November 13, 2025Nov 13 Batler ni nema skok sut, samo je pljene kao dete neko Ali kako je ono dao na drugi obruc, napravio je 47 sitnih koraka da ih izjebe sve
November 13, 2025Nov 13 Ne znam da li je vece uzivanje gledati utakmice ovog tima ili konferencije za stampu njegovog trenera.
November 13, 2025Nov 13 2 minutes ago, MeanM@ said:Posro vam se Obradović upravo po izdrkavanju na Plavši :)Da, trener nije rekao za svog igrača da nema pojma i da je zalutao ovde...kakav šok i neverica. Čovek je dovoljno emocionalno inteligentan da zna šta treba da kaže u ovom trenutku.Mi kao svirači kurcu iz fotelje možemo da damo naše opaske, sa više ili manje tačnosti. btw, Saletove konferencije su stvarno osveženje
November 13, 2025Nov 13 Just now, Ivo Petović said:Da, trener nije rekao za svog igrača da nema pojma i da je zalutao ovde...kakav šok i neverica. Čovek je dovoljno emocionalno inteligentan da zna šta treba da kaže u ovom trenutku.Mi kao svirači kurcu iz fotelje možemo da damo naše opaske, sa više ili manje tačnosti.btw, Saletove konferencije su stvarno osveženjeDe, de, zajebancija...
November 13, 2025Nov 13 btw, jesam ja dobro čuo krajičkom uha da je Bogunović rekao kako su Lončar i on konstatovali kako Semi nije kvalitet za EL? Ja imao neko ok mišljenje o Lokiju do sad, ali izgleda da je i on nemač pojma.
November 13, 2025Nov 13 “Nwora je u treningu, videcemo za sledecu utakmicu….Ali danas nije mogao posle JEDNOG treninga”
November 13, 2025Nov 13 nisam gledao, al moram da čestitam komšije. zapravo nisam gledao ni jednu vašu tekmu od početka ove sezone, ali rezultat je za sada impresivan. to mora da se prizna
November 13, 2025Nov 13 39 minutes ago, Valk said:Ljudi, ako se @harper lee uskoro ne oglasi, ja zovem Urgentni!38 minutes ago, harper lee said:Ovo je najveca pobeda Zvezde koju pamtim...Dajte Đenku s tvitera!
November 13, 2025Nov 13 5 minutes ago, ducca said:“Nwora je u treningu, videcemo za sledecu utakmicu….Ali danas nije mogao posle JEDNOG treninga” vrlo je moguce da je prvi put igrao 5na5 basket, kontakt i to, odnosno, da je do sada radio na oporavku, pa teretana / sut, pa nesto sa trenerima sparing bez kobtakta
November 13, 2025Nov 13 7 minutes ago, Ivo Petović said:btw, jesam ja dobro čuo krajičkom uha da je Bogunović rekao kako su Lončar i on konstatovali kako Semi nije kvalitet za EL?Ja imao neko ok mišljenje o Lokiju do sad, ali izgleda da je i on nemač pojma.Zato što referiše na Šemija kao glavnog igrača tima. On je idealan igrač uloge, da je malčice duži, dobijao bi 25M/Y u majamiju.