Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Vratih ja drugo poluvreme da pogledam pažljivo, pošto sam pratio juče četri utakmice istovremeno (živeo EL tv).

Kakvu je treću četvrtinu odigrao Dobrić... Kao zaposednut... U odbrani sve stiže, tranzicija, eto ga u napadu se ubacuje gde treba, šiba trojke...

Istovremeno preživljavate minute Plavšića. On u napadu ne zna šta treba da radi, Davidovac ga bukvalno tokom igre navodi gde treba da ide. U odbrani je išao na preuzimanja i ostajao na bekovima koliko je mogao. Odrao je dupe pošteno...
Kalinić tihi heroj, kao i uvek. Ono što ja pričam, a ovde neki kažu prošle sezone bio loš... Lik je bukvalno vezivno tkivo u napadu. Sve zna, prebacuje loptu na vreme tamo gde treba, pravi dovoljan spejsing za druge igrače... I juče nakon one trojke Strazela, vaš izgubljen napad skroz. On uzima loptu na 4 sekunde do kraja na 8 metara od koša i kreće u dvokorak (moguće i trokorak) sa trojke i pogađa... Jako bitni poeni, tu se lomila utakmica.
Kad se u poslednja 3-4 minuta ušlo da vi imate jedan faul, tu je bilo jasno da ćete ih udaviti u odbrani. Batler preuzeo na sebe da igra iz izolacije i to je to.
Nisam očekivao da ovo dobijete (pre utakmice).

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

17631052829448798642469126829708.jpg

33 minutes ago, smooth.Op said:

Kakvu je treću četvrtinu odigrao Dobrić... Kao zaposednut... U odbrani sve stiže, tranzicija, eto ga u napadu se ubacuje gde treba, šiba trojke...

Neko od naših šutira, Dobrinjo trči na ofanzivni skok, ne hvata ga, trči nazad da vidi koga treba da brani, okreće se i gleda igrača koji pokušava izlazni pas ka bek u kontri, Dobrinjo skače presjeca pas, lopta ide u aut i on se baca za njom, stiže je i vraća je u igru. I sve to za 3 sekunde, drugi za taj period nisu u stanju da krenu u napad, a brat kao na baterijama.

Mislim da imamo savršen miks domaće osnove i kvalitetnih stranaca, a prije svega taj fajterski duh. Jbt kad vidiš ludog Saloa kako igra odbranu kraj terena ne možeš ostati imun.

Da ne bi kukali što sam sebe kačim, ne može fajl veći od 10 MB...

Čekaj jbt, ti si Laki

1 hour ago, smooth.Op said:

I juče nakon one trojke Strazela, vaš izgubljen napad skroz. On uzima loptu na 4 sekunde do kraja na 8 metara od koša i kreće u dvokorak (moguće i trokorak) sa trojke i pogađa... Jako bitni poeni, tu se lomila utakmica.

Ovo je verovatno bio ključni koš, nakon primljene trojke iz kontre i situacije gde je Sale malo zabagovao nakon tajmauta i ostavio lipsalog CMM-a u petorci..potpuno druga utakmica da to nije ušlo i da je Monako otišao na +3 ili 4, opet tajm, nervoza i sve uz to što ide. Ovako je Batler nakon ulaska vezao šest poena (4 + asist za Semija) i otišli smo na 7.

18 minutes ago, Milošica said:

Čekaj jbt, ti si Laki

5b0900a2-3f23-4dbe-a5c3-3076089b7c7e_tex

D

3 hours ago, smooth.Op said:

Kalinić tihi heroj, kao i uvek. Ono što ja pričam, a ovde neki kažu prošle sezone bio loš...

Sad vidiš kako je meni bilo cele prošle sezone ovde kad krenu da ga razvlače. Otpao mi prst od thumb downanja, brate smooth.

Kalina 💓

Istini za volju, imao je lošu prošlu sezonu. Deluje da je sada ušao mnogo spremnije, a moguće i da mu ceo tim više odgovara i da je motivisaniji jer vidi da nešto može da se napravi.

6 minutes ago, Valk said:

Sad vidiš kako je meni bilo cele prošle sezone ovde kad krenu da ga razvlače. Otpao mi prst od thumb downanja, brate smooth.

Kalina 💓

Kako li je tek bilo Uiniju da kampuje vec sezonama na neprijateljskoj teritoriji?s_p

JkKHAP0.gif

Kako je Batler lep.

Ne zajebavaj Laki21, nego ajde i ovde skupljaj glasice za pesmu o Dobricu vol.2

Predlazem

Ima potencijala - pogotovo medju damama.

98ef8e8978bd59f99e703dd6dd4df80f.gif

D

3 minutes ago, Milošica said:

Kako je Batler lep.

Što si ti zaljubljiv, Milošice, čudo jedno.

3 minutes ago, Valk said:

Što si ti zaljubljiv, Milošice, čudo jedno.

Venera u Lavu

58 minutes ago, Nikodije said:

Istini za volju, imao je lošu prošlu sezonu. Deluje da je sada ušao mnogo spremnije, a moguće i da mu ceo tim više odgovara i da je motivisaniji jer vidi da nešto može da se napravi.

kalinari je igrač koji, ako ekipa igra solidno ili dobro - amplifikuje taj dobar nivo.

ako ekipa igra loše, on obično izgleda još gore

Edited by uini