Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 hours ago, Celuloid said:

Елем, ако добро разумем, Кобра се данас враћа. Има ли нешто око Ебуке?

Bio je juče Obradović, kaže da je počeo da trenira:

Ognjen Dobrić je danas trenirao, normalno, treba mu malo vremena. Uroš Plavšić je isto trenirao. Imamo još dvojicu igrača na raspolaganju što je dobro da se drži neki ritam u igru. Videćemo koliko će ko da igra, zavisiće od situacije na terenu. I Ebuka Uzundu je trenira. Imao je virus, kao i pomoćni trener. Moramo da vodimo računa o tim stvarima“.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Drcela resio da nam lepo pocne dan u kojem imamo dupli program. Od svih igraca koji su se pojavili na trzistu posle last cut-a u NBA slozicu se sa Edinom da je Batler najzanimljiviji ubod i da moze da ostavi dubok trag u Evropi ako se prilagodi i odluci da se ne vrati u NBA. Njemu je jedina ozbiljnija zamerka manjak eksplozivnosti a taj manjak je mnogo manji u Evropi nego sto je u NBA. Cigani ce sad da izlude zbog poredjenja ali najjednostavniji i nama najblizi opis Batlera je da je u pitanju mladja, jaca, duza i nadam se mentalno stabilnija verzija Sabaza Nejpira, combo bek u najstrozijem smislu te reci sa izuzetnim ball-handlingom i kompletnim skill-setom za jednog beka. Nama ce u teoriji leci kao dupe na noshu jer je kompatibilan sa svim nasim bekovima, pogotovo sa ovom dvojicom zdravih koji su preostali posle one serije povreda i bolesti. Takodje, nije preveliki liability u odbrani jer ima brze noge da se postavi ispred igraca kojeg cuva, aktivne ruke a nije neki midget kojeg tek tako mozes da oduvas snagom.

Sad s njim samo treba imati ono sto prosecan navijac Zvezde tradicionalno nema - strpljenje. Deckonji je ovo prvi izlet u zivotu preko bare, jebavace ga i jet leg neko vreme a odavno u Zvezdu nije dosao igrac od kojeg se vise ocekivalo. Bilo je u Zvezdi igraca sa vecom reputacijom i boljom NBA karijerom, i sad imamo jednog takvog u rosteru, ali Batler ima 25 godina, jos mnogo godina kosarke ispred sebe i verujem ambiciju da se dokaze kao igrac. U teoriji boljeg igraca nismo mogli da izaberemo, videcemo kako ce se snaci i koliko brzo ce kliknuti sa timom. U svakom slucaju, u najboljem scenariju da se Grejem i Bolomboj vrate i krenu solidno da doprinose, ovaj potpis nas cini legitimnim kandidatom za plej-of.

Ja sam čuo za ovog Batlera kao što sam čuo za Madagaskar, nisam još ni hajlajtse pogledao, ali ovako unisoni hvalospevi ne mogu biti slučajni. Takvo jedinstvo u hajpu ne sećam se da je bilo za nekog igrača, svakome se nalazila neka mana.

Tim je sada valjda kompletiran, nadam se da kvota povreda ispunjena.

3 minutes ago, Nikodije said:

Ja sam čuo za ovog Batlera kao što sam čuo za Madagaskar, nisam još ni hajlajtse pogledao, ali ovako unisoni hvalospevi ne mogu biti slučajni. Takvo jedinstvo u hajpu ne sećam se da je bilo za nekog igrača, svakome se nalazila neka mana.

Tim je sada valjda kompletiran, nadam se da kvota povreda ispunjena.

Ma naravno da mogu, 99.99% ljudi pojma nemaju kakav je igrac niti su ga ikad gledali, a cak i da su pogledali neku utakmicu sigurno se ne secaju kakav je igrac Jared Butler. Covek je prosle godine odigrao 60 utakmica i izgubio 52. Ja sam ga gledao sigurno vise od 50 puta na koledzu i u NBA i ne bih mogao da ti kazem kakav je igrac bez da sednem i da se ozbiljno pozabavim time. Videcemo kakav je kad krene da igra. Shake Milton je imao mnogo ozbiljniju NBA karijeru pa je za sada samo ok, videcemo.

To da, ne znamo dok ga ne vidimo, al sviđa mi se što dolazi u punoj snazi i najboljim godinama, a svakako ima ambiciju da se vrati u nba. Pre neki dan je razbio Lejkerse. Graham mi je u startu bio sumnjiv jer je došao iz neigranja i naravno odmah se povredio.

Tačno to, plus dečko ima veoma razvijen BBIQ.

Batleru je karijera u kontinuiranom usponu, ovog leta mu je bio vrhunac, potpisao je ugovor kakav je hteo za klub koji za njega itekako ima smisla i planirao da mu ova sezona bude referenca za dugogodišnji ugovor koji bi potpisao dogodine.

Totalno nesvakidašnji splet okolnosti ga je doveo u poziciju da uopšte razmatra Evropu (po meni je jasno bolji od Gilespija koji mu je ušao u patike u Sansima), ali dolazi kao prespreman igrač u najboljim godinama, par dana pošto je maltene bio najbolji igrač tima u predsezoni. Iznenađenje bi bilo da ne pokida.

Inače, ne isključujem da dovedu još jednog 3&D beka ako Saša ne miriše Dobrića.

Dobrića ne računam kao legit člana rotacije jer ga je Salo držao van 12 i u prvom mandatu 2020. kada je konkurencija na njegovoj poziciji bila tri puta slabija nego danas.

Edited by Nikodije

1 minute ago, Nikodije said:

Dobrića ne računam kao legit člana rotacije jer ga je Salo držao van 12 i u prvom mandatu 2020. kada je konkurencija na njegovoj poziciji bila tri puta slabija nego danas.

I ko ce biti u 12 veceras... Dobric ili Miljenovic? fantom

1 minute ago, MiddleClass said:

I ko ce biti u 12 veceras... Dobric ili Miljenovic? fantom

Biće obojica jer nema ko. Kad se tim popuni ispadaju obojica.

A evo ga i ovo naduveno lopovsko govance

• Author

idealno zanimanje da bude "the Mule". stalno na putu, svi ga znaju na granicama, "ne bi on..."

Кад не ради са гудром, говнарчина у слободно време ломи свлачионице. Ко се нама све накачињао на грбачу ових година, лебац ти се огадио.

3 minutes ago, Celuloid said:

Кад не ради са гудром, говнарчина у слободно време ломи свлачионице. Ко се нама све накачињао на грбачу ових година, лебац ти се огадио.

MVP finala KLS. Šta je jedna svlačionica u Pioniru za to covid19

Meni ostaje u sećanju po krađi u finalu Kupa 2020. Faul Panteru u napadu na 8 sekundi pre kraja gde ga protivnički igrač drži sa 2 ruke pri izvođenju.