Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

7 minutes ago, MiddleClass said:

Ali Batler koji se nije mogao sastaviti i onda u 4-5. sekundi napada u kontri stavlja Vezenkovu trojku u facu jer je ovaj napravio korak viska u nazad. Bugarin korak u nazad i Batler se momentalno digao na sut. Kako volim pametne igrace 😍

Tu smo prisli na -1

Mislim da su posle ove utakmice bekovski parovi vec skicirani. Kodi i Nwora vole otvoren teren i jaci su u odbrani, Grejem i Batler su zujalice koje jedna drugoj mogu da naprave dosta otvorenih pozicija. Zavisice, naravno, od mec-apova ali u tim kombinacijama mozemo da igramo dve potpuno razlicite utakmice u dva potpuno razlicita ritma. Mislim da je ta promena s odlaskom Kodija i Nwore na klupu i uparivanjem Batlera i Grejema potpuno zbunila Olimpijakosovu odbranu, njihova petorka je bila prevelika i preteska da nas pohvata na terenu.

Strasan posao su napravili Odzelej i Moneke u skoku, da se ne zaboravi posle ove utakmice gde dosta toga ima da se kaze. Ona situacija kad su njih trojica okruzila Milutinova i uzeli mu skok pod nasim kosem je bila maltene komicna, kao tri vuka da su skocila na njega.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

• Popular Post

Ovo je F4 ekipa. Energija, hemija hustle, kvalitet, odličan trener, sve imamo... Četvrta četvrtina je nešto najbolje ikada što je Zvezda odigrala. Ova utakmica je možda i najbolja do sad u celoj EL...

This is our fckin time!

12 minutes ago, Heaviside said:

Dobili smo sve učesnike prošlogodišnjeg fajnal fora. Ozbiljna priča.

Najvažnije je što smo dobili trenera sa prošlogodišnjeg FF.

Sa Semijem bi u rat isao!

Laprovitola se (opet) povredio, ne igra protiv nas

1 hour ago, Valk said:

To je sad prikazao lepo Dimić u emisiji, nacrtano da svi vide. Timska igra i IQ akcije, tu smo kliknuli i sad samo da se vozi u zdravlju.

Žao mi je što Džoel propušta ovo uživanje, jadnik bio tu kad se rintalo.

I onaj Batlerov prodor kad je dodao Monekeu da zakuca, navukao je dvojicu/trojicu na sebe i u savrsenom momentu nasao ovog samog

44 minutes ago, Heaviside said:

Dobili smo sve učesnike prošlogodišnjeg fajnal fora. Ozbiljna priča.

Dobili smo i ostala 3 ucesnika ovosezonskog F4

29 minutes ago, pantelia said:

Laprovitola se (opet) povredio, ne igra protiv nas

Ја се више и не обазирем на то против кога играмо. Нека дође ко хоће.

Ту смо и јачи смо!

Barsa je metiljava, mene tamo jedino Brizuela plasi zbog one tekme pre 2 sezone kad nas je sahranio i malo me plasi to sto je Veseli naucio da igra kosarku kad je skurcao s atleticizmom. Sad poludistancu i bacanja gadja kao bek, produzio je sebi karijeru time

Mislim da smo jaci i da to treba da se dobije, Panter nije ni blizu sto je bio, nadam se da ce Ojeleye, Kalenic i Moneke uspeti da iskontrolisu prestareli tandem Toko - Klajburn

Cudi me njihov skor u EL iskreno, dosta bi mi lakse bilo da poverujem da imaju 5-8 nego 8-5. U ACB prosipaju gomilu tekmi, nemaju svezine ocigledno, mator iscedjen roster.

Mislim da oni nece biti ni u 10 na kraju osim ako se ne pojacaju dodatno. Mi, Monako, oba grcinina, Real, oba zdrava turcina, Hapoel, Zalgiris, Valensija... Svi deluju jace od njih.

Dosta tekmi su dobili u zadnjim sekundama, u tome su dobri.

Edited by Ratamahatta

1 hour ago, harper lee said:

Strasan posao su napravili Odzelej i Moneke u skoku, da se ne zaboravi posle ove utakmice gde dosta toga ima da se kaze. Ona situacija kad su njih trojica okruzila Milutinova i uzeli mu skok pod nasim kosem je bila maltene komicna, kao tri vuka da su skocila na njega.

Milutinov je imao odličnu sezonu, do sada. Večeras smo ga vratili na podešavanja sa Eurobasketa sleep

Edited by ducca

2 hours ago, Ratamahatta said:

Ojeleye je najvazniji od sviju, sve radi

Multipraktik. Neverovatno zahvalan timski igrač, uz to vrhunski IQ. Snaga, a i glava.

Devonte asist i proslava kad je Dontas dao koš +1

https://youtu.be/3vnmlE8cdG8?t=214

živ je

Edited by levi

4 minutes ago, ducca said:

Milutinov je imao odličnu sezonu, do sada. Večeras smo ga vratili na podešavanja sa Eurobasketa sleep

Ne može protiv sebe.

Kiti trubače na Đurđevdan.

Chima 35 minuta bez šutnute trojke, na utakmici gde je šutnuto 35 trojki samo on i Plavšić nisu uzeli ni jednu

kako mu je Saša ušao u glavu svaka čast obojici