Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, harper lee said:

Je li ti mozda palo na pamet da je u ovih nekoliko utakmica trebalo uvesti Batlera u tim i koliko bi bilo teze to uraditi sa Nworom koji trosi najmanje po desetak lopti na utakmici i s pravom ocekuje da lopta ide njemu u ruke u zavrsnicama jer je vec pokazao protiv Zalgirisa da to moze?

33 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Nvora ne bi uzeo minute Batleru, već bi ih smanjio Kaliniću i možda koju Dobriću.

frust

I ja sam budala sto uopste trosim vreme.

• Replies 18.4k
  • Views 822k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Sportska medicina je prilično egzaktna nauka, koja fercera u civilizovanim ligama i zemljama. Kao i transparentnost klubova glede iste. Postoje i globalne igre, poput fantazija, koje se oslanjaju na klubove kada su u pitanju povrede i dužina odsustva. Ja, kao navijač, volim da mi klub dostavi tačne i transparentne podatke. Nije baš normalno da se za čitav mesec omaši sa dužinom odsustva zbog povrede koja je trebala da bude lakše prirode. Da je Zvezda upala u seriju poraza, mnogo više bi se potenciralo na ovim informacijama koje dostavlja klub, ovako jbg, pobeđuje se, pa kao, koga bole kurac.

Upravo tako, herojske pobede preostalih junaka čine da se ova tragedija gde je više od pola tima povređeno amortizuje inače bi se doslovno samo o tome govorilo, budući da je u pitanju presedan do sada nezabeležen u profesionalnom sportu.

Ako su igraci oporavljeni od povrede, sledi im povratak u takmicarski ritam.

A to nije do medicinskog tima vec do trenera. Dakle sad je samo do procene Saleta i pomocnika mu.

Nema tu neke velike mudrosti. U ABA ionako mnogo vise treba da igraju drugopozivci.

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Sportska medicina je prilično egzaktna nauka, koja fercera u civilizovanim ligama i zemljama. Kao i transparentnost klubova glede iste. Postoje i globalne igre, poput fantazija, koje se oslanjaju na klubove kada su u pitanju povrede i dužina odsustva. Ja, kao navijač, volim da mi klub dostavi tačne i transparentne podatke. Nije baš normalno da se za čitav mesec omaši sa dužinom odsustva zbog povrede koja je trebala da bude lakše prirode. Da je Zvezda upala u seriju poraza, mnogo više bi se potenciralo na ovim informacijama koje dostavlja klub, ovako jbg, pobeđuje se, pa kao, koga bole kurac.

Na koju povredu mislis? Ako mislis na povredu Nwore niko iz kluba nije davao nikakve prognoze o njegovom povratku i tezini njegove povrede dok se na B92 nije pojavila lazna informacija sa drustvenih mreza da je povredio Ahilovu tetivu koja je toliko uzbunila klub da su usred noci morali da demantuju. Nwora jeste imao laksu povredu od te, imao je manju rupturu misica i ta povreda je zalecena za desetak dana, koliko inace traje oporavak od takve povrede. Razlog zasto Nwora jos uvek nije poceo da igra nema veze sa tom povredom, on je vec u Dubaiju mogao da igra. Nije bilo nikakvih mesec dana za koliko su omasili a Nwora ce igrati kad Obradovic bude odlucio.

Medicina nije egzaktna nauka, ona je zapravo sistem prevencije, dijagnostike i lecenja sastavljen od skupa razlicitih nauka i tehnika. Medicina sporta je specijalisticka grana medicine a ne nauka sama po sebi, ni egzaktna ni bilo kakva druga.

Sto se transparentnosti tice, sve prognoze o povratku se daju u rasponu od nekoliko dana do nekoliko nedelja, u zavisnosti od tezine povrede i na osnovu prethodnih slucajeva kad su slicne povrede u pitanju, to tek nije nikakav egzaktni podatak na koji se moze racunati vec najobicnija procena koja nekad udje u taj previdjeni raspon a nekad ne. Sto je povreda teze prirode i duzi projektovani izostanak to su procene nestabilnije jer postoji hiljadu individualnih faktora (godine starosti, opste fizicko i zdravstveno stanje, istorija povreda i slicno) zbog kojih se od dva razlicita igraca sa istom povredom jedan vrati za mesec dana a drugi za mesec i po.

A za to sta bi ti kao navijac voleo, a pogotovo za fantazi igre, realno nikog u klubu ne boli kurac. Zvezda ima odlican medicinski i fizio tim koji maltene na dnevnom nivou prati stanje svih igraca, kako povredjenih tako i zdravih. Odluku od tome kada igrac pocinje da trenira pa igra posle izlecenja donosi strucni stab na osnovu opstih fizickih pokazatelja iz poslednje pozitivne analize igraca koji se vraca.

