November 13, 2025Nov 13 22 minutes ago, pantelia said:https://x.com/Chimdogg_/status/1989111788378665218
November 13, 2025Nov 13 19 minutes ago, Valk said:Wild guess ili znaš provereno?Ne da je bitno, onako pitam.Bez obzira na spartansko zbijanje redova koji je non-injured deo ekipe pokazao, jedva čekam da se vrate bar Nwora i Moneke jer stvarno ne znam koliko još utakmica od 30+ minuta mogu da izvuku Kalina i Kodi, prosto jer oni ne lelemude po terenu nego su na 150%
November 13, 2025Nov 13 Ne pamtim ovakvu hemiju da smo imali nekad, bukvalno dišu jedan za drugog. Posle mečeva svi kače hajlajtse nekog od saigrača uz poruke podrške po društvenim mrežama, samo da potraje. Sledeći bitan korak je preneti ovu energiju na gostujući teren, malo smo se možda i uljuljkali u Arenu, Beograd, rutinu, koliko je sjajan bio raspored na startu toliko je to mač sa dve oštrice za nastavak. Dakle operacija Valencia pun gas, jesu i oni dobro počeli ali to je apsolutno gostovanje koje može da se dobije čak i u krnjem sastavu, a i tradicionalno smo u Španiji znali da se ugostimo
November 14, 2025Nov 14 7 minutes ago, harper lee said:Hvala, nisam gledala post game izjave.Baš je simpa Batler, low ego skroz.
November 14, 2025Nov 14 Popular Post Ali komentator Plavsic koji se dere - Plavsic zakucavaaaa. Pretpostavljam da je celog zivota cekao da to kaze.
November 14, 2025Nov 14 Mislim da je prošlo nezapaženo, večeras nije bilo kod Batlera one vetrenjača odbrane.
November 14, 2025Nov 14 32 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Mislim da je prošlo nezapaženo, večeras nije bilo kod Batlera one vetrenjača odbrane.Brzo uci.
November 14, 2025Nov 14 Izgleda da je i jedan Nigerijac sposoban da odredi krvnu sliku ove ekipe. Poseban rispekt za Harpera koji i posle ovakve tekme pronalazi snage da ne napiše post sa >15 redova.Meni prsti u grčevima.
November 14, 2025Nov 14 Postoji neko koga ne pominjete, ne slika se po televizijama, ne odaziva na podkaste, niti uplakan baca među navijače. U 4 popodne skine kravatu i ode kući. E, na njemu vam zavidim.
November 14, 2025Nov 14 16 minutes ago, kralj said:Izgleda da je i jedan Nigerijac sposoban da odredi krvnu sliku ove ekipe. Poseban rispekt za Harpera koji i posle ovakve tekme pronalazi snage da ne napiše post sa >15 redova.Meni prsti u grčevima.Ja tacno ne znam sta bih napisao posle ovog meca a da ne zvuci pateticno pa je mozda bolje da se uzdrzavam teskih reci. Mogu samo da kazem da ako bilo koji navijac Zvezde bilo kada, bilo zbog cega, ubuduce pozeli da napise bilo sta ruzno o Kodiju, Batleru, Dobricu, Kalini i Odzeleju samo mu treba pustiti snimak ove utakmice. OK, svi su potegli koliko su mogli ali ova petorica su na svojim ledjima poneli na krkace vicesampiona Evrope posle ekskurzije na drugi kontinent. Odgledao sam utakmicu mirno i bez ikakvih ocekivanja, tek na nekih dva minuta pred kraj sam rekao zeni - jebo te, mi cemo ovo 'ladno da dobijemo. Neverovatno. Edited November 14, 2025Nov 14 by harper lee
November 14, 2025Nov 14 49 minutes ago, April said:Postoji neko koga ne pominjete, ne slika se po televizijama, ne odaziva na podkaste, niti uplakan baca među navijače. U 4 popodne skine kravatu i ode kući.E, na njemu vam zavidim.Takav je naš Drčela
November 14, 2025Nov 14 4 hours ago, harper lee said:Odgledao sam utakmicu mirno i bez ikakvih ocekivanja, tek na nekih dva minuta pred kraj sam rekao zeni - jebo te, mi cemo ovo 'ladno da dobijemo. Neverovatno.Ovo verovatno važi za reprizu utakmice i to ne prvu
November 14, 2025Nov 14 Nikad ne potcenjuj moćni spoj savremene farmacije i narodnih lekova na bazi fermentisanog voća.
November 14, 2025Nov 14 5 hours ago, harper lee said:Ja tacno ne znam sta bih napisao posle ovog meca a da ne zvuci pateticno pa je mozda bolje da se uzdrzavam teskih reci. Mogu samo da kazem da ako bilo koji navijac Zvezde bilo kada, bilo zbog cega, ubuduce pozeli da napise bilo sta ruzno o Kodiju, Batleru, Dobricu, Kalini i Odzeleju samo mu treba pustiti snimak ove utakmice. OK, svi su potegli koliko su mogli ali ova petorica su na svojim ledjima poneli na krkace vicesampiona Evrope posle ekskurzije na drugi kontinent. Odgledao sam utakmicu mirno i bez ikakvih ocekivanja, tek na nekih dva minuta pred kraj sam rekao zeni - jebo te, mi cemo ovo 'ladno da dobijemo. Neverovatno.Je l` vidis da "motivacioni govor o skidanju gaca" pomaze?Jbt. juce ste kukali i smrcali grdje no snajka na parastosu, Dobrica ste psovali od kada se vratio - vidi sada?Nikad ne podcenjuj moc obrnute psihologije i podjebavanja.
November 14, 2025Nov 14 Ne znam što ljudima smeta Vlade Đurović. Meni je ono baš zanimljivo, slušaš lika koji kao da doživljava sinusoidalne moždane udare, počne logično, pa u sred rečenice iznalupa nekoliko totalnih nebuloza, pa se vrati kao ok je sad sam dobro...onda opet u minus fazu. I tako jedno 17 puta tokom emisije.Ja ne podnosim Radu i Rajka. Vlade mi je super.