October 22, 2025Oct 22 Just now, kralj said:Dinvidi je ogorman talenat, ali je pokazivao i na najvećem nivou elemente neobavezne košarke na kakvu su ovde navijači (a i treneri) posebno alergični.Ja sam team Batler.To ionako vise nije tema, izgleda da je Batler zavrsen. Ugovor na dve godine.
October 22, 2025Oct 22 Just now, kralj said:Garantovano ima NBA clause posle prve, ali šta da se radi.Ogromno pojačanje.Ma, samo da nema u ugovoru da moze da ode usred sezone kad god dobije ponudu, doslovno je otpusten jer je Finiks sa njegovom platom od 2.6 miliona probijao salary cap. Batler je ozbiljna prica, ima potencijal da za nas bude ono sto je Kendrik Nan u Panatanaikosu. Covek je legitiman NBA igrac u prajmu, mi nikad ranije takvog nismo potpisali.
October 22, 2025Oct 22 31 minutes ago, harper lee said:Mislim da je to sa garantovanih 30 minuta novinarska patka. Vecina tih first tier igraca sa ambicijom trazi garantovanu minutazu, mi imamo sa Nworom takav aranzman, ali ako je Batler trazio 30 minuta on niti zna koliko utakmica traje u Evropi niti kakva se kosarka ovde igra a tesko mi je da poverujem da mu menadzer to nije predocio. Kod nas ce on trazio ne trazio da igra po 30 minuta ako dodje, ima na nos da mu izadje.Batler bi za nas bio neverovatno pojacanje, prototip privatnika kakve smo svi nauceni od raznih Kuzmi da ne podnosimo a sada nam treba kao lebac. Brz izbacaj, brz prvi korak, ubitacan flouter, vrhunski ball-handling, ne plasi se kontakta. Igrac sa Bejlora, oni su more dobrih bekova izbacili. Mislio sam da ce ga neko vec pokupiti u NBA i da se nece uopste pojavljivati u Evropi, nadam se da nema neku klauzulu da moze da se vrati u NBA kad dobije ponudu. Taj potpis bi takodje bio priznanje da Devonte Grejem nece skoro nazad jer su u pitanju manje-vise slicni igraci, bio sam prilicno siguran da cemo juriti onog Dinvidija koji je klasican volume scorer. Verovatno su i godine igrale neku ulogu, Batler je sedam godina mladji od Dinvidija i ima jos kosarke pred sobom da se dokazuje.Uzgred, ima i kardiomiopatiju tako da ne sumnjam da ce kod nas, mi kao da smo magnet za igrace kojima je u jednom trenutku karijera bila pod znakom pitanja.Sto se tice Bejlora pre skoro tacno 10 godina (2 dana preko) tj 20. Oktobra 2015. Crvena zvezda je potpisala ugovor sa jednim bivsim studentom tog univerziteta, u pitanju je Quincy Miller.
October 22, 2025Oct 22 1 minute ago, Borca said:Sto se tice Bejlora pre skoro tacno 10 godina (2 dana preko) tj 20. Oktobra 2015. Crvena zvezda je potpisala ugovor sa jednim bivsim studentom tog univerziteta, u pitanju je Quincy Miller.Da, zanimljiva koincidencija.
October 22, 2025Oct 22 zvezda je za evropske uslove dovela odlicnog igraca, ali se debelo precenjuje (jos od kad se poceo dovoditi u vezu sa partizanom)batler nije legit nba igrac, vec igrac sa kraja klupe najgorih nba ekipavise je vremena proveo u razvojnoj ligi nego u nbau tom smislu, devonte je daleko vece ime od njega
October 22, 2025Oct 22 2 hours ago, kralj said:Dobro došao GilmoreKakav sad Gilmor, zar nismo potpisali ovog Batlera? @harper lee daj info o Bolomboju kad budeš imao.
October 22, 2025Oct 22 7 minutes ago, pbg12345 said:zvezda je za evropske uslove dovela odlicnog igraca, ali se debelo precenjuje (jos od kad se poceo dovoditi u vezu sa partizanom)batler nije legit nba igrac, vec igrac sa kraja klupe najgorih nba ekipavise je vremena proveo u razvojnoj ligi nego u nbau tom smislu, devonte je daleko vece ime od njegaJao, a koliko je vremena proveo u G ligi?
October 22, 2025Oct 22 7 minutes ago, Valk said:Kakav sad Gilmor, zar nismo potpisali ovog Batlera?Post iznad tog je napisao novi član sa tim nickom
October 22, 2025Oct 22 5 minutes ago, kralj said:Jao, a koliko je vremena proveo u G ligi?pa svake sezone se setao izmedju nba i razvojne od kad je draftovan
October 22, 2025Oct 22 1 minute ago, Valk said:Kakav sad Gilmor, zar nismo potpisali ovog Batlera?@harper lee daj info o Bolomboju kad budeš imao.Ako budem imao podelicu, mada tu verovatno ni sam Dzoel ne moze da ti pomogne.Mi sad moramo da se posvetimo oporavku i uigravanju povredjenih igraca i da se molimo svim svecima da ne bude vise nikakvih povreda i bolesti, mislim da smo sa Batlerom zatvorili ovogodisnju knjigu pojacanja jer smo fino istresli kasicu-prasicu za njega. Pre nekoliko dana napisao sam da ce nam sezona zavisiti od tri stvari, adaptacije Grejema, stanja Bolomboja po povratku i dovodjenja jednog top igraca na bekovskim pozicijama. Ako/kad klub ozvanici Batlera bicemo na jedan od tri, stvarno dosta ocekujem od njega kad se bude privikao na evropsku kosarku. Njegova statistika u poslednjoj sezoni je prilicno slicna statistici Kendrika Nana u njegovoj poslednjoj sezoni, ima nesto bolju statistiku (9/4/2 vs. 7/2/2) ali na skoro 4 minuta u proseku vise na terenu, a svi znamo kako je Nan porobio u Evroligi prosle godine. Nama ce Batler odmah uci u rotaciju jer i nemamo nekog drugog izbora, za sada ce on, Kodi i Nwora da podele skoro sve minute na pozicijama 1 i 2 a Jago i Dobric sta uhvate uhvatili su.
October 22, 2025Oct 22 17 minutes ago, sasha said:Post iznad tog je napisao novi član sa tim nickomSale, zezam se, bemulebac.@Milošica
October 22, 2025Oct 22 Uzgred, ako su tacne informacije o ciframa, a one obicno nisu tacne, tih 30 minuta po utakmici koje Barcokas nije hteo da da Batleru a mi smo hteli pisu se sa oko 450.000 cvrste valute po sezoni.
October 22, 2025Oct 22 ekipe za koje je igrao batler prosle sezone u nba su imale zajednicki skor 6-54 (za njegovom vakta)kendrik nan je u nba narocito pre povrede igrao daleko ozbiljniju ulogu, covek je igrao preko 20 minuta prosecno u onom lejkersi majami finaluporediti njihove nba karijere je potpuna budalastina