November 30, 2025Nov 30 41 minutes ago, uini said:super mi je kod ovakvih videa, što se skoro po pravilu napravi kolaž od poteza koje će najmanje ili nikada koristiti na utakmici.Ovo je beskontsktni trening, a beskontaktna utakmica ne postoji.
November 30, 2025Nov 30 3 hours ago, Venom said:Jedan pas može da se zove Ćoki, drugi Ćaći.Primećujem da beli čovek drži belog psa, a crni crnog.Ne znam kako ovo da ti kazem ali najvaznija osobina vica je da bude duhovit, kreativan i inteligentan. Ovo sto si ti napisao duhovito je, kreativno i inteligentno koliko i grabova daska.
November 30, 2025Nov 30 2 minutes ago, sigurnost said:Ovo je beskontsktni trening, a beskontaktna utakmica ne postoji.Naravno da kontakt na individualnom treningu, timskom treningu i na utakmici nije isti ali, druze, u prvoj sekundi snimka ovog beskontaktnog treninga se vidi kontakt. Razumem tu fiat pessimismus et pereat mundi naviku navijaca Zvezde odredjene generacije ali nema potrebe u ovom slucaju. Samo neka nam je dobri vojnik Bolomboj ziv, zdrav, veseo i uzbrdo brz pa kad se vrati vratio se, zakrpicemo se udomljivacima pasa i Izunduom dok on ne bude spreman.
November 30, 2025Nov 30 8 minutes ago, harper lee said:Naravno da kontakt na individualnom treningu, timskom treningu i na utakmici nije isti ali, druze, u prvoj sekundi snimka ovog beskontaktnog treninga se vidi kontakt.Razumem tu fiat pessimismus et pereat mundi naviku navijaca Zvezde odredjene generacije ali nema potrebe u ovom slucaju. Samo neka nam je dobri vojnik Bolomboj ziv, zdrav, veseo i uzbrdo brz pa kad se vrati vratio se, zakrpicemo se udomljivacima pasa i Izunduom dok on ne bude spreman.Nemam nikakav pesimizam.Samo odgovaram uniju na njegov komentar kolaža iz klipa.Ja sam vrlo zadovoljan i sa optimizmom čekam Džoela oko Nove godine. Edited November 30, 2025Nov 30 by sigurnost
November 30, 2025Nov 30 koliko ja znam, postoji deo treninga na kome se insistira na gruboj igri, sto vise kontakta i ne sviraju se faulovi. obicno se pocinje sa manjim intenzitetom a zavrsava se tako.
November 30, 2025Nov 30 16 minutes ago, sigurnost said:Ovo je beskontsktni trening, a beskontaktna utakmica ne postoji.ma jasno, samo sam hteo da kažem kako npr nemilice cepa trice a šutne manje od jedne po tekmii slično.
November 30, 2025Nov 30 41 minutes ago, harper lee said:Ne znam kako ovo da ti kazem ali najvaznija osobina vica je da bude duhovit, kreativan i inteligentan. Ovo sto si ti napisao duhovito je, kreativno i inteligentno koliko i grabova daska.Ne znam kako ovo da ti kažem, ali da bi kritika imala dejstvo mora da se razlikuje od ostatka poruka koje neko upućuje, i to manje više svima koji kritičaru u nekom trenutku idu na žulj ili nerve. Pošto kod tebe vlada tzv. 0-bit entropy, kao otprilike kod novčića sa dve glave, onda i kritika koji upućuješ nema nikakvog efekta na ljude koji te ovde duže znaju. Kao što niko ne obraća pažnju na bacanje novčića sa dve glave jer znaju šta će da padne, tako ni na tvoje kritike, čak i ako su opravdane, niko ne obraća više pažnju, jer je to tvoje standardno stanje u kojem se nalaziš. Glup si, tup si, nisi duhovit, dosadan si, smešan si osim ako nisi duhovit itd. itd. Standardno stanje koje iz tebe kulja kad god ti nešto nije po volji, jedino što nisi primetio da se s tobom više ljudi više ne mačuju kao ranije. Za to bi morali prvo da čujemo nešto što nismo čuli već milion puta.
November 30, 2025Nov 30 ok ako Boloboy može da trenira, zasto je i dalje u Americi, zašto ne dodje da trenira ovde
November 30, 2025Nov 30 1 hour ago, sasha said:A valjda je završio sa malerima, i previše za jednog igračaKeenan Evans be like hold my beer.
November 30, 2025Nov 30 15 minutes ago, levi said:ok ako Boloboy može da trenira, zasto je i dalje u Americi, zašto ne dodje da trenira ovdePa valjda dolazi ovih dana, tako kažu
November 30, 2025Nov 30 45 minutes ago, Venom said:Ne znam kako ovo da ti kažem, ali da bi kritika imala dejstvo mora da se razlikuje od ostatka poruka koje neko upućuje, i to manje više svima koji kritičaru u nekom trenutku idu na žulj ili nerve. Pošto kod tebe vlada tzv. 0-bit entropy, kao otprilike kod novčića sa dve glave, onda i kritika koji upućuješ nema nikakvog efekta na ljude koji te ovde duže znaju. Kao što niko ne obraća pažnju na bacanje novčića sa dve glave jer znaju šta će da padne, tako ni na tvoje kritike, čak i ako su opravdane, niko ne obraća više pažnju, jer je to tvoje standardno stanje u kojem se nalaziš. Glup si, tup si, nisi duhovit, dosadan si, smešan si osim ako nisi duhovit itd. itd. Standardno stanje koje iz tebe kulja kad god ti nešto nije po volji, jedino što nisi primetio da se s tobom više ljudi više ne mačuju kao ranije. Za to bi morali prvo da čujemo nešto što nismo čuli već milion puta.Gresis. Ja bih rado napisao da ti je vic bio duhovit i manje podao ali sta da radim kad moram da pisem istinu.
November 30, 2025Nov 30 Da ne dižem paniku, Moneke je bio u urgentnom centru zbog bola u stopalu, ali je navodno sve u redu.
November 30, 2025Nov 30 Just now, Dankan Ajdaho said:Da ne dižem paniku, Moneke je bio u urgentnom centru zbog bola u stopalu, ali je navodno sve u redu.Što ne bi dizao paniku?