Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

35 minutes ago, Ratamahatta said:

Ukljucio sam se na 54:62, ugazili smo ih u medjuvremenu kao da su Rabotnicki

Svi su dali nesto, bas lepa pobeda

Pa kad si gledao reprizu četvrtfinala 93/94.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, harper lee said:

Nwora je neverovatno potcenjen igrac, dati ekstra godisnju platu Tomovicu sto je nagovorio Sferopulosa da ga dovede. Igrac s onolikim telom i onakvim rasponom ruku koji ima odlican sut, jos bolji prodor, opasan dribling za svoju visinu i veliki je asset u odbrani. U ovom trenutku Nwora u punoj formi je jedan od najboljih two-way igraca u Evropi, sto realno i pokazuje.

Veliki kiks sportskog sektora Efesa. Imali su ga pred očima godinu dana.

Edited by Heaviside

Omiljeni sekund tekme mi je korner trojka Kaline. Mnogo mi je drago da se vratio. Inače je bio inicijator revolucije u našoj košarci. Lola Ribar.

Jos jedna dobra informacija iz ove utakmice, Grejem i Batler uopste nisu lelemudi u odbrani i znaju da je igraju. Sa njima nikada necemo imati zid na perimetru kao sa Kodijem i Nworom ali necemo biti ni porozni.

• Author

i bićemo 40 minuta opasnost u napadu

1 minute ago, kralj said:

Omiljeni sekund tekme mi je korner trojka Kaline. Mnogo mi je drago da se vratio. Inače je bio inicijator revolucije u našoj košarci. Lola Ribar.

To je bila odlična akcija, već sam bio odustao od koša kad su CMM i Čima standardno tupili svoje u mestu, a onda je od lopte Semi napravio brutalan blok za Kalinu u korneru.

Prava Obradovićeva akcija, doduše do večeras sam mislio onog poznatijeg Obradovića.

Ojeleye je najvazniji od sviju, sve radi

18 minutes ago, kralj said:

To je sad prikazao lepo Dimić u emisiji, nacrtano da svi vide. Timska igra i IQ akcije, tu smo kliknuli i sad samo da se vozi u zdravlju.

Žao mi je što Džoel propušta ovo uživanje, jadnik bio tu kad se rintalo.

Biće tu kad bude najslađe. Momčina je to, oporaviće se.

2 minutes ago, Valk said:

To je sad prikazao lepo Dimić u emisiji, nacrtano da svi vide. Timska igra i IQ akcije, tu smo kliknuli i sad samo da se vozi u zdravlju.

Žao mi je što Džoel propušta ovo uživanje, jadnik bio tu kad se rintalo.

Zamisli cuva te Nwora pa naletis na Semija pa te saceka Boki...

-Meni je glavni utisak iz hale da smo se vratili kad je Kalina rešio defanzivni skok.

Imao sam utisak da je imao 10 skokova, kad pogledam statistiku ono samo 3.

-Imamo neverovatan ofanzivni potencijal.

-I još jedna razlika u odnosu na sve utakmice sa Olimpijakosom kući.

Ono "Ooooo Olimpijakos, nanananana Zvezda šampion" je postala naša borbena pesma, nije više ljubavna pesma dve navijačke grupe.

Kakva tekma, strasna tekma. Kad se fokusiramo i krenemo da meljemo odbranu ostali mogu samo da se slikaju.

Sve ste ispisali da nemam sta da dodam ali ovih par minuta kad su Batler i Grejem isprangijali Olimpijakos su cist seks.

26 minutes ago, Ivo Petović said:

To je bila odlična akcija, već sam bio odustao od koša kad su CMM i Čima standardno tupili svoje u mestu, a onda je od lopte Semi napravio brutalan blok za Kalinu u korneru.

Prava Obradovićeva akcija, doduše do večeras sam mislio onog poznatijeg Obradovića.

Sve je bila improvizacija. Ostavio mu je metar Šemi i ovaj digao Peja trojku iz publike u utakmici u kojoj je napadački bio nula. A znao sam da će da kapne.

Edited by kralj

Ali Batler koji se nije mogao sastaviti i onda u 4-5. sekundi napada u kontri stavlja Vezenkovu trojku u facu jer je ovaj napravio korak viska u nazad. Bugarin korak u nazad i Batler se momentalno digao na sut. Kako volim pametne igrace 😍

Tu smo prisli na -1

Edited by MiddleClass

Dobili smo sve učesnike prošlogodišnjeg fajnal fora. Ozbiljna priča.