Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 minutes ago, kralj said:

Nikola je celu tekmu kuvao. Neviđen igrač.

Sad će već neko da ti stavi GIF Mirotića i lol emoji.

Saša odaje priznanje igračima, kako je happy ko štene. Volim što ih je dobio, i zbog Motyja i zbog sebe.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Скини скини кошуљу ал' немој брусхалтер

остави бар нешто мала да поцепа Батлер

Citiraću Darka Miličića: Odoh pravo na infuziju posle ovoga (bez dela o sudijama i njihovom porodu) sleep

Ljudi, ako se @harper lee uskoro ne oglasi, ja zovem Urgentni!

• Popular Post

Ovo je najveca pobeda Zvezde koju pamtim. Bez sedam igraca, dan posle putovanja iz Dubaija, bez treninga. Nerealna pobeda, nerealno drugo poluvreme, igrali smo kao svajcarski sat.

Kodi, Dobric, Batler, Kalina, Odzelej, svaka vam dala momci i vazda vam pucala. Nemam reci za ovo sto ste uradili veceras.

"Bravo za gospodina Drčelića"

vlade

Vrhunska pobeda, vrhunska timska kosarka.

Jos kad kliknu Batler-Nwora-Moneke, bice shoutajm, bukvalno.

Batler ce tek biti odlican, ovo veceras je privju.

Kodi, Monti, Dobric i Kalinic ... Bogovi!

Edited by Milosh76

• Popular Post

VĐ kaže pričaj ti, ja sam ushićen 😂

Ja ne razumem gde su ovi svi igrači bili kod Sfera

• Popular Post
7 hours ago, Borca said:

U sastavu koji ce po najavama (najavama izostanaka) igrati veceras pitanje je ima li "dzebane" da se dobaci do 70 poena na utakmici, tu ukljucujem cinjenicu da je Monaku dodatno olaksana priprema odbrane i fokus u odbrani na najpotentnije napadace, a veceras ce tih kod nas biti u jednini (realno samo Butler kao neko sa solidnim napadackim potencijalom naravno pod uslovom da igra solidan broj minuta tj da se sacuva glupih faulova koje je pravio u prethodnim utakmicama).

Sto se tice napadacke produkcije Monaka oni 70 prebacuju i sa losim procentima suta, a mislim da je jedina sansa za pobedu neki "hrkljus" i krajnji rezultat gde je zbir poena obe ekipe ispod 140 poena ukupno.

Vidi sta ovaj strucnjak napisa pre utakmice, klasican nemac pojma. Drzi se transfer vesti strucnjace.

Stvarno nisam verovao da ovo možemo da dobijemo, ni na početku, ni na poluvremenu, možda malo više na kraju treće.

Moraću još jednom da pogledam sve, neverovatno je da je vice-šampiona Evrope iz ritma izbacilo ono napadanje bekova na 10 metara od koša i da ih je Batler praktično sam rešio u 4/4 bez da pokažu neko prilagodjavanje. Možda i nije, ko zna. Okobo se posebno loše snalazio sa udvajanjima.

Ali brutalna tekma, neverovatna borba i stav igrača. Ljude poput CMM i Semija možeš samo da poželiš u timu za koji navijaš. Semi dislocirao prst u prvom poluvremenu, ali postavlja se za faulove, kida za svaku loptu.

Treba imati živaca za sve ove pehove, stvarno svaka im čast.

Valjda sam jedini koji je pre x godina napisao da bi pre imao u timu Dobrića nego Gudurića...ok, to mi je jedna od retkih loših procena, ali Dobrić ima šta da pruži na nivou EL, u to nikada nije bilo sumnje.

I, kad, ako ne sad, reći da je Plavšić verovatno najgori igrač kojeg sam ikad gledao u EL. Kako CMM i Batler uspeju da zadrže koncentraciju dok igraju sa takvim panjem, ja prvi bih popizdeo i počeo da srljam. No, čak je i Plavša doprineo pobedi, Semi se odmorio za finiš i igru na 5.

7 minutes ago, Valk said:

Ljudi, ako se @harper lee uskoro ne oglasi, ja zovem Urgentni!

kao, potrazite dal je primljen harper li, podseca na sofronija iy profila

Kakve ručerde ima Semi 😀

• Popular Post

Apsolutno najlepsa stvar sa ove utakmice je mentalno i igracki perfektna timska partija Miler-Mekintajera. Ovo su partije koje od njega prave jednog do najboljih plejeva Evrolige. Vukao je kad je morao, tacno je prepoznavao s kim je u petorci, na kraju kad je shvatio da se Batler zapalio igrao je za njega i potpuno se povukao u drugi plan prepustajuci saigracu koji je uzleteo glavnu scenu. Dobric, Batler, Kalinic i Odzelej su odigrali herojske utakmice ali za mene je Kodi veceras bio glavni faktor ove neverovatne pobede.

Batler je veceras prosao kroz kapije Evrolige u velikom stilu. Ovakva partija mu je bila potrebna da prelomi i sada od njega treba ocekivati velike stvari. Odigrao je napadacki perfektnu zavrsnicu i prakticno resio utakmicu.

• Popular Post

ac1s5e.gif