Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, uini said:

kalinari je igrač koji, ako ekipa igra solidno ili dobro - amplifikuje taj dobar nivo.

ako ekipa igra loše, on obično izgleda još gore

E da, baš tako, dobro rečeno.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

11 minutes ago, uini said:

ako ekipa igra loše, on obično izgleda još gore

Izgleda jer svi pilje u njega da završi sve na obe strane terena, da vadi ekipu iz kanala bez grešaka. To je nefer. Normalno, ove sezone je skroz drugačiji sastav i on se bolje i rasterećenije oseća pa može da radi šta najbolje zna.

U svakom slučaju, NE DAM KALINU!

4 minutes ago, Valk said:

Izgleda jer svi pilje u njega da završi sve na obe strane terena, da vadi ekipu iz kanala bez grešaka. To je nefer. Normalno, ove sezone je skroz drugačiji sastav i on se bolje i rasterećenije oseća pa može da radi šta najbolje zna.

Svi ga volimo i niko ga ne da. Ali ajde da ne sektašimo, kao grobari i Robija.

Just now, Nikodije said:

ajde da ne sektašimo, kao grobari i Robija.

Sad me već hvataš na kvarno lolol

Dozvolite da vas obrlatimo!

Sve kul.

Just now, Valk said:

Sad me već hvataš na kvarno lolol

Dozvolite da vas obrlatimo!

Sve kul.

Ne može Nikodije da mu oprosti KiM fantom

Just now, Milošica said:

Ne može Nikodije da mu oprosti KiM fantom

Ja sam demokratski orijentisan i svakome dozvoljavam da ima stav o bilo čemu, posebno kada ga hrabro i javno iznosi, svestan mogućih posledica. U tom smislu cenim i Kalinino mišljenje bez obzira što mu je mišljenje bušan kurton i sastoji se od lupetanja i opštemestašenja ("prihvatimo realnost na Kosovu").

30 minutes ago, Valk said:

nije ovo bio nikakav diss ka kalinariju, ja ga prosto obožavam i kao personu i kao košarkaša.

samo sam hteo da podvučem njegovu specifičnost, jer, stvari koje on radi izuzetno, ne vrede puno ako ekipa generalno igra loše.

ako ekipa cepa slično kao zvezda ovih 10ak tekmi, onda on uđe u telefonsku govornicu i izađe super-heroj i radi sve one stvari koje smo gledali sinoć ili protiv makabija i tako.

kako je lepo gledati nedaru u protivnickoj ekipi. wub

5 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Da ne bi kukali što sam sebe kačim, ne može fajl veći od 10 MB...

Gde sad to da ti se desi, a ne juce kad si kacio onu pesmu o dobricu, umalo nisam slogirao od susramlja.

e braćo cigani, vi će da profitirate od naše miskomunikacije sa svevišnjim........izgleda da nas je opasno pogrešno razumeo, pa gura pogrešnog Obradovića da osvoji EL

sve je ovo jedan veliki nesporazum......error in personam što bi rekli pravnici ;)

Edited by Ted

ja uvek zamisljam da, ako je neki partizanovac religiozan, to se sazna i izbace ga iz partije+ :p

..that being said, zvezdasi bi se rado preimenovali u kk crveni krst ali je to zauzeto

12 minutes ago, Ted said:

e braćo cigani, vi će da profitirate od naše miskomunikacije sa svevišnjim........izgleda da nas je opasno pogrešno razumeo, pa gura pogrešnog Obradovića da osvoji EL

sve je ovo jedan veliki nesporazum......error in personam što bi rekli pravnici ;)

Juče sam gledao u nekom društvu, svi igraju fantasy, ostala im neka crkavica za trenera i većaju ja li da uzmu Žoca ili Golemca. Kaže mi jedan da Miša ima Kodija od prvog dana.

Kalina je nesvakidašnji košarkaš u svakom smislu. Karijeru je vodio tako što je birao klubove na osnovu uloga koje su bile potpuno različite od kluba do kluba i tako proširivao repertoar. Logično je da bude sa nekim igračima kompatibilniji i u nekim ulogama da se oseća prirodnije. U ovakvom cast listu je Kristof Valc lično.