Nov 28 by uini
November 28, 2025Nov 28 1 minute ago, uini said:poenta je da je cela evroliga domacinski nastrojena, pobede na strani su mali mirakul, cak i kada ides kod nekoga ko je prezaljenDovoljno je pogledati tabelu i sve je jasno. Na dnu tabele su dve ekipe koje su u dubokoj krizi i jedna ne-ekipa koja igra rekreativno ovu sezonu, sve druge ekipe s izuzetkom mozda Baskonije racunaju na visok plasman, sto bi bilo ulazak makar u plej-in. Te dve ekipe koje su krizi, Partizan i Makabi, sigurno ne spadaju u laka gostovanja a pogotovo nece biti kad se Makabi vrati u Tel Aviv, ostaje prakticno jedino Asvel kao neko must win gostovanje. Pri cemu mi ne spadamo u ekipe koje su uspele da izbegnu gomilu povreda sto je takodje bila velika prednost nekih ekipa u ranoj fazi sezone, naprotiv. Nije to do nastrojenosti, jednostavno je liga sastavljena od odlicnih, ambicioznih i kompetitivnih ekipa i nikog nije lako dobiti na njegovom terenu.
November 28, 2025Nov 28 Mi smo prošle godine bili jedna od uspešnijih gostujućih ekipa, ali nam to nije mnogo vredelo jer smo imali loš domaći teren.
November 28, 2025Nov 28 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Hoće li doći ijedan normalan s tog Vox-aVini, ovaj te proziva.
November 28, 2025Nov 28 7 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Vini, ovaj te proziva.svi znamo da nisam normalan