November 14, 2025Nov 14 5 minutes ago, uini said:kalinari je igrač koji, ako ekipa igra solidno ili dobro - amplifikuje taj dobar nivo.ako ekipa igra loše, on obično izgleda još goreE da, baš tako, dobro rečeno.
November 14, 2025Nov 14 11 minutes ago, uini said:ako ekipa igra loše, on obično izgleda još goreIzgleda jer svi pilje u njega da završi sve na obe strane terena, da vadi ekipu iz kanala bez grešaka. To je nefer. Normalno, ove sezone je skroz drugačiji sastav i on se bolje i rasterećenije oseća pa može da radi šta najbolje zna.U svakom slučaju, NE DAM KALINU!
November 14, 2025Nov 14 4 minutes ago, Valk said:Izgleda jer svi pilje u njega da završi sve na obe strane terena, da vadi ekipu iz kanala bez grešaka. To je nefer. Normalno, ove sezone je skroz drugačiji sastav i on se bolje i rasterećenije oseća pa može da radi šta najbolje zna.U svakom slučaju, NE DAM KALINU!Svi ga volimo i niko ga ne da™. Ali ajde da ne sektašimo, kao grobari i Robija.
November 14, 2025Nov 14 Just now, Nikodije said:ajde da ne sektašimo, kao grobari i Robija.Sad me već hvataš na kvarno Dozvolite da vas obrlatimo!Sve kul.
November 14, 2025Nov 14 Just now, Valk said:Sad me već hvataš na kvarno Dozvolite da vas obrlatimo!Sve kul.Ne može Nikodije da mu oprosti KiM
November 14, 2025Nov 14 Just now, Milošica said:Ne može Nikodije da mu oprosti KiM Ja sam demokratski orijentisan i svakome dozvoljavam™ da ima stav o bilo čemu, posebno kada ga hrabro i javno iznosi, svestan mogućih posledica. U tom smislu cenim i Kalinino mišljenje bez obzira što mu je mišljenje bušan kurton i sastoji se od lupetanja i opštemestašenja ("prihvatimo realnost na Kosovu").
November 14, 2025Nov 14 30 minutes ago, Valk said:Izgleda jer svi pilje u njega da završi sve na obe strane terena, da vadi ekipu iz kanala bez grešaka. To je nefer. Normalno, ove sezone je skroz drugačiji sastav i on se bolje i rasterećenije oseća pa može da radi šta najbolje zna.U svakom slučaju, NE DAM KALINU!nije ovo bio nikakav diss ka kalinariju, ja ga prosto obožavam i kao personu i kao košarkaša.samo sam hteo da podvučem njegovu specifičnost, jer, stvari koje on radi izuzetno, ne vrede puno ako ekipa generalno igra loše.ako ekipa cepa slično kao zvezda ovih 10ak tekmi, onda on uđe u telefonsku govornicu i izađe super-heroj i radi sve one stvari koje smo gledali sinoć ili protiv makabija i tako.
November 14, 2025Nov 14 I da se podsetimo nezvanicne Zvezdine himne koja nikad nije bila primerenija.https://youtu.be/GciIpp34Ml4?list=RDGciIpp34Ml4
November 14, 2025Nov 14 5 hours ago, Dankan Ajdaho said:Da ne bi kukali što sam sebe kačim, ne može fajl veći od 10 MB...Gde sad to da ti se desi, a ne juce kad si kacio onu pesmu o dobricu, umalo nisam slogirao od susramlja.
November 14, 2025Nov 14 e braćo cigani, vi će da profitirate od naše miskomunikacije sa svevišnjim........izgleda da nas je opasno pogrešno razumeo, pa gura pogrešnog Obradovića da osvoji ELsve je ovo jedan veliki nesporazum......error in personam što bi rekli pravnici Edited November 14, 2025Nov 14 by Ted
November 14, 2025Nov 14 ja uvek zamisljam da, ako je neki partizanovac religiozan, to se sazna i izbace ga iz partije+ :p
November 14, 2025Nov 14 ..that being said, zvezdasi bi se rado preimenovali u kk crveni krst ali je to zauzeto
November 14, 2025Nov 14 12 minutes ago, Ted said:e braćo cigani, vi će da profitirate od naše miskomunikacije sa svevišnjim........izgleda da nas je opasno pogrešno razumeo, pa gura pogrešnog Obradovića da osvoji ELsve je ovo jedan veliki nesporazum......error in personam što bi rekli pravnici Juče sam gledao u nekom društvu, svi igraju fantasy, ostala im neka crkavica za trenera i većaju ja li da uzmu Žoca ili Golemca. Kaže mi jedan da Miša ima Kodija od prvog dana.Kalina je nesvakidašnji košarkaš u svakom smislu. Karijeru je vodio tako što je birao klubove na osnovu uloga koje su bile potpuno različite od kluba do kluba i tako proširivao repertoar. Logično je da bude sa nekim igračima kompatibilniji i u nekim ulogama da se oseća prirodnije. U ovakvom cast listu je Kristof Valc lično.