November 14, 2025Nov 14 Vratih ja drugo poluvreme da pogledam pažljivo, pošto sam pratio juče četri utakmice istovremeno (živeo EL tv).Kakvu je treću četvrtinu odigrao Dobrić... Kao zaposednut... U odbrani sve stiže, tranzicija, eto ga u napadu se ubacuje gde treba, šiba trojke...Istovremeno preživljavate minute Plavšića. On u napadu ne zna šta treba da radi, Davidovac ga bukvalno tokom igre navodi gde treba da ide. U odbrani je išao na preuzimanja i ostajao na bekovima koliko je mogao. Odrao je dupe pošteno...Kalinić tihi heroj, kao i uvek. Ono što ja pričam, a ovde neki kažu prošle sezone bio loš... Lik je bukvalno vezivno tkivo u napadu. Sve zna, prebacuje loptu na vreme tamo gde treba, pravi dovoljan spejsing za druge igrače... I juče nakon one trojke Strazela, vaš izgubljen napad skroz. On uzima loptu na 4 sekunde do kraja na 8 metara od koša i kreće u dvokorak (moguće i trokorak) sa trojke i pogađa... Jako bitni poeni, tu se lomila utakmica.Kad se u poslednja 3-4 minuta ušlo da vi imate jedan faul, tu je bilo jasno da ćete ih udaviti u odbrani. Batler preuzeo na sebe da igra iz izolacije i to je to.Nisam očekivao da ovo dobijete (pre utakmice).
November 14, 2025Nov 14 33 minutes ago, smooth.Op said:Kakvu je treću četvrtinu odigrao Dobrić... Kao zaposednut... U odbrani sve stiže, tranzicija, eto ga u napadu se ubacuje gde treba, šiba trojke...Neko od naših šutira, Dobrinjo trči na ofanzivni skok, ne hvata ga, trči nazad da vidi koga treba da brani, okreće se i gleda igrača koji pokušava izlazni pas ka bek u kontri, Dobrinjo skače presjeca pas, lopta ide u aut i on se baca za njom, stiže je i vraća je u igru. I sve to za 3 sekunde, drugi za taj period nisu u stanju da krenu u napad, a brat kao na baterijama.Mislim da imamo savršen miks domaće osnove i kvalitetnih stranaca, a prije svega taj fajterski duh. Jbt kad vidiš ludog Saloa kako igra odbranu kraj terena ne možeš ostati imun.
November 14, 2025Nov 14 1 hour ago, smooth.Op said:I juče nakon one trojke Strazela, vaš izgubljen napad skroz. On uzima loptu na 4 sekunde do kraja na 8 metara od koša i kreće u dvokorak (moguće i trokorak) sa trojke i pogađa... Jako bitni poeni, tu se lomila utakmica. Ovo je verovatno bio ključni koš, nakon primljene trojke iz kontre i situacije gde je Sale malo zabagovao nakon tajmauta i ostavio lipsalog CMM-a u petorci..potpuno druga utakmica da to nije ušlo i da je Monako otišao na +3 ili 4, opet tajm, nervoza i sve uz to što ide. Ovako je Batler nakon ulaska vezao šest poena (4 + asist za Semija) i otišli smo na 7.
November 14, 2025Nov 14 3 hours ago, smooth.Op said:Kalinić tihi heroj, kao i uvek. Ono što ja pričam, a ovde neki kažu prošle sezone bio loš...Sad vidiš kako je meni bilo cele prošle sezone ovde kad krenu da ga razvlače. Otpao mi prst od thumb downanja, brate smooth.Kalina 💓
November 14, 2025Nov 14 Istini za volju, imao je lošu prošlu sezonu. Deluje da je sada ušao mnogo spremnije, a moguće i da mu ceo tim više odgovara i da je motivisaniji jer vidi da nešto može da se napravi.
November 14, 2025Nov 14 6 minutes ago, Valk said:Sad vidiš kako je meni bilo cele prošle sezone ovde kad krenu da ga razvlače. Otpao mi prst od thumb downanja, brate smooth.Kalina 💓Kako li je tek bilo Uiniju da kampuje vec sezonama na neprijateljskoj teritoriji?
November 14, 2025Nov 14 Ne zajebavaj Laki21, nego ajde i ovde skupljaj glasice za pesmu o Dobricu vol.2Predlazem Ima potencijala - pogotovo medju damama.
November 14, 2025Nov 14 3 minutes ago, Milošica said:Kako je Batler lep.Što si ti zaljubljiv, Milošice, čudo jedno.
November 14, 2025Nov 14 3 minutes ago, Valk said:Što si ti zaljubljiv, Milošice, čudo jedno.Venera u Lavu
November 14, 2025Nov 14 58 minutes ago, Nikodije said:Istini za volju, imao je lošu prošlu sezonu. Deluje da je sada ušao mnogo spremnije, a moguće i da mu ceo tim više odgovara i da je motivisaniji jer vidi da nešto može da se napravi.kalinari je igrač koji, ako ekipa igra solidno ili dobro - amplifikuje taj dobar nivo.ako ekipa igra loše, on obično izgleda još gore Edited November 14, 2025Nov 14 by uini