November 13, 2025Nov 13 Pih, da sam znao da je Novak u hali ne bih se toliko nervirao tokom utakmice.
November 13, 2025Nov 13 1 hour ago, Valk said:Sad će već neko da ti stavi GIF Mirotića i lol emoji.Saša odaje priznanje igračima, kako je happy ko štene. Volim što ih je dobio, i zbog Motyja i zbog sebe.A u drugom redu sede Čima i Nadara.
November 13, 2025Nov 13 6 minutes ago, harper lee said:Pih, da sam znao da je Novak u hali ne bih se toliko nervirao tokom utakmice.Ne videh ga, jel to zabranjen na Areni i kao gledalac netenisa??
November 13, 2025Nov 13 https://pixeldrain.com/u/YdmAUF9nОфтопик после овакве херојске победе (честитке свима, на ивици суза сам, нисам веровао), али ево снимка против ПАО, како сам обећао.
November 13, 2025Nov 13 8 minutes ago, Valk said:Ne videh ga, jel to zabranjen na Areni i kao gledalac netenisa??Izgleda. Bio je u hali ali, kao sto rekoh, nisam znao da je tamo jer ga nisam video u prenosu.
November 13, 2025Nov 13 10 minutes ago, Valk said:Ne videh ga, jel to zabranjen na Areni i kao gledalac netenisa??Pošto je propali teniser nije zanimljiv SportklubPronašli smo Novaka Đokovića! (VIDEO)Novak Đoković je posle osvajanja titule u Atini, 101. u karijeri, doputovao u Beograd i u četvrtak uveče "uhvaćen" je u "Beogradskoj areni".
November 13, 2025Nov 13 5 minutes ago, harper lee said:Izgleda. Bio je u hali ali, kao sto rekoh, nisam znao da je tamo jer ga nisam video u prenosu.Bednici bedni, koliko su providni.Hvala @sasha Batler uhvaćen nasmejan nakon meča a kakav fokus ima na terenu, kao kip.Čima ga uhvatio i drobi mu nešto "blablabla I told you blablabla", lud je ko struja.
November 13, 2025Nov 13 2 minutes ago, Fanta said:Najdraza pobeda ove sezone!Dobro nisi napisao "najdraža pobeda večeras". Ne, ova pobeda će se pamtiti decenijama, al možda će ih biti još ove sezone jer ovaj tim igra i bori se kako to pesma kaže.Ne znam ko je doveo Šemija, Batlera, Izundua, Nvoru... ali pogodio je. Plus radost na licu Nikole Kalinića. Priceless.
November 13, 2025Nov 13 4 minutes ago, Valk said:Bednici bedni, koliko su providni.Hvala @sashaBatler uhvaćen nasmejan nakon meča a kakav fokus ima na terenu, kao kip.Čima ga uhvatio i drobi mu nešto "blablabla I told you blablabla", lud je ko struja.Rekao mu je da ne panici i da ce proigrati na cetvrtoj utakmici od debija. Ovo mu je bila cetvrta utakmica.
November 13, 2025Nov 13 2 minutes ago, Nikodije said:Dobro nisi napisao "najdraža pobeda večeras". Ne, ova pobeda će se pamtiti decenijama, al možda će ih biti još ove sezone jer ovaj tim igra i bori se kako to pesma kaže.Ne znam ko je doveo Šemija, Batlera, Izundua, Nvoru... ali pogodio je. Plus radost na licu Nikole Kalinića. Priceless.Dovedeno je mnogo igraca koji su bili uvereni da imaju sta da dokazu a ili nisu imali status u svojim bivsim ekipama (Nwora, Odzelej, Moneke, Motijeunas, Rivero) ili su igrali nizi nivo kosarke (Karter, Izundu), kako to moze da izgleda ako im ne nadjes prave uloge i ne uspes da ih ubedis da su na pravom mestu za sebe videli smo u prva dva kola. Dolazak Obradovica i Motijeunasa je uvezao sve te jake karaktere, a ima ih, pa se ono sto u nekim atmosferama moze da bude velika zamka u ovoj nasoj pojavljuje kao veliki asset. Takodje, ostala je najmanja moguca kolicina ega iz domace osnove, Dobric i Kalinic su dokazano timski igraci ako im das sansu a Davidovca jednostavno nije briga za takve stvari, on je ususkan u svoju rutinu i to je to od njega. Sa Batlerom i Grejemom dobili smo i to malo NBA smeka preko.Mada, mislim da je glavni razlog to sto su svi ti igraci osetili da imaju ozbiljnu sansu u Evroligi ako budu radili prave stvari. Treba stvarno imati poverenja u sebe i svoj kvalitet pa izaci bez nekoliko bitnih igraca protiv proslogodisnjeg finaliste Evrolige i svejedno ici na pobedu bez pardona. Siguran sam da oni duboko veruju da mogu daleko a za to je potrebno izaci na bilo koji teren protiv bilo kojeg protivnika i igrati na pobedu.
November 13, 2025Nov 13 26 minutes ago, harper lee said:Rekao mu je da ne panici i da ce proigrati na cetvrtoj utakmici od debija. Ovo mu je bila cetvrta utakmica.Wild guess ili znaš provereno?Ne da je bitno, onako pitam. Bez obzira na spartansko zbijanje redova koji je non-injured deo ekipe pokazao, jedva čekam da se vrate bar Nwora i Moneke jer stvarno ne znam koliko još utakmica od 30+ minuta mogu da izvuku Kalina i Kodi, prosto jer oni ne lelemude po terenu nego su na 150%
November 13, 2025Nov 13 Just now, Valk said:Wild guess ili znaš provereno?Ne da je bitno, onako pitam.Bez obzira na spartansko zbijanje redova koji je non-injured deo ekipe pokazao, jedva čekam da se vrate bar Nwora i Moneke jer stvarno ne znam koliko još utakmica od 30+ minuta mogu da izvuku Kalina i Kodi, prosto jer oni ne lelemude po terenu nego su na 150%To je Batler izjavio posle meca tako da se moze uzeti kao sigurno.