Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

9 minutes ago, Heaviside said:

samo da podržim harpera. sramotno je napadati ga ovako.

ali i da ispravim - nije radio za Evroligu nego je samo pohađao neki njihov edukacioni program za marketing.

Ma, ja sam to povrsno ispratio, znalo se da Covic odlucuje o svemu i bilo je nebitno ko je u klubu, ta jadna osoba nikada ne bi postavila nekog sa integritetom i tezinom u javnosti. Poenta je da je na tom kursu pokupio kontakte sa nekim ljudima koji su posle radili za Evroligu, verovatno rade jos uvek, i da je Covicu to bio argument da ga postavi za direktora kluba.

Ali Covic dr Nebojsa ce o nekom da govori nesto sa visine. Ljudsko dno. Nisam mogao da docekam dan da to govedo odjebe od kluba. I ovaj Drcelic je naprednjacki lik ali se bar ne siri okolo i ne pokusava da nas ubedi da se u sve razume, radi ono sto mu je posao i ne gura se u svaku emisiju i svako saopstenje. Nije ni cudo da ove godine izgledamo nikad bolje i da nikad bolja amtosfera nije bila u ekipi.

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

moraću da guglam majeutika, nema kud. iskače kao key word već par dana

1 hour ago, harper lee said:

Ma, ja sam to povrsno ispratio, znalo se da Covic odlucuje o svemu i bilo je nebitno ko je u klubu, ta jadna osoba nikada ne bi postavila nekog sa integritetom i tezinom u javnosti. Poenta je da je na tom kursu pokupio kontakte sa nekim ljudima koji su posle radili za Evroligu, verovatno rade jos uvek, i da je Covicu to bio argument da ga postavi za direktora kluba.

Ali Covic dr Nebojsa ce o nekom da govori nesto sa visine. Ljudsko dno. Nisam mogao da docekam dan da to govedo odjebe od kluba. I ovaj Drcelic je naprednjacki lik ali se bar ne siri okolo i ne pokusava da nas ubedi da se u sve razume, radi ono sto mu je posao i ne gura se u svaku emisiju i svako saopstenje. Nije ni cudo da ove godine izgledamo nikad bolje i da nikad bolja amtosfera nije bila u ekipi.

Ja sam se proletos sudio sa Čovićem i on je uvek bio u fazonu da nije SNS. I u davanju iskaza i u citcetu pre i posle ročišta.

10 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja sam se proletos sudio sa Čovićem i on je uvek bio u fazonu da nije SNS. I u davanju iskaza i u citcetu pre i posle ročišta.

Covic je vetrokaz, on ce biti jednom nogom sa svakim ko je trenutno na vlasti a drugom nogom ce pipkati suvo tlo da se prebaci kad dodje vreme. To mu je ceo zivot bio modus operandi.

8 minutes ago, harper lee said:

Covic je vetrokaz, on ce biti jednom nogom sa svakim ko je trenutno na vlasti a drugom nogom ce pipkati suvo tlo da se prebaci kad dodje vreme. To mu je ceo zivot bio modus operandi.

Ја сам покушао да ископам нешто што га повезује са СНС по новинама али нисам нашао ништа после 2013 када је именован у привремени орган Београда после Ђиласове смене. Није чак ни потписивао оне подршке силне или барем нисам нашао потпис његов.

• Popular Post
36 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja sam se proletos sudio sa Čovićem

kecman

Raziđite se, građani, imamo pobednika.

4 hours ago, Heaviside said:

samo da podržim harpera. sramotno je napadati ga ovako.

ali i da ispravim - nije radio za Evroligu nego je samo pohađao neki njihov edukacioni program za marketing.

zar nije radio za el na onom ff organizovanom u beogradu nešto, marketing, oficir za organizaciju tako nešto?

5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

zar nije radio za el na onom ff organizovanom u beogradu nešto, marketing, oficir za organizaciju tako nešto?

Proverio sam sad. Svi smo u pravu :D

Pre Zvezde je radio u kafiću, bio PR menadžer Raduljice, a zatim je istovremeno radio 3 posla - neki šefić u teretani, administrativac u KLS i delegat Evrolige za marketing (pratio da li klubovi iz Beograda primenjuju standarde evrolige prilikom promocije EL i EC utkamica). U Zvezdi počinje na niskoj poziciji primerenoj pređašnjem iskustvu, pa ga Ćoki unapređuje prvo u sportskog a onda zatim i generalnog direktora kluba.

postojao je ameri;ki san a ovo je srbski san

58 minutes ago, Heaviside said:

Proverio sam sad. Svi smo u pravu :D

Pre Zvezde je radio u kafiću, bio PR menadžer Raduljice, a zatim je istovremeno radio 3 posla - neki šefić u teretani, administrativac u KLS i delegat Evrolige za marketing (pratio da li klubovi iz Beograda primenjuju standarde evrolige prilikom promocije EL i EC utkamica). U Zvezdi počinje na niskoj poziciji primerenoj pređašnjem iskustvu, pa ga Ćoki unapređuje prvo u sportskog a onda zatim i generalnog direktora kluba.

Klasičan potez diktatora. Tako i hulja postavlja ministre. Po mogućstvu da bude što gluplji i sa što manje moralnih zadrški. Ali se Čokiju to odbilo o glavu jer je ovaj ipak dovoljno pametan da ga nadživi.

7 minutes ago, uini said:

postojao je ameri;ki san a ovo je srbski san

A šta znam, sve ok dok Čović nije odlučio da napravi direktora od njega. Trenirao je ozbiljno i zapostavio školu kao skoro svi njegovog nivoa talenta. Bio sam u maltene istoj poziciji gde si koristan i zapravo uspešan na nivou juniora i tu stvarno moraš da imaš sreće da imaš nekoga kome veruješ, a da se koliko toliko razume u sport i ima muda da ti brutalno iskreno kaže da se od lopte nećeš leba najesti. On to nije imao, posle se trudio da napravi alternativnu karijeru, Raduljica mu je malo pomogao i sve je išlo sasvim ok i po redu dok Čović nije shvatio da će ga ovaj slušati pa ga od specijaliste za marketing u košarci uzdigao u sportskog direktora. Sad sluša drugog gazdu…

Edited by Heaviside

ma jasno, nisam se ni interesovao za lika, kao ni za mnoge druge koji su prolazili kroz klubove

uvek bode oči kada neko golim okom nema kvalifikacije za neku očigledno važnu funkciju.

dete bilo u fazonu za vikend, daj da pogledamo taj černobilj mini-series, pa u prvoj ili drugoj epizodi ima ta opaska, osoba ženskog pola se obraća jagnjeća brigada političaru, "ja sam nuklearni fizičar a vi ste, koliko čujem, radili u fabrici cipela pre nego što ste postali rukovodilac na ovom nivou" a on će nešto tipa "power to the people"

posle mu je neki drugi ćaci odmah lupio dangu jer je njemu neki vrhovniji ćaci lupio dangu ali eto, to je jedini kontinuitet koji baštinimo kao država, to poslušništvo, koje obično dolazi od nemača poima, koji omogućavaju da malverzacije teku neometano i da glavni nikada ne bude odgovoran, zato je i glavni.

Možda mu se dopalo što je "Bagzi".

Nwora ima fondaciju koja pomaze talentovanim klincima iz Afrike da se pokazu skautima i odu na koledz.hail

Dakle, ne da imamo ekipu gotivaca ove godine nego ne znam cime smo je zasluzili.

5 hours ago, uini said:

ma jasno, nisam se ni interesovao za lika, kao ni za mnoge druge koji su prolazili kroz klubove

uvek bode oči kada neko golim okom nema kvalifikacije za neku očigledno važnu funkciju.

dete bilo u fazonu za vikend, daj da pogledamo taj černobilj mini-series, pa u prvoj ili drugoj epizodi ima ta opaska, osoba ženskog pola se obraća jagnjeća brigada političaru, "ja sam nuklearni fizičar a vi ste, koliko čujem, radili u fabrici cipela pre nego što ste postali rukovodilac na ovom nivou" a on će nešto tipa "power to the people"

posle mu je neki drugi ćaci odmah lupio dangu jer je njemu neki vrhovniji ćaci lupio dangu ali eto, to je jedini kontinuitet koji baštinimo kao država, to poslušništvo, koje obično dolazi od nemača poima, koji omogućavaju da malverzacije teku neometano i da glavni nikada ne bude odgovoran, zato je i glavni.

Postoje poslovi za koje su akademske kvalifikacije must have i poslovi za koje nisu, gde primat ima steceno iskustvo pa cak ponekad i ime coveka koji je na tom polozaju. Kao sto mozemo videti na primeru kluba na cijem smo topiku, dovoljno je bilo promeniti prvog coveka menadzmenta pa da uticaj tih perifernih likova bude ili pozitivan ili neprimetan jer sad u klubu na celu nije pseudo-politicar najgore vrste koji zaposljava nebitne likove da bi imao koga da baci pod autobus kad zasere, obicno iste one ljude koji se ne pitaju ni za sta, a da za to dobije punu podrsku od navijaca koji bulazne o kvalifikacijama ili nedostatku istih. Kod nas je uvek bio i jos uvek je najveci problem top menadzment jer je sastavljen uglavnom negativnom selekcijom i neprofesionalnim, katkad i nezakonitim kadriranjem, middle management ne samo da nikad nije bio problem vec je vrlo cesto bio jedini kamen na koji organizacija moze da se osloni. Ko danas uopste pominje Bagzija i Dozeta, nekadasnje dezurne krivce za svako posrtanje kluba? Naravno niko. Mantra o njihovoj sveobuhvatnoj krivici otisla je iz kluba zajedno sa Janisom i losim rezultatima.

Govorim ovo iz ugla nekog ko je veci deo karijere proveo kao deo top management menazerije tako da ne govorim iz svoje koristi. Ko je god sa tog nivoa uspevao da kontrolise sujetu, napravi dobar sistem delegiranja i upravlja ljudima na korektan, posten i odgovoran nacin mogao je da se pohvali uspehom, ko god se bavio time ko je sta u firmi, koliku platu ili kakve kvalifikacije ima usrao se kao grlica. Postoje razni fakulteti za menadzment gde se svasta nesto o tehnikama upravljanja moze nauciti ali na kraju balade kad si na vrhu uvek ostajes sam sa sobom, svojim karakterom i integritetom a te stvari se ne uce na fakultetu vec kod kuce.