Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, uini said:

imao je butler makar tri direktna cuvara, zajeban lik kada ne mora da prevodi loptu, nego je dobije negde blizu linije za 3pts

Kalinic je posle utakmice rekao da su ga savetovali da im veruje i da ne napada u prvom naletu vec da da loptu saigracima i saceka drugi nalet kad je protivnicka odbrana vec malo pomerena a da ce loptu svejedno dobiti kad za to dodje vreme. Izgleda da je on Batlerovo "I've learned to trust my team" znacilo upravo to, da je shvatio da se od njega ne ocekuje da zida od temelja vec da saceka svoj trenutak da udari poslednji glanc. Poslednji kos koji je dao, onaj flouter, videlo se da Kodi razmislja o prodoru jer je imao jedan na jedan ali je shvatio da je Batler protiv slabijeg defanzivca i dodao je njemu da zavrsi. Bice tu jos posla u adaptiranju ali za sada to lepo ide. Izgleda da nece biti problem ni u defanzivi, Batler nije neki defanzivac ali ima brze noge, prilicno vesto zaobilazi blokove i cak i kad zakasni u odbarni brzo popravlja poziciju.

Pre nego sto je on potpisao napisao sam u jednom postu da ce nam domet u sezoni odredjivati tri stvari, da ne pogresimo u izboru tog beka preko bare, da Grejem pocne da igra makar delom ono sto je nekada mogao i da se Bolomboj vrati na nivo blizu onoga sto je vec pokazivao kod nas. Izgleda da smo ovo prvo uradili kako treba, sledeca stanica je da vidimo kako ce Grejem izgledati posle ovolike pauze i kako cemo njega upakovati u rotaciju. U svakom slucaju, ostaju nam jos te dve stvari. Ako Grejem i Bolomboj jos uvek mogu i ako nadjemo nacin da ih uklopimo bez stresa, a ne vidim da tu moze biti problem jer su to Jagovi i Plavsicevi minuti, ovaj tim sa ovakvom igrom moze imati veoma visok plafon. Istina je da smo potrosili ozbiljan budzet ali imali smo mi i ranije ozbiljne budzete pa smo ih trosili na mnogo manje atraktivne i kvalitetne timove. Tomic je ozbiljna veverica.

• Replies 18.4k
  • Views 822k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

U pravu si, Uini, malo sam preterao. Nije klasični FG, ali može komotno to da igra, prevođenje mu sigurno neće biti problem. Problem je što nije navikao na ovakve pritiske na loptu u prvoj četvrtini.

Harper je ovo lepo ispisao. Dodao bih da nam je plafon na salonske visine podiglo to što smo na centrima pogodili sa Motijem i Izunduom. Pisao sam da će potonji pozitivno iznenaditi, ali ovome se nisam nadao.

Na Mocart sportu imate intervju Alfe Dijaloa.

Moram da priznam da nisam ukačio da je transformacija Saše iz ego-manijaka upitnog kredibiliteta u ono kakvim se pokazao od kako je došao for real. Delovalo mi je da je to samo njegova samopropaganda. U ovom intervjuu i Alfa o tome govori.

ma da, sasha je od ol'skul presao direktiva u leaders of the new skul; mislim, svi treneri to rade u aktuelnoj deceniji, svaki na svoj nacin.

• Popular Post

Maximus Decimus Meridius evilsmile

IMG_3904.jpeg

Russell Crowe Gladiator GIF by MOODMAN

Edited by ducca

Bez Cime,Nwore,Izundua i Grahama u Ljubljani

2 minutes ago, Bogotac said:

Niko nije ni ocekivao da ce igrati. Mozda je mogao da povede Nworu da se malo istrci pred Valensiju, od ove trojice dvojica su jos uvek povredjeni a Grejem nije spreman iako vec neko vreme trenira. Covek ne igra evo vec dva meseca, potrebno je vreme da kondiciono dodje na nivo da moze da igra. Bice zanimljivo videti ko ce da bude u avionu za Valensiju jer izgleda da uzimamo carter za round trip Beograd- Valensija - Bec - Beograd.

31 minutes ago, Bogotac said:

Evo jubilarnih mesec dana prođe od day to day povredeclown

To da zavaramo skautingfantom

Edited by Bogotac

Neka, nek se oporavi dobro.

Sigurno postoji dodatni strah kad vide koliko se i naših a i drugih igrača povređuje ove sezone.

Pa da, ovi što zato moraju da gule po 35+ minuta i da izginu i protiv Cedolija, sasvim sigurno se smanjuje mogućnost da se i oni povrede.

Izgleda da trenerski i medicinski staf rade sve ne da bi se povređeni vratili, nego da se i ovi što igraju povrede.

Nečuveno.

Sve to rade da bi nervirali Lakija

Jebo mater ako ne bih banovao sve ove veseljake sto prde o datumima kad koji igrac treba da se vrati po njihovom posranom misljenju.