Uzgred, ljudi veoma cesto ne prave nikakvu razliku izmedju informacija iz kluba i "informacija" koje su negde naculi pa su se primile kao da ih je neko zaista oficijelno izneo. Jedini "argument" o laganju i netransparentnosti kluba je izneo Laki koji je optuzio Obradovica da ga je slagao kad je rekao da Nworu pokusavaju da spreme da igra protiv Makabija a on, eto, jos nije zaigrao. Dakle, Obradovic nije rekao da ce Nwora igrati vec da pokusavaju da ga osposobe jer nam je tada ta utakmica izgledala kao veoma bitna. Nisu uspeli i to je to. Ne znam zasto jos uvek nije zaigrao ali sticajem okolnosti znam da trenira sa ekipom jos od pre gostovanja u Dubaiju. A i da ne znam, postoje snimci Nwore kako trenira sa ekipom koje je svako mogao da vidi. On ne izostaje zbog povrede vec odlukom trenera a trener nije u obavezi da objasnjava nikakvom navijacu sa drustvenih mreza zasto neki igrac jeste ili nije u sastavu za ovu ili onu utakmicu.

30 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

herojske pobede preostalih junaka

Gusle standardni model

1 hour ago, harper lee said:

Na koju povredu mislis? Ako mislis na povredu Nwore niko iz kluba nije davao nikakve prognoze o njegovom povratku i tezini njegove povrede dok se na B92 nije pojavila lazna informacija sa drustvenih mreza da je povredio Ahilovu tetivu koja je toliko uzbunila klub da su usred noci morali da demantuju. Nwora jeste imao laksu povredu od te, imao je manju rupturu misica i ta povreda je zalecena za desetak dana, koliko inace traje oporavak od takve povrede. Razlog zasto Nwora jos uvek nije poceo da igra nema veze sa tom povredom, on je vec u Dubaiju mogao da igra. Nije bilo nikakvih mesec dana za koliko su omasili a Nwora ce igrati kad Obradovic bude odlucio.

Medicina nije egzaktna nauka, ona je zapravo sistem prevencije, dijagnostike i lecenja sastavljen od skupa razlicitih nauka i tehnika. Medicina sporta je specijalisticka grana medicine a ne nauka sama po sebi, ni egzaktna ni bilo kakva druga.

Sto se transparentnosti tice, sve prognoze o povratku se daju u rasponu od nekoliko dana do nekoliko nedelja, u zavisnosti od tezine povrede i na osnovu prethodnih slucajeva kad su slicne povrede u pitanju, to tek nije nikakav egzaktni podatak na koji se moze racunati vec najobicnija procena koja nekad udje u taj previdjeni raspon a nekad ne. Sto je povreda teze prirode i duzi projektovani izostanak to su procene nestabilnije jer postoji hiljadu individualnih faktora (godine starosti, opste fizicko i zdravstveno stanje, istorija povreda i slicno) zbog kojih se od dva razlicita igraca sa istom povredom jedan vrati za mesec dana a drugi za mesec i po.

A za to sta bi ti kao navijac voleo, a pogotovo za fantazi igre, realno nikog u klubu ne boli kurac. Zvezda ima odlican medicinski i fizio tim koji maltene na dnevnom nivou prati stanje svih igraca, kako povredjenih tako i zdravih. Odluku od tome kada igrac pocinje da trenira pa igra posle izlecenja donosi strucni stab na osnovu opstih fizickih pokazatelja iz poslednje pozitivne analize igraca koji se vraca.

Uzgred, ljudi veoma cesto ne prave nikakvu razliku izmedju informacija iz kluba i "informacija" koje su negde naculi pa su se primile kao da ih je neko zaista oficijelno izneo. Jedini "argument" o laganju i netransparentnosti kluba je izneo Laki koji je optuzio Obradovica da ga je slagao kad je rekao da Nworu pokusavaju da spreme da igra protiv Makabija a on, eto, jos nije zaigrao. Dakle, Obradovic nije rekao da ce Nwora igrati vec da pokusavaju da ga osposobe jer nam je tada ta utakmica izgledala kao veoma bitna. Nisu uspeli i to je to. Ne znam zasto jos uvek nije zaigrao ali sticajem okolnosti znam da trenira sa ekipom jos od pre gostovanja u Dubaiju. A i da ne znam, postoje snimci Nwore kako trenira sa ekipom koje je svako mogao da vidi. On ne izostaje zbog povrede vec odlukom trenera a trener nije u obavezi da objasnjava nikakvom navijacu sa drustvenih mreza zasto neki igrac jeste ili nije u sastavu za ovu ili onu utakmicu.

28.10.

Džordan Nvora uspešno obavlja terapije povređenog lista, a medicinski tim KK Crvena zvezda čini sve da ga osposobi za utakmicu 8.kola Evrolige sa Makabijem u Beogradu. Odluka o njegovom nastupu biće doneta na sam dan utakmice.

12.11.

“Džordan Nvora je počeo ozbiljno da trenira – videćemo da li će biti u sastavu. Raduje da nema nikakve probleme sa tim listom. Tepen fizičke pripreme to je na trenerima zaduženim za to. Ako ne ova, a to ćemo videti, u narednoj je na terenu".

16.11.

Iz kluba su napomenuli Obradović ni na ovoj utakmici neće računati na igrače koji nisu igrali ni protiv Monaka, a to su Grejem, Nvora, Moneke, Bolomboj, Kenan, Karter, Rivero i Izundu.

Čudnovati slučaj Džordana Nvore.

Edited by Dankan Ajdaho

32 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Čudnovati slučaj Džordana Nvore.

Nema tu ama bas niceg cudnog za nekog ko ume da cita.

Laki, Nvora propušta ostatak sezone, ne daj da te lažu.

Ja sam prestao da čitam sve te vesti oko povreda i procena oporavka, dovoljno je bizarno to što se sedam ljudi povredilo i razbolelo za mesec i po dana, od čega petorica teško. Postavili smo svetski rekord u povređivanju, a lideri u Evroligi. Sa ovim klubom ne može ništa normalno i objašnjivo.

Edited by Nikodije

...u skladu sa paranormalnim tendencijama kkcz možemo očekivati totalni raspad kada su budemo kompletirali

8 hours ago, Segundo said:

Treba kontaktirati Nerflix da snimi seriju po ppp pisanju o povredama igrača Zvezde, med timu, šta izlazi u javnost i razlozima (ne)transparentnosti u vezi sa istim. Ovako iz glave, šta se sve pisalo i ponavljalo u ovih mesec dana, ima materijala za bar 6 serijala po 10 epizoda.

Casting bi bio zanimljiv - Vudi Harelson bi odlicno legao kao DavdOvac, a Kuba Guding Junior kao Yago. D

7 hours ago, harper lee said:

On ne izostaje zbog povrede vec odlukom trenera a trener nije u obavezi da objasnjava nikakvom navijacu sa drustvenih mreza zasto neki igrac jeste ili nije u sastavu za ovu ili onu utakmicu

Jbg sad, klub nije u obavezi ništa da saopštava, trener nije u obavezi ništa da saopštava, škk. Ne treba nijedan novinar ovim da se bavi jer kkcz ima vrhunski tim trenera i medicinskih stručnjaka, i šta sad vi hoćete s vašim pitanjima. Što se tiče bolenja kurca, klubovi koje simpatišem iz drugih liga i sportova uredno i transparentno podnose izveštaje o povređenosti igrača i dužini izostanka, i u većini slučajeva su jako precizni. Kaem opet, neprirodnije od toga mi je da, recimo igrač koji je plaćen 100 miliona, propusti mesec dana zbog 'lakše povrede', i da cela javnost uključujući novinare omamljeno klima glavom 'klub zna zašto je to tako'.

'Objavite pravo stanje sa povredama u Zvezdi' je novo 'objavite imena sa studentske liste'.

1 hour ago, kronostime said:

Casting bi bio zanimljiv - Vudi Harelson bi odlicno legao kao DavdOvac, a Kuba Guding Junior kao Yago. D

Cuba u novoj epizodi simptičnog crnčeta. ) Woody je malo prestareo.

Ne verujem da bi se Netflix baš otvorio za ove glumce. Dobili bismo neke mlade naraštaje.

13 minutes ago, JPM said:

Woody je malo prestareo.

Nije bas ni DeDa u cvetu mladosti, a i stil im je slican D

2 hours ago, Nikodije said:

...u skladu sa paranormalnim tendencijama kkcz možemo očekivati totalni raspad kada su budemo kompletirali

neće biti nikakvog raspada ako trener drži ekipu na okupu i utegnutom i ako rezultati i igre ne odudaraju od očekivanih

eventualno, ako bi se svi vratili, mogli bi da se pojave nezadovoljni pojedinici, pošto je roster prilično širok (prema onome što je navedno na sajtu kluba) i ne bi bilo mesta za više njih ni u 12. odnosno, mogao bi da se pojavi problem sa ulogama, ako neko tu sebe ne vidi kao igrača koji je povremeno u 12 ili ispomoć za aba ligu

Edited by Ted