November 14, 2025Nov 14 1 hour ago, nenad said:kako je lepo gledati nedaru u protivnickoj ekipi. Puno srce
November 14, 2025Nov 14 Kalinić je prošle godine bio loš jer je bio prinuđen da bude 2-3 napadačka opcija, ove godine ima tih koji će to biti i on sada igra fantastično jer igra ono što treba da igra.
November 14, 2025Nov 14 17 hours ago, Valk said:Ne videh ga, jel to zabranjen na Areni i kao gledalac netenisa??Mislim da je zabranjen kao nosilac studentske liste ali nemoj da me drzis za rec.
November 14, 2025Nov 14 4 minutes ago, harper lee said:Mislim da je zabranjen kao nosilac studentske liste ali nemoj da me drzis za rec.Ovakve udice treba da bacas na temi o opoziciji, a ne ovde
November 14, 2025Nov 14 9 minutes ago, harper lee said:Mislim da je zabranjen kao nosilac studentske liste ali nemoj da me drzis za rec.https://x.com/dejanpilja/status/1989100576920191252?s=20Ovo sa Tviterom ubija kad ostane link samo
November 14, 2025Nov 14 7 minutes ago, Moća said:Kalinić je prošle godine bio loš jer je bio prinuđen da bude 2-3 napadačka opcija, ove godine ima tih koji će to biti i on sada igra fantastično jer igra ono što treba da igra.Kalinic uopste nije bilo los prosle godine, kao sto nije bio los ni Kodi koji je konstantno pljuvan, samo su ove godine okruzeni izbalansiranijim timom pa njihove glavne prednosti bolje dolaze do izrazaja. Takodje nije bio nista vise u napadackoj hijerarhiji nego sto je to slucaj ove godine, pogotovo sada u odsustvu svih ovih igraca. Kalinic, Moneke i Odzelej kod nas, kao i Bonga kod komsija su oni "tihi heroji" sampionskih ekipa, profesionalni punjaci svih kolona, na svakoj krpi zakrpe, fizicki sposobni, inteligentni igraci koji poznaju igru i uzece iz senke tacno ono sto im utakmica daje. To su uvek bili zlata vredni igraci, vezivno tkivo svake vrhunske ekipe, ne mogu da ti rese utakmice i reflektori nikad nisu na njima u zavrsnicama ali ce riljanjem da te dovedu do toga da mozes da ih resis ako imas cime. Uostalom, dovoljno je pogledati u kakvim klubovima je Kalina proveo svoje najbolje igracke godine da bi se shvatilo koliko svi u Evropi znaju kakva je to glava u pitanju.
November 14, 2025Nov 14 7 minutes ago, Milosh76 said:Ovakve udice treba da bacas na temi o opoziciji, a ne ovde Ne znam sta da ti kazem ali doci ce konacno i taj dan da lista bude objavljena pa cemo videti da li je udica.
November 14, 2025Nov 14 Odgledao ponovo i ono sto me je zapravo najvise sokiralo je koliko smo pametno odigrali drugo poluvreme (takodje sam @Valk cuo skandiranje Noletu koje sam propustio u direktnom prenosu). Ove takozvane "next" odbrane sa udvajanjima, hvatanjem u zamku na deset metara od kosa, preuzimanjima i stalnim rotacijama kako bi se izbegli ili smanjili mis-mecevi smo odigrali gotovo savrseno, komunikacija je bila idealna i ekipa je izgledala potpuno fokusirano. Monako nam je skoro sve koseve iz igre davao iz jedan na jedan igre ali ne zbog mis-meceva vec zbog napadackog talenta pojedinih igraca Monaka (najcesce je Mirotic ubacivao Davidovcu iako Deda uopste nije lose branio). Batlera su Kalinic i Dobric doslovno vodili kroz utakmicu, sve vreme su komunicirali s njim i objasnjavali mu neke detalje koje nije mogao znati s obzirom na to koliko dugo je u Evropi. Najbolje je bilo kad je posle jednog faula Batlera na Dzemsu Kalina prisao Batleru i rekao mu nesto u fazonu "OK, nisi nista lose uradio, dobio je ovaj faul na ime".
November 14, 2025Nov 14 32 minutes ago, harper lee said:Najbolje je bilo kad je posle jednog faula Batlera na Dzemsu Kalina prisao Batleru i rekao mu nesto u fazonu "OK, nisi nista lose uradio, dobio je ovaj faul na ime".To stvarno nije bio faul, mučenik je držao ruke kao da se predaje i trčao pored njega a ovaj se prosuo.Nego, ima ona info da je Batler pre dolaska kod nas kontaktirao MDž da ga konsultuje i ovaj nas preporučio bog zna kako, nahvalio da smo strawica Ono kad nađeš saveznika na neočekivanim mestima.
November 14, 2025Nov 14 41 minutes ago, Valk said:To stvarno nije bio faul, mučenik je držao ruke kao da se predaje i trčao pored njega a ovaj se prosuo.Nego, ima ona info da je Batler pre dolaska kod nas kontaktirao MDž da ga konsultuje i ovaj nas preporučio bog zna kako, nahvalio da smo strawica Ono kad nađeš saveznika na neočekivanim mestima.Mislim da je vrlo očigledno